Dodaj do ulubionych

marzy mi sie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 05:16
miałem super sen aleje zamkniete stary rynek zamkniety dla aut wszystko w super kostce wyłożone równe,zero aut,pełno ludzi i duzo knajp oraz gwar,niesamowity roznorodnosc,było wesoło kolorowo i duzo roznych jezykow słyszałem
Obserwuj wątek
    • devileq Re: marzy mi sie 09.10.05, 10:32
      niestety, Częstochowa to nie Kraków
      • Gość: Darek Re: marzy mi sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 11:04
        devileq napisała:

> niestety, Częstochowa to nie Kraków

NA SZCZĘŚCIE!
        • Gość: vkgh Re: marzy mi sie IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 09.10.05, 12:52
          fajny sen Norbert. moze kiedys...
          • Gość: henryczek Re: marzy mi sie IP: *.com / *.strefa.com 09.10.05, 12:58
            a mnie sie dziś śniło ze polska przegrała 3-0 z anglią
            jzu sie środy nie moge doczekać
            • Gość: kasiaa Re: marzy mi sie IP: *.trustnet.pl 09.10.05, 12:59
              piekny sen norbert ale niestety nierealny:(
              • Gość: norbert Re: marzy mi sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 17:09
                na razie nierealny nietety ale moze za jakies 50 60 lat gdy władza sie zmieni zacznie promowac porzadnie miasto i szybko i sprawnie zmieniac jego oblicze
        • Gość: xx Re: marzy mi sie IP: *.icis.pcz.pl 09.10.05, 17:18
          Zgadzam sie ze w pewnym sensie na szczescie :)))
          • t3d1 Re: marzy mi sie 09.10.05, 17:24
            Dobrze napisane sen i tylko sen bo nie doczekamy sie takich alei :D
            • Gość: xx Re: marzy mi sie IP: *.icis.pcz.pl 09.10.05, 17:32
              Mysle ze za rok bedziemy juz chodzili po gruntownie zmienionej III Aleji -
              patrzac jak wygladaja przyczolki tych zmian w postaci Ratusza i oswietlonego
              kawalka pomnika Popieluszki mysle ze bedzie fajnie - a Aleje sa rzeczywiscie
              piekne.
              • devileq Re: marzy mi sie 09.10.05, 18:30
                Ładnie odnowione kamienice... Bardzo ładnie odnowioną odkryłam w zeszłym
                tygodniu na Waszyngtona. Normalnie szacuneczek dla wykonawców. Gdyby wszystkie
                tak odnowić, byłoby jeszcze piekniej :)
        • Gość: xXx Re: marzy mi sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 23:45
          Gość portalu: Darek napisał(a):

Częstochowa to nie Kraków
          >
          > NA SZCZĘŚCIE!

dlaczego ?
          nie lubisz krakowa ?
    • yo_soy_rubia Re: marzy mi sie 09.10.05, 21:14
      Witam!
      Miałam to szczęście być w minionym tygodniu kimś w rodzaju przewodnika-opiekuna
      dla chóru z Urugwaju. No cóż, nie było wiele takich miejsc, którymi nasi goście
      zachwycaliby się głośno wzdychając, ale generalnie Częstochowa bardzo im się
      podobała. Byli zauroczeni podwórkami , czy raczej takimi mini gościncami z
      których mamy wejście do rozmaitych pubów, kanjpek (Sofa, Flash, Pod Gruszą and
      so on).Tak naprawde bardzo głosnon wzdychali na Jasnej Gorze, zwłaszcza
      oglądajac Golgotę Pana Dudy-Gracza i dzień później na wystawie Potęga Wyobraźni
      (tam też znajdują się jego prace).
      Bardzo cieszyłam się, że moge im towarzyszyć i opowiedzieć troche o pątnikach,
      szczególnie o tym najważniejszym naszym Pielgrzymie-Janie Pawle II, także
      cokolwiek o naszej Wyzynie, o pobliskim zamku w Olsztynie a raczej jego ruinach.
      Widzisz Norbert, Twój sen juz jakby troszke spełniony był.
      Pozdrawiam

Rubia stęskniona za Montevideo i BA
      • yo_soy_rubia Re: marzy mi sie 09.10.05, 21:16
        Acha!
        W Montevideo sa dokładnie takie ulice, jak w Twoim śnie
        To zbieramy kase i lecimy, no nie?

Rubia podróżniczka
        • Gość: norbert Re: marzy mi sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 00:32
          ciesze sie ze sie zachwycali to jakby troche spełnienie marzen a kase możemy zbierac chetnie sie wybiore choc przy odrobinie pomysłowosci i troche kasy mozna duzo zwiedzic uwielbiam podrozowac pozdrawiam:):)
          • yo_soy_rubia Re: marzy mi sie 10.10.05, 23:00
            Ależ oczywiście! Ja "tam" (oj daleko) byłam dzieki pomysłowości , uporowi,
            pracy, cierpliqości i pasjom. Tosprawiło, że w\yajzd był jeszcze bardziej
            excytujący!
            pozdrowienia

Rubia z pasją- i z charakterem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka