Dodaj do ulubionych

Ortopedia - Piekary Śląskie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:12
Czy ktoś jest mi w stanie pomóż, jak dostać się na ortopedię do Piekar
Śląskich, z kim się trzeba kontaktować. Nie wiem czy nas przyjmą choć jesteśmy
z tej samej Kasy. Chciałaby znać nazwisko dobrego ortopedy (kolano) z którym
mogłabym rozmawiać. Sprawa nie cierpiąca zwłoki, bardzo proszę o pomoc.
Trochę smutny skrzat.
Obserwuj wątek
    • Gość: skkrzat55 Re: Ortopedia - Piekary Śląskie-pilne! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 06:23
      Czekam.Dziękuję.
      • Gość: zomek Re: Ortopedia - Piekary Śląskie-pilne! IP: *.brama.prenet.pl 07.10.05, 08:43
        Jeśli chodzi o piekary to napewno zostaniecie przyjęci. Ale z tego co pamiętam
        najpierw trzeba udać się do przychodzni rejonowej po skierowanie, z takim
        skierowaniem dopiero do przy szpitalnej przychodni w piekarach i tu zaczynają
        sę problemy czas oczekiwania nawizyte to 3 do 4 miesięy (tak przynajmniej było
        w zeszłym roku) Jeśli chodzi o lekarzy to pamiętam że od kolan napewno jest tam
        oddiał chirurgi kolana najlepszy jest ordynator ale nazwiska nie pamiętam, jest
        tam również doktor FALTUS.

Polecić Ci moge w przychodni ortopwdycznej w szpitalu na parkitce w środky
        przyjmuje chirurg ortopoeda traumatolog Waldemar Makuch mówic prawde - uratował
        mi kolano po bardzo skomplikowanym zamaniu ! Jest zastepcą ordynatora, a fachu
        uczył się włąśnie w Piekarach naprawde gorąco polecam ! I życze powodzenia !
        • Gość: matka Re: Ortopedia - Piekary Śląskie-pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 09:27
          ja leżalam tam osiem razy, więc już Ci doradzę....
          niestety z tego co wiem to są kolejki do przyszłego roku, aby dostać się na
          skierowanie do poradni ortopedycznej w Piekarach. Prodedura jest taka, musisz
          miec skierowanie do Poradni od częstochowskiego lekarza i dzwonisz i zapisujesz
          sie na wizytę. Tylko miejsc już nie ma :( Dlatego radzę iść prywatnie do
          ordynatora dr. Widuchowskiego ( Faltusa odradzam) i wtedy wszystko pójdzie
          inaczej, on ustali termin przyjęcia. Dr.Widuchowski przyjmuje w Katowicach,
          jezdziłam do niego więc wiem. Natomist nie jest to tania wizyta, bo chyba
          ok.100-150zł.
          Jeszcze mogę Ci doradzić, bo w Częstochowie przymjmuje dr.Grabowski, on jest
          lekarzem z Piekar, ale od bioder. Natomiast koszt wizyty to 50zl, a mógły Ci
          pomóc przyspieszyć termin, bo to taki ludzki człowiek.
          Ja już nie leczę sie w Piekarach, poniewż juz nie moga mi pomóc. Teraz jeżdzę
          do Żor do dr. Smolika. Bardzo sobie chwalę. Tylko z tego co wiem, to koszt
          wizyty w Poradni teraz jest 200zł, ponieważ jest koniec roku i skończyla sie
          dotacja z NFZ. Też niezle :(
          Napisz dokładnie co Ci dolega, to może cos jeszcze podpowiem. W razie jakis
          pytań smiało pytaj.
          pozdrawiam
          matka
          • Gość: zomek Re: Ortopedia - Piekary Śląskie-pilne! IP: *.brama.prenet.pl 07.10.05, 09:38
            Tak tak ja rónież odradzam faltusa - tylko wyleciało mi z głowy nazwisko
            orynatora a teraz podpisuje sie i polecam WIDUCHOWSKIEGO
      • Gość: Makii Widuchowski IP: *.crowley.pl 10.10.05, 08:05
        Przyjmuje w katowicaach na ul. Koszutki za Spodkiem. Trzeba wcześniej zadzwonić
        i umówić się na wizytę. Przyjmie Ciebie na oddział.
    • Gość: matka Re: Ortopedia - Piekary Śląskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 11:27
      Widuchowski tez juz nie jest ten spec co kiedyś...kiedyś był najlepszy teraz
      już jest dobry. Dlatego napisz co Ci jest to napiszę czy jest w stanie Ci
      pomóc. Jesli nie to podam Ci namiary na kogos odpowiedniego , w dziedzinie
      kolan jestem juz lekarzem, ale bez papieru, hahaha.
      pozdrawiam
      • Gość: blejze Re: Ortopedia - Piekary Śląskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 11:38
        Ja też polecam Żory i dr Smolika. Bardzo dobry fachowiec od kolan tyle żeby
        dostać sie na zabieg do Zor trzeba czekać koło roku
      • Gość: skrzat55 Re: Ortopedia - Piekary Śląskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 20:49
        Dziękuję bardzo za odzew. Nie chodzi o mnie tylko o moją drugą połowę. Lekarze
        zlekcewarzyli torbiel z boku kolana kiedy była płynna i nie bolała. Teraz jest
        gęsta maź i niestety bardzo boli go kolano i trudno mu chodzić. Miał złe
        dświadczenie w poważnych schorzeniach z lekarzami u nas, a poza tym inny lekarz
        odradził mu ni ujmując nikomu Częstochowę i polecił Piekary . Jesteście
        wspaniali, że chcecie nam pomóc. Dziękuję bardzo.
        • Gość: Klinika w Żorach Re: Ortopedia - Piekary Śląskie IP: *.man.czest.pl 07.10.05, 23:27
          Zajżyj tu: www.sport-klinika.pl Przed 3 miesiącami ,,zrobiłem" tam
          rekonstrukcje wiązadeł krzyżowych. Rewelacja! Mają podpisaną umową z NFZ,
          żadnych łapówek, pytaj o lekarza dr Smolika.
          • Gość: J/w Re: Ortopedia - Piekary Śląskie IP: *.man.czest.pl 07.10.05, 23:29
            oczywiście ,,zajrzyj"
            • Gość: Tomek Re: Ortopedia - Piekary Śląskie IP: 80.51.233.* 10.10.05, 13:37
              Ja też w Żorach robilem rekonstrukcje i również polecam.
              Jedyny mius to płatne wizyty, sam zabieg refundowany przez NFZ.
              A co z oczekiwaniem to ktoś chyba przesadził z rokiem, ja na wizytę w poradni
              czekałem 2 miesiące i poźniej 3 na zabieg.
              • Gość: skrzat55 Re: Ortopedia - Piekary Śląskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:53
                Dziękuję wszystkim za okazaną pomoc, napewno skorzystamy z informacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka