Dodaj do ulubionych

PYTANIEdoWszystkichKobiet!!!!!!!!!!!!1

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:19
mam pytanie do kobiet...i nie tylko gdzie wolicie chodzić do fryzjera ???? do
małego przytulnego,gdzie strzyzenie jest pasją......czy do do duzych
korporacji typu trendy wella.....gdzie obcinający nie maja nic wspólnego z
marką gdzie pracują....??
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: PYTANIEdoWszystkichKobiet!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:21
      do do duzych
      > korporacji typu trendy wella...i nigdy nie wyszłam niezadowolona.Kiedyś
      eksperymentowałam z małymi zakładami...nie polecam.Szczytem był zakładzik w
      bramie-w III Alei, gdzie pani obcinająca moje włosy w tym samym czasie oglądała
      serial...Nie muszę dodawać,że obcięcie było masakryczne (skusiła mnie niska
      cena)
      • Gość: olo droga Ago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:54
        jak byłaś u pani Helenki to się nie dziwie bo zazwyczaj one te stare
        fryzjerczyny lub te młode po zawodówce zacofane nie mają pojęcia o fryzjerstwie
    • Gość: ja Re: PYTANIEdoWszystkichKobiet!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:47
      hehe :) no rzeczywiście przesada......ale ja nie pisze o zakładach małych i
      starodawnych gdzie obcina poPRL-owska babka, tylko o małych przytulnych
      studiach,oczywiście nowoczesnych z fachową obsługą,miłym klimaten
      i............zainteresowaniem klientem......
      • Gość: annka Re do agi baby-jagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:52
        kobieto w tej welli pracuja dziewczyny po zawodówce ktore nie maja pojecia o
        stylizacji
        • Gość: Aga Re: Re do agi baby-jagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:59
          Byc może są po zawodówce...ale to chyba nie o to chodzi? Jak dla mnie nie muszą
          miec magistra - ja jestem zadowolona jesli chodzi o obcinanie :-P
          • Gość: nindza Re: Re do agi baby-jagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:45
            no właśnie kolejna promocja zagranicznego kapitału i tandety oczywiscie ludzie
            lubią masówe..... wystarxczy rzucic hasło wella i już ........sprawa gotowa a
            kto tam pracuje po czym i z jakimi kwalifikacjami to juz nie wazne......no bo
            to taki kompleks Polaka coś jak dawniej być w pewexie....hehehe
            • Gość: Aga Re: Re do agi baby-jagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:02
              Może ty masz jakieś kompleksy i traumatyczne przeżycia związane z Pewexem-ja
              nie. To nie kwestia hasła Wella-jak już wspomniałam chodziłam do małych
              zakładzików, ale kilka razy się nieprzyjemnie nacięłam i więcej juz nie mam
              ochoty eksperymentować. To kwestia tego, czy usługa mi odpowiada. Dlafczego
              zakładasz,że fryzjerka z zakładu pod szyldem np. Welli ma mniejsze kwalifikacje
              niz jakaś tam Zosia czy Krysia z osiedlowego saloniku? Czy twoje wywody sa
              efektem twoich rzeczywistych doświadczeń z różnych zakładów fryzjerskich czy
              tylko wynikiem chęci wyrażenia innego zdanie i wszczęcia dyskusji???Bo w sumie
              w Twojej wypowiedzi nie znajduję żadnych konkretnych argumentów, a
              stwierdzenie ,że to <promocja zagranicznego kapitału i tandety > jest zupełnie
              bezpodstawne (bo gdzie upatrujesz tej tandety? - w szyldzie marki X czy Y?)
              • Gość: ninja Re: Re do agi baby-jagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:12
                tandety upatruje dokładnie w czymś kolejnym u nas coraz bardziej sie
                nasilajacym, pospolitym czyli tak zgapionym po porzednich salonach ze aż
                tandetą zajeżdza....u nas w kraju a dokładniew w czestochowie wystarczy napisac
                na szyldzie znaną marke i juz sprawa załatwiona ...jelenie same sie
                zjawią......
                • Gość: Aga Re: Re do agi baby-jagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:14
                  > tandety upatruje dokładnie w czymś kolejnym u nas coraz bardziej sie
                  > nasilajacym, pospolitym czyli tak zgapionym po porzednich salonach ze aż
                  > tandetą zajeżdza....u nas w kraju a dokładniew w czestochowie wystarczy
                  napisac
                  >
                  > na szyldzie znaną marke i juz sprawa załatwiona ...jelenie same sie
                  > zjawią

Nadal nie widze związku z tematem...argumenty za i przeciw
    • aleila Re: PYTANIEdoWszystkichKobiet!!!!!!!!!!!!1 20.09.05, 17:34
      Bardzo chętnie bym poszła do takiego małego przytulnego studia gdzie fryzjer
      naprawde by sie zainteresował moimi włosami i fachowo doradził jak je
      pielęgnować czy jakich kosmetyków używać ale jak na razie na takie w
      Częstochowie nie trafiłam. Odwiedzałam salony typu wella i trendy i stwierdzam,
      że niestety są kiepskie. Dziewczyny tam zatrudnione nie potrafią nic doradzić i
      odwalają tylko robotę. Ja na razie jestem na etapie poszukiwań dobrego fryzjera.
      Często zmieniam fryzjerów bo jak na razie nigdy nie byłam w 100% zadowolona z
      fryzury czy obsługi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka