Gość: buu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 00:05 a musze wyrwać 2 zabki, gdzie to zrobić , żeby nie bolało? Czy na kasę chorych jest jakieś porządne znieczulenie? No i co potem? kto mi wstawi te ząbki,prywatnie ,czy mozna na kasę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yanoooosh Re: Boje sie dentysty 14.10.05, 00:06 jak kazdy dentysta to cos zlego brrrrrrrrr jak se przypomne dzwiek wiertarki to mnie zczyszcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Boje sie dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 00:35 czy nikt nie chodzi do dentysty w Cz-wie? Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Boje sie dentysty 14.10.05, 00:36 wsyscy scelbaci bo jus dafno pofypadly tak sie fsyscy bojo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buu Re: Boje sie dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 00:41 ja mam problem a ty sobie żartujesz,naprawde się boje i nie chce iść do pierwszego lepszego,myslałam ,że ktos mi tu pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
rosiczka4 Re: Boje sie dentysty 14.10.05, 00:57 Najlepszym stomatologiem w Czestochowie jest dr Stacherczak, przyjmuje w gabinecie na ul. Szymanowskiego 14 m 28, tel. 324-65-83. Chodze do niej odkad pamietam, boje sie nadal;) ale ona pomaga przezwyciezyc ten strach, jest bardzo delikatna, mila i wesola, czasem umieram ze smiechu na fotelu, serio serio:D Polecam z calego serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Boje sie dentysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 09:04 A ja polecam dra Zagziła,przyjmuje na ulicy Kilińskiego za teatrem,bardzo dobry specjalista,konkretny,ma bardzo dobre podejście do pacjenta w każdym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda :o) Re:Nie- Boje sie dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 09:55 Tam gdzie dr Zagził, przyjmuje dr Gołdys............... Polecam , kompetentna i fachowa............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buu Re: rosiczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:15 dzieki za podpowiedz, czy przyjmuje na kase chorych,czy pwywatnie?jesli tak ,to jakie sa ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda :o) Re: rosiczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:22 Przyjmuje i prywatnie i na kasę a ceny umiarkowane............... Polecam warto naprawdę ,nie poczujesz rwania........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buu Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:01 czy ktoś wstawiał zęby na kasę chorych, gdzie,napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzelek Re: rosiczka IP: 80.51.57.* 14.10.05, 13:56 Ruda czy chodzi Ci o dr Katarzynę Gołdys?Jeśli tak to jest to moja pierwsza dentystka:)Kiedys pracowala w szkole nr 50.Piszesz że przyjmuje tam za teatrem gdzie dr Zagził?Bo przejeżdżając w tamtym miejscu nie zauważyłem żadnej tabliczki na ten temat.Dzięki za info:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzelek Re: Boje sie dentysty IP: 80.51.57.* 14.10.05, 13:46 Ja również podłączam się do wątku tyle że chodzi mi bardziej o możliwości sprzętowe(jak ktos mógłby pomóc to zapraszam na mój wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=30317480 ) Co do stomatologów to tutaj obszerny link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=21138093&v=2&s=0 Btw ja tez boję sie dentysty i zapewniam Cie,że nie jestes osamotniona ;)Ale kiedyś trzeba sie przełamac i w końcu pokonac strach. Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: Boje sie dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 18:09 w eskulapie narkoza kosztuje 80 zl. a wyrwanie zeba 30 zl,a co do wstawek to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Boje sie dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 08:25 polecam Ci lekarza stomatologii Piotra Kuźnika - przyjmuje on na ul. Jasnogórskiej 69 tel do gabinetu 324-80-99 - moja mama przed operacją musiała usunąc 3 zęby - 2 razy chciała mi "zwiać " z poczekalni - a po usunięciu śmiała się sama z siebie :))) "zero" bólu i w trakcie i praktycznie po ;) poza tym ten lekarz ma zajefajne podejście do pacjenta :)))) Odpowiedz Link Zgłoś