Gość: bee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:10 pilnie poszukuję pracy,mam średnie wykształcenie wiek 25 lat,i zero szans na prace:(i jak się samemu utrzymać ,chyba tylko palnąc sobie w łeb:) błędne koło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yanoooosh Re: POSZUKUJĘ PRACY 12.10.05, 13:27 podtrzymuje ale zmieniam wiek na 20 i zadnego zawodu samo liceum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee Re: POSZUKUJĘ PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 14:40 ja niby mam skończone technikum ale zero ofert pracy z urzedu pracy ,więc stwierdziłam ze zdobęde wyższe wykształcenie ,pierwszy rok studiów na kierunku chemia i co w wieku 25 lat zaczynam studia ,mieszkzanie posiadam ale bez szans na utrzymanie piątki ,soboty ,niedziele wolne od zajęc a także wtorki od godz 11 nie widzę szans juz na normalne życie ,chyba przegrałam młodość złe wybory no cóż life is brutal:)zaczynać znów od początku:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: POSZUKUJĘ PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 15:09 Z tego co sie orientuje to przyjmowali do budowlano remontowego ,przy byłym Welnopolu ............. Spróbujcie ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRACUŚ Re: POSZUKUJĘ PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 16:17 NIEDŁUGO ZACZNIE SIĘ SEZON ZIMOWY NA OPONY, POPYTAJCIE W SERWISACH OGUMIENIA, TO BĘDZIE PRACA NA SEZON, ALE LEPSZA TAKA NIŻ ŻADNA. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRACUŚ Re: POSZUKUJĘ PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 16:18 OCZYWIŚCIE JEŚLI KTOŚ MA JAKIEŚ DOŚWIADCZENIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tz4 Re: POSZUKUJĘ PRACY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 18:49 Mój nr tel.0507 120 260 praca na umowe o dzieło, wynagrodzenie prowizyjne,ja średnio miesięcznie wyciagam 2000 do 3500, w zaleznosci ile mam czasu i jak się przyłożę,max. poświęcam tej pracy około 50h miesięcznie Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: POSZUKUJĘ PRACY 12.10.05, 18:53 jako kto pracujesz?? czym sie zajmujesz ?? bo w te 3000 to mi sie wierzyc nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee Re: POSZUKUJĘ PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:06 oczywiście skorzystam i zadzwonię:) Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: POSZUKUJĘ PRACY 12.10.05, 19:10 to pewnie kolejny pszedstawiciel firmy ktora jest zwiazana z akwizycja nie dajcie sie wrobic ta kwota bo to bzdura!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: POSZUKUJĘ PRACY 12.10.05, 19:16 wlasnie tak myslalem dzwqonilem tam to jest firma zepter ktora robi takie jakby spotkania z klientami i z tego co mi gosc powiedzial to ja nie musze ich prowadzic tylko przyprowadzic klientow hehe 3500zl Dom handlowy plejadon bodajze 1 pietro taki dostalem adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tz4 Re: POSZUKUJĘ PRACY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:27 yanooooosh źle mnie zrozumiałes przez telefon,Ty nie przyprowadzasz klientów,tylko masz być obecny na spotkaniu na które klientów zaprosi firma,a Ty tylko musisz im umieć sprzedać towar,a tego nauczysz się na darmowym szkoleniu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: POSZUKUJĘ PRACY 13.10.05, 15:54 czyli normalna akwizycja mam wciskac ludzia kit tak jak ty wciskasz teraz ze zarabiasz 3500 ?? fakt jezeli ty szukasz kogos do roboty to jestes pewnie kierownikiem i mozesz tyle zarabiac na glupocie ludzi. watpie zeby ktos zarobil polowe tego sam napisales ze to pensja "prowizyjna" wiec jezeli nic nie sprzedam to nic nie mam zgadza sie i co bede pracowal miesiac i zarobie 200zl bo nic nikt nie chcial kupic ?? to jest chore ale ok jak juz ktos bedzie tam pracowal niech sie pochwali ile zarobil aha i pamietaj ze istnieje czarna lista pracodawcow jak kogos oszukasz mozesz na nia trafic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tz4 Re: POSZUKUJĘ PRACY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 16:42 widzę,że Ty właśnie zaliczasz się do osób,które pracy tylko szukają a pracowac się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: POSZUKUJĘ PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:11 Pewnie jakiś Avon lub inny Oriflame...Ktoś zadzwonił??? Jak tak, to napiszcie o co chodzi...Pozdro ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee Re: POSZUKUJĘ PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:18 dzięki za info no fakt kwota nie realna klientów raczej w naszym biednym społeczenstwie się nie spotka ,jedyna praca to akwizycja :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tz4 Re: POSZUKUJĘ PRACY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:23 możecie wierzyć lub nie ja pracuję w tej firmie od 1997 roku i nie narzekam,natomiast z własnego doświadczenia wiem,że są osoby, które chcą pracować i takie,które pracy szukają,nikt nikogo do pracy nie zmusza, komuna się skończyła i uważam,że za tyle godzin miesięcznie nigdzie nie zarobicie tyle jak napisałem wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nie warto sie uczyc IP: *.pl 12.10.05, 19:22 szkoda czasu na nauke.Bee,wnioskuję,ze zaczelas studia dzienne.Nie szkoda ci na nie czasu,mlodosci?ja bym sie zapisala na twoim miejscu na zaoczne,jesli w ogole chcesz studiowac.Sama skonczylam az 3 szkoly wyzsze,mam 3 fakultety i tez jestem bez pracy,nigdy nie pracowalam.Nie mam znajomosci ani ukladow,w trakcie rekrutacji moja kandydatura sie nie liczy i jestem nikim.Dobrze,ze utrzymuja mnie rodzice,bo inaczej juz dawno puknelabym sobie w leb.Szukaj lepiej zanjomosci,kontaktow a nie marnuj czasu na szkole.I tak sie tam niczego nie nauczysz,a stracisz tylko czas.Lepiej w tym czasie polazic po sklepach albo chociaz pospac w domu:)nie wierz,kiedy ci mowia,ze liczy sie teraz dyplom mgr,bo tacy ludzie chca sie tylko ciebie pozbyc.Mozesz miec i 100 dyplomow,a jesli nie masz znajomosci,to nigdy nie znajdziesz pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee Re: nie warto sie uczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:39 więc to szkolenie jest darmowe , a ja poprostu mam sprzedac towar ,ok jutro doładuje konto i zadzwonie:) naprawdę szukam pracy , moze okaze się ze mam zyłkę handlową:)wszystkieog trzeba spróbowac zeby potem nie mówic nie próbowałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oz Re: nie warto sie uczyc IP: *.trentn01.nj.comcast.net 13.10.05, 02:07 Bee, chemia to dobry kierunek. Pocwicz jakis jezyk i mysl o swiecie jako rynku pracy. Znajomosci sie zawsze przydaja ale myslenie ze to jedyny sposob na urzadzenie sie w zyciu to bzedty. Jestes mloda i wszystko przed Toba. Szukaj a znajdziesz - troche cierpliwosci tez nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś