Dodaj do ulubionych

SLD dziękuje wyborcom

29.09.05, 16:03
W imieniu Sojuszu Lewicy Demokratycznej w Częstochowie składam
najserdeczniejsze podziękowania wszystkim wyborcom, którzy swoją pracą,
zaangażowaniem i głosami udzielili poparcia kandydatom Sojuszu.

Przewodniczący SLD
w Częstochowie
Krzysztof Matyjaszczyk
Obserwuj wątek
    • Gość: ...oprs... Re: SLD dziękuje wyborcom IP: 80.51.57.* 29.09.05, 16:50
      nie ma za co :D
    • Gość: Darek spadaj na drzewo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 17:17
      albo na Białoruś! Komunisto!
      • Gość: RED! Re: spadaj na drzewo! IP: *.com.pl 30.09.05, 19:22
        Po kilku miesiącach nowych rządów (pis) nie będzie mósiał nigdzie "spadać"....
        Tutaj będzie Białoruś....:-)
    • Gość: Roman Re: SLD dziękuje wyborcom IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 19:28
      Dobrze że chociaz dziękują że ludzie im sprawili szansę bycia kilku kolejnych
      lat przy korytku.To tak jakby w totka wygrać.
      • Gość: gość Re: SLD dziękuje wyborcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 19:56
        Nie ma za co. Szkoda tylko że Pani Janik dostała się do parlamentu a nie Pan.
        Przydało by się troszkę młodości. I jak to się stało że 1 miejsce na liście
        miała właśnie Pani starsza?? . Pozdrawiam głosowałem na was już wiele razy i
        jeśli tym razem SLD mnie zawiedzie to już nie będzie do trzech razy sztuka!
        Pozdrawiam.
        • Gość: anty Re: SLD dziękuje wyborcom IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:29
          SLD to nawet nie musi dziękować bo wiadomo, że to kpina. Tyle kasy nakradli,
          tyle narobili przekrętów, korupcji, tyle przestępców mają w swoich szerega,
          tyle donosicieli i kapusiów a zwykłych ludzi to oni mają gdzieś
          • Gość: RED! Re: SLD dziękuje wyborcom IP: *.com.pl 30.09.05, 19:23
            Jeśli masz takie dobre informacje, to zgłoś się do prokuratury. Chyba, ze tylko
            gadać potrafisz....
        • Gość: kimak do gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:44
          chłopie Ciebie cały czas SLD zawodzi i czwarty raz też Cie zawiedzie ....ale
          jesteś już tak wyprany z odrobiny mózgowia ze nawet nie zauwazysz jak poraz
          któryś zrzędu cie oskubią.....buahaha
          • Gość: woltera Matyjaszczyk posprzątaj po sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:56
            Takiego burdelu jak przez twoje plakaty dawno nie było w Czewie.
            Posprzątaj po sobie brzydki, głupi, czerwony rudzielcu.
            • Gość: Witek T Do woltera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 23:29
              Chłopcze przedstaw się i napisz to pod swoim prawdziwym nazwiskiem. Na pewno nikt cię nie zaskarży to Ci mogę obiecać. Ale chociaż miej tyle odwagi cywilnej żeby obrzucać kogoś obelgami pod swoim nazwiskiem wstydzisz się siebie? Czy po prostu podnosisz sobie ego? Jaki to ja jestem fajny ale mu dokopałem - chwalisz się tym kolegom?. Ty po prostu masz kompleksy nic w życiu nie zrobiłeś i nie zrobisz. Byłeś i będziesz tylko małym nic i nigdy nie znaczącym "niczym". Pozdrawiam i życzę miłego dnia wierzę, że po prostu żółć którą tak rozlewasz pewnego dnia cię zaleje. I na pewno się nie przedstawisz a nawet jak tak to się okaże, że jesteś nikim. Bardzo mi się podoba że Pan Krzysztof dziękuje swoim wyborcom ma komu głosowało na niego ponad 4500 osób. I ja też wierzę, że to jest dobry sygnał dla społeczeństwa. Przy następnych wyborach Panie Krzyśku na mój głos moze pan też liczyć. Dobrze, że Pan kandydował bo już traciłem nadzieję na porzadną lewicę.
              • Gość: aZyga Re: Do woltera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 15:50
                Te czerwony cwaniak, a czemu sam sie nie przedstawiles? Co wstydzisz sie ,ze glosowales na czerwonke? Widac ,ze nie masz pojecia o zasadach dzialanie forum.
                I jeszcze mu dokope i pochwale sie kolegom -> 4500 debili mieszka w czestochowie to przykre;-)
                • Gość: RED! Re: Do woltera IP: *.com.pl 30.09.05, 19:27
                  Zdaje sobie sprawę, ze to wyda Ci się dziwne, ale ludzie mają różne poglądy
                  polityczne: lewicowe też. A chyba nie chcesz, by ktoś Ciebie i Twoich znajomych
                  nazywał "debilami"? Dyskutuj z poglądami innych, a nie dyskredytuj człowieka.
                  • Gość: Pinki Re: Do woltera IP: *.prenet.pl 30.09.05, 19:53
                    "Dyskredytuj" - bardzo trudne słowo, nie na rozum "woltera", nie zromumie.
    • Gość: mega Re: SLD dziękuje wyborcom IP: 80.51.57.* 30.09.05, 10:50
      nie ma za co :) oddalam swój glos na Pana i zaluje tylko ze znow Pani Janik
      jedzie do Warszawy bo juz sie niedobrze robi na jej widok ile mozna, przydaloby
      sie troche swiezosci bo stechlizny juz w Sejmie duzo.Pozdrawiam...
    • Gość: becia Re: SLD dziękuje wyborcom IP: *.prenet.pl 30.09.05, 17:27
      To miłe, że dziękuje Pan swoim wyborcom, wielu nas było głosujących na Pana i
      to co nas spotkało - p.Janik znowu pierwsza !!!!! - to po prostu katastrofa !!!!
      może już dość tej pani w parlamencie !!! dlaczego p. Olejniczak rozgonił
      towarzystwo w stolicy a nam zostawił p.Janik ? tej pani już naprawdę
      dziękujemy !!! P. Krzysztofie głowa do góry, pozdrawiamy
      • Gość: izaak luria Re: SLD dziękuje wyborcom IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 19:52
        no właśnie, dlaczego Olejniczak nie postawił na młodych częstochowskich
        działaczy SLD? nie mógł? myślę, że mógł. a skoro nie postawił, to znaczy, że
        nie chciał. a dlaczego nie chciał? to już dłuższa historia...
    • Gość: RED! Re: SLD dziękuje wyborcom IP: *.com.pl 30.09.05, 19:29
      Fajne zachowanie - choć przyznam się, że nie głosowałem na Pana ani
      na "Liderkę"....
      • Gość: Filip Re: SLD dziękuje wyborcom IP: *.sympatico.ca 30.09.05, 20:23
        Poziom ciemnoty w Czestochowie osiagnal juz jak sie domyslam dosc niebespieczny
        stan....juz nie mam nawet ochoty drwic z tego stanu....moge jedynie ubolewac ze
        taki istnieje na bazie mas ktorym wschod slonca niegdys zaslanial dym z
        kominow....i usmiechnieta geba rumianego pierwszego sekretarza zakladowej
        organizacji PZPR.....oni to chca niec spowrotem.
        Nie dziwi mnie to. Jak pisze dwoch starych ubekow w "Polityce"...kolejne rzady
        to plama..."zabraklo sakrum"...raczej rzady Byska i Millera to sakrum z
        latwoscia zamienily na zlotego cielca - mamone.

Dla nas ludzi mowiacych o sobie "ja jestem Polakiem swiadomym wlasnej
        polskosci" tego sakrum nigdy nie zabraklo i niezabraknie. To narodowe sakrum
        okresla sie haslem; "BOG HONOR OJCZYZNA".

...a jednak sldowskim kundlom tego sakrum zabraklo.
        Tkwia we wzajemnej adoracji korupcyjnych ukladow i juz w nich pozostana
        nieswiadomi splecznego dazenia do normalnosci, uczciwosci, prawa i
        sprawiedliwosci spolecznej....moze to spoleczenstwo tym razem zrobilo zaledwie
        maly krok do przodu - ale jakze wazny krok.
        To poprzez ow moze minimalny zaledwie ruch poza zaklete kolo ukladow PO-
        prl'owskich realizuje sie emocionalnie myslaca czesc spoleczenstwa.
        Nam zabrano mlodosc, wstyd sie przyznac do prl-oskiej sposcizny. Nie bylo w
        niej zadnej kreatywnej sily, zwykle towarzyszacej kazdemu ludzkiemu bytowi.
        Zyciu pokolenia.
        Muzea swieca pustkami, a witryny naszych ksiegarni obcymi nazwiskami. Narodowi
        wypatroszono muzg lagodna turbulencja telewizyjnego obrazu.
        To do nich usmiecha sie artapa prezydenta.....a jej mowa nagrana w zupelnie
        innym pozaziemskim czasie....wybiora kazde zlo, bo jak im sie wydaje powinni
        odplacac tym samym, za swoj los, za niedozywione dzieci, za rosnace ceny
        benzyny, za glupote wszystkich wokol nich zyjacych...wcisnac gaz do dehy by
        doswiadczyc umierania, smierci....mozna ...co potem ?
        • Gość: Roman Re: SLD dziękuje wyborcom IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:44
          Masz Filip,mimo licznych błedów rację-ludzie gó.. zjedzą jeśli zareklamuje się
          im to jako farsz do hamburgera.
          Tak samo jest z SLD,jest wielu staych sku@wieli co na postkomuchów głosują(i
          dziwne-taki Cimoszewicz który działaczem PZPR był-przeciw zachodniemu
          imperializowi występował-własne dzieci na zgniłym zachodzie,u największego"
          wroga" ulokował) starając podtrzymać mit o wielości komunistycznego ustroju.Lecz
          obawia mnie to że wielu młodych,wiejskej młodzieży,zdesperowanej zkwaśniałym
          mlekiem-idzie szukac kariery w partiach politycznych,wybierając takie które
          według nich pozwolą na najszybszy,niekoniecznie uczciwy zysk.I to mnie
          przeraża.Ta ciemnota.Ten brak poczucia iż ludziom którzy go wybierali winno sie
          służyć,zaczerpnięty ze wsi,brak poczucia przynalezności do społeczeństwa,ów
          egoizm,brak patriotyzmu dominuje.
          I boli że kościół sie sponiewierał.Zaczynam wierzyć że kościół na komunie wzrósł
          a teraz bryluje jak zastępczy wobec partii pasożyt bryluje.
          Ten kraj jest chory i wiekzość nie słucha tu terapeutów,słucha
          frazesów,farmazonami się karmi,farmazony buduje,farmazonami płacze,wśród
          farmazonów umiera.
          • Gość: RED! Re: SLD dziękuje wyborcom IP: *.com.pl 01.10.05, 09:00
            Jakie niedobre to nasze społeczeństwo! Może czas go zmienić? :-)
        • Gość: Anty Filip Filip ty masz coś nieróno pod sufitem - lecz się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:51
          Piszesz jak jakiś nawiedzony psychol weź facet te zielone i niebieskie tabletki i oprzyj sie bo ci się główka zagrzeje.
        • harry1983 Re: SLD dziękuje wyborcom 01.10.05, 21:57
          Filip, co Cię znowu interesuje poziom ciemnoty w Polsce??
          Przecież mieszkasz w Kanadzie, znalazłeś sobie nową ojczyznę, to się teraz w nasze sprawu "TU" "STAMTĄD" nie mieszaj.

>.oni to chca niec spowrotem.

Tak, MY chcemy to mieć spowrotem, i g.... Ci do tego - tak ludzie wybrali i ich sprawa. Demokracja jest podobno. Naród wybiera to co mu pasuje.
          Marzą Ci się rządy totalitarne z wielebnym giertychem na czele...

> Dla nas ludzi mowiacych o sobie "ja jestem Polakiem swiadomym wlasnej
          > polskosci"

Tacy ludzie o ktorych mowisz mieszkają w Polsce, a nie gdzieś pół świata stąd, i twierdzą, że wiedzą lepiej co się tu dzieje. Ja się nie mieszam w sprawy Kanady.

>To narodowe sakrum
          > okresla sie haslem; "BOG HONOR OJCZYZNA".

Boga w ten syf nie mieszaj.

> wybiora kazde zlo, bo jak im sie wydaje powinni
          > odplacac tym samym, za swoj los, za niedozywione dzieci, za rosnace ceny
          > benzyny, za glupote wszystkich wokol nich zyjacych...wcisnac gaz do dehy by
          > doswiadczyc umierania, smierci....mozna ...co potem ?

czy będzie rządzić PO, PiS, Sld czy inne g.... - tu się nic nie zmieni.
          A wiesz czemu?
          Bo to wszystko jedna banda złodzieji i sk....ów.

Naobiecują nie wiadomo czego - popatrz na wszystkie kadencje - ile naobiecywał AWS kilka lat temu i co? I g..., chce się powiedzieć.

To samo zrobiło Sld. Teraz to samo zrobią inni.

Jeśli po tych wyborach nic się nie zmieni na lepsze (a raczej się nie zmieni), jeszcze trochę, i ludzie wyjdą na ulicę, chwycą za broń i będziemy miec zbrojny przewrót, bo inaczej się tego chyba nie zrobi.

Wszyscy tylko obiecują podniesienie płac i zmniejszenie podatków - jak pogodzić jedno z drugim i skąd wziąc na to pieniądze?

Tusk i bracia Kaczyńscy się składają, czy co ?

Odniosę się jeszcze do hasła "Bóg, Honor, Ojczyzna"
          Ojczyzne jaką mamy, taką mamy.

Honor?? Czy ktoś z obecnych polityków zna prawdziwe znaczenie tego słowa ??

Bóg?? Bogiem wycierają sobie mordy ci, którzy tylko w taki sposób przyciągają do siebie wyborców - mówię o "katolikach".

Kościół w polsce to pasożyt - żyją sobie wygodnie na nasz koszt, zresztą co ja będę pisał, każdy to wie, i tematów na forum było już od cholery.

A to że SLD dziękuje wyborcom ??
          No chociaż potrafią - taki miły gest, i tak bez wpływu na to, co będą robić po wyborach...
          • Gość: Filip Re: SLD dziękuje wyborcom IP: *.sympatico.ca 01.10.05, 23:54
            Filip, co Cię znowu interesuje poziom ciemnoty w Polsce??
            Przecież mieszkasz w Kanadzie, znalazłeś sobie nową ojczyznę, to się teraz w
            nasze sprawu "TU" "STAMTĄD" nie mieszaj.
            ________________________________________________________________________________

Prowokujesz chlopie...wiec Filip znajdzie troche czasu by ci odpowiedziec.
            Na to co powyzej;
            Poziom ciemnoty w Polsce a tym samym pozycja Polski w swiecie zawsze bedzie
            mnie interesowac poniewaz jestem Polakiem i niewyobrazam sobie bym mogl byc
            kims innym,tak jak nie mogl by byc Kanadyjczykiem, Amerykaninem,
            Australijczykiem - Irlandczyk urodzony w Belfascie, Anglik urodzony w
            Yorkschire, Niemiec urodzony we Frankfurcie a zamieszkaly na stale w USA.
            Pojmij ze jest sie tym gdzie sie czlowiek urodzil....Twoje widzenie
            spoleczenstw ich antropoligii narodow jest idiotyzmem....przezytkiem siegajacym
            XVII wieku....narodowosciowo, mentalnie, kulturowo, emocionalnie ojczyzna Knade
            moze nazywac moje trzecie czwarte pokolenie, ale nie ja.
            ________________________________________________________________________________

>.oni to chca niec spowrotem.

Tak, MY chcemy to mieć spowrotem, i g.... Ci do tego - tak ludzie wybrali i ich
            sprawa. Demokracja jest podobno. Naród wybiera to
            co mu pasuje.

Jesli chcecie miec to spowrotem to radze zalozyc partie komunistyczna i
            powrocic do autentycznych korzeni, spiskowac, w ukryciu wieczorami w scislym
            gronie na wzor pierwszych dekabrystow i recytowac z pamieci dziela W.I.Lenina

" Juz zeby przezarte szkorbutem,
            juz pluca wyplute niebola"

To jest wlasnie to wspomniane sakrum komunizmu.....i to szanuje za czystosc
            kanonu ideii, choc ideii utopijnej niemozliwej do zrealizowania, bo zwykle
            odleglej od rzeczywistosci...falszujace zwane naukowymi, metody poznania bytu
            osobowego....a teraz spojz prawdzie w oczy i zastanow sie ktory z tych
            zlodzieji, demagogow, manipulantow SLDowskich, PO, socjalistow M.Borowskiego,
            ma cos wspolnego z owym sakrum ?....jedna wielka kpina, zlodziejstwo, korupcja,
            mercedesy, wille, posiadlosci ziemskie, zadrabione mienie spoleczne, konta
            zagraniczne dobrze ulokowane w Szwajcarji.

Marzą Ci się rządy totalitarne z wielebnym giertychem na czele...

______________________________________________________________________________

....a tobie nie ?...a gdziez twoje sakrum ?
            _______________________________________________________________________________

> Dla nas ludzi mowiacych o sobie "ja jestem Polakiem swiadomym wlasnej
            > polskosci"

Tacy ludzie o ktorych mowisz mieszkają w Polsce, a nie gdzieś pół świata stąd,
            i twierdzą, że wiedzą lepiej co się tu dzieje. Ja
            się nie mieszam w sprawy Kanady.

....cale szczescie.....Boze bron !
            Ty nawet nie mieszasz sie do tego co masz pod nosem...mniejszosc niemiecka
            zdobywa dwa miejsca w parlamencie RP...zadania Niemcow sa rozliczne i coraz
            glosniejsze. Niemcy i Rosjanie beda bydowac rurociag na dnie Baltyku ...a ty
            co ?....nie mieszasz sie !

Si Vis Pacem, Para Bellum

Ostateczna diagnoza; ....pacjent cierpi na totalny brak obiektywnego widzenia
            rzeczywistosci....ale w Polsce to raczej stan normalny...cierpi na to
            conajmniej 50% Polakow....doszlo juz do tego ze najmniej obiektywnymi sa ci
            ktorzy mowia najwiecej o obiektywismie zwlaszcza w polityce.
            Czyzby obiektywizm polski zaprzeczal obiektywizmowi zagranicznemu ? i sila
            rzeczy parl nieustannie w subiektywizm...usilujac nazywac sie wciaz
            widzeniem "obiektywnym"

• yanoooosh Re: SLD dziękuje wyborcom 03.10.05, 02:31

Panie kanadyjczyk wez sie pan stuknij w swoj przezarty mozg i daj se spokoj z tymi dziwnymi postami ktore i tak do sprawy nic nie wnosza a wiesz dlaczego bo nikt nie bedzie sluchal w polsce
              1 filipa
              2 tyminskiego
              3 iliasza
              4 pyszka

i jezeli jeszcze kogos pominolem to przepraszam ale nie bedzie ich sluchac poniewaz sa oszolomami ktorzy mieszkaja pol swiata od nas i mowia bzdury jak to jest dobrze w ich kraju a w "waszym" nie
              dosc tego amerykanie do ameryki kanadyjczycy i inne badziewie wtracajace sie w sprawy polski tez won do siebie

na takich jak wy powinien byc zakaz wstepu do polski na czas nieograniczony

wooooooooooooooooooooooon
    • Gość: waldus kiepski Re: SLD dziękuje wyborcom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:33
      i dobrze, ze dziekuje, bo nie kojarze zeby ktos inny / inna patria
      podziekowala; tu, na forum.
      ale "agitke" prowadzili wszyscy - zdjecia przed kosciolem tez prawie wszyscy
      pokazywali... "smichu" warte !
      w nastepnych wyborach glosuje na was- sld !!!
      • Gość: Filip Re: SLD dziękuje wyborcom IP: *.sympatico.ca 03.10.05, 06:14
        ....znam te glosy polskich wspolczesnych biznesmenow;

....masz przechlapane koles jesli L.Kaczynski powola PRPKURATORJE GENERALNA.

...chyba tego najbardziej sie boicie ...?

• Gość: Filip Re: SLD dziękuje wyborcom IP: *.sympatico.ca 04.10.05, 07:30
          Tacy ludzie jak Bykowski, Soloz, Kulczyk, aferzysci FOS, "artB" i setka innych
          w USA z pierdla nie wyszli by do konca zycia....do pierwszej rozprawy sadowej w
          wiezieniu czekali by od roku do trzech w zaleznosci od tempa zbieranych
          przeciwko nim materialow dowodowych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka