Dodaj do ulubionych

Gdzie dzisiaj mozna posiedziec/potanczyc w Czwie?

IP: *.pl / *.net-komp.pl 17.09.05, 15:01
Czesc. Chcialam z mezem i znajomymi wyjsc gdzies dzisiaj posiedziec, na
przyklad w jakiejs restauracji, pubie, ale zeby bylo to takie miejsce w ktorym
mozna rowniez potanczyc. Zaznaczam, ze mamy wszyscy w okolicach 35lat.
Dziekuje za wszystkie podpowiedzi.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: tancerz w naszym wieku pozostało nam tylko umieranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 15:10
      w kazdej knajpie są same siksy wymalowane szminkami mam, ewentualnie stare
      dziady pseudobiznesmeni ktorzy zabierają małolaty do starych lincolnow i
      mercedesów ;-)
      • Gość: doris Re: w naszym wieku pozostało nam tylko umieranie IP: *.pl / *.net-komp.pl 17.09.05, 15:25
        Slyszalam, ze kojot, genesis i paradoks to sa jeszcze takie knajpy w ktorych
        mozna posiedziec, porozmawiac i czasem potanczyc. Tylko slyszalam, a jak tam jest?
        Pozdrawiam.
        • Gość: xx Re: w naszym wieku pozostało nam tylko umieranie IP: *.icis.pcz.pl 03.02.06, 21:13
          Paradoks nie bardzo - jest Fanaberia z pewnoscia. Osattnio rowniez Temida -
          wszystko na dabrowskiego.
    • Gość: Monika Re: Gdzie dzisiaj mozna posiedziec/potanczyc w Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 15:57
      Szczerze polecam GENESIS tam jest klimat dla kadego beyz wygldu na wiek.
      Kultura, a tego potrzba w takich lokalach!
    • Gość: muza Re: Gdzie dzisiaj mozna posiedziec/potanczyc w Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 16:01
      droga Doris!
      w Kojocie to i owszem potańczysz ale żeby porozmawiać to nie ma szans!
      po prostu za głośno, poza tym dzis sobota więc będzie tak tłoczno ze jak
      znajdziecie miejsce to będziecie geniuszami dlatego ze tam raczej wszystkie
      loże sa z góry rezerwowane. no i tak jak mówię- masa ludzi, w większości
      gó..arzy, wyneglizowanych lolitek różowych i panów wyżelowanych amantów. więc
      nie polecam, no chyba że chcesz ewidentnie poszaleć.
      Jesli chodzi o Paradox to nie byłam ale słyszałam że klimat jest bardzo ciekawy
      więc pewnie warto sie wybrać, z tym ze dominuje tam jazz.
      Może lepiej Genesis? Tez tram nie byłam ale podobno jest nieźle. Trudno mi
      powiedzieć. Słyszałam tez ze na Wieluńskim Rynku sa bardzo fajne knajpy takie
      jak Karczma, Klimat. Może tam sie wybierzcie...chociaż tam pewnie sie nie
      tańczy. pozdrawiam
      • Gość: karolka Re: Gdzie dzisiaj mozna posiedziec/potanczyc w Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 08:39
        genesis to swietny klub najlepszy w czwie mozna posiedziec potanczyc przy
        bardzo fajnej muzie wyyyypas :)
    • Gość: kasia32 Re: Gdzie dzisiaj mozna posiedziec/potanczyc w Cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 18:31
      polecam dziś Paradoks. O 20 super koncert :)
      • Gość: mieszkanka Cz-wy dancing "7 Niebo" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 20:12
        A ja polecam dancing "7 Niebo" przy ulicu 1 Maja. Tam własnie chodza osoby w
        takim wieku. Chodzimy tam raz na jakis czas ze znajomymi z pracy własnie
        potanczyc. Nie ma tam małolatów.
        • Gość: ja Re: dancing "7 Niebo" IP: *.trustnet.pl 17.09.05, 21:54
          do miszkanki czwy, a wedlug ciebie malolaty nie maja prawa sie bawic??
    • Gość: Pawel Re: Gdzie dzisiaj mozna posiedziec/potanczyc w Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 00:12
      A co myślicie o Yorker Clubie w Poczesnej? Warto isc?
      • Gość: ald Re: Gdzie dzisiaj mozna posiedziec/potanczyc w Cz IP: *.pl / 80.53.3.* 18.09.05, 10:37
        Jesli lubisz biale rekawiczki, gwizdki i swiecace breloczki to tak.
        • boki_czwa Genesis 18.09.05, 10:44
          www.klubgenesis.pl
          • Gość: hyhyhyhy Re: Genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:09
            najlepiej zostancie w domu;) tak bedzie najrozsądniej:p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka