Gość: bez grosza IP: *.prenet.pl 11.10.05, 23:15 Proszę się tutaj nie wpisywać. Chciałbym mieć własny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bez grosza Re: Wątek prywatny IP: *.prenet.pl 11.10.05, 23:17 Dzień pierwszy. Jestem bez pracy od 2 miesięcy ... Mam jeszcze internet - choć za niego nie płacę od miesiąca. Mam swój wątek ! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Wątek prywatny 12.10.05, 00:46 <<<<<<<< Mam swój wątek ! >>>>>>>>> Dobry poczatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez grosza Re: Wątek prywatny IP: *.prenet.pl 12.10.05, 19:50 Dzień drugi, dalej jestem bez pracy ... chyba pobije rekord guinesa w wysyłaniu CV ;) I dalej robie błędy ortograficzne. No nic zobaczymy co przyniesie nowy dzień. [...] dalej mam internet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Wątek prywatny 12.10.05, 20:53 i pewnie jeszcze Ci nie odlaczyli pradu i wody. A Paniusie z MOPS-u nie chca dac zapom0gi, bo masz Kino domowe i starego fiata???? acha i pewnie masz komorke na karte Odpowiedz Link Zgłoś