Gość: kubiś IP: 212.160.108.* 24.10.05, 11:46 dzicie o Pierwszej Damie-Kaczyńskiej.Przeciesz na tą babę patrzeć nie można. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Pierwsza Dama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:59 Nie patrz.Nikt cie nie zmusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubiś Re: Pierwsza Dama IP: 212.160.108.* 24.10.05, 12:02 Jak ona będzie reprezentowała nasz kraj.To chańba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Pierwsza Dama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:09 bez przesady,założy berecik dopnie woalke /kwew-tak się pisze?/ i będzie góra git, teraz koturny i zgrabny habit, no i co? nawet kaczka nie doskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
singielek1 Re: Pierwsza Dama 24.10.05, 18:17 Gość portalu: kubiś napisał(a): > Jak ona będzie reprezentowała nasz kraj.To chańba. Chciałeś napisać: hańba ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Re: Pierwsza Dama IP: 80.51.236.* 24.10.05, 12:07 Gość portalu: kubiś napisał(a): > dzicie o Pierwszej Damie-Kaczyńskiej.Przeciesz na tą babę patrzeć nie można. Za nim coś napiszesz to poczytaj wcześniejsze wątki !! Toż to żygać się już chce jak co drugi, trzeci wątek jak nie o nim to o niej !! Nie ma innych bardziej szczytnych tematów ?? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Pierwsza Dama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:14 kubis przesadzasz.Wyglad nie swiadczy o człowieku choc ja osobiscie twierdze ze to osoba spokojna i ciepła.Każdy inaczej się starzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
kubiss Re: Pierwsza Dama OK! 24.10.05, 12:48 A mnie wogóle polityka nie interesuje :-) Natomiast nie jest ważny w człowieku wygląd zewnętrzny tylko jego charakter . Pierwsza dama napewno będzie godnie prezentować Rzeczpospolitą :-) Z twoim wyglądem i z charakterkiem napewno jest kiepsko skoro siedzisz cały czas na forum i podszywasz się pod różnych forumowiczów ..... Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosmetyczka Re: Pierwsza Dama OK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:25 Prosze się nie obawiać. Zrobią silikonową maseczkę, potem potciągnom fałdki na brodzie i koło oczów, podniosą piersi, bucik na kotórnie imitujący szpilkę zmienią fryzurę i morze jakoś ją upodobniom do ludzi. Ktura normalna kobieta pujdzie za takim kaczorkiem? ale pasujom do siebie obydwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Do Fanuf Pana Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:43 Nauczcie się przegrywać z godnością i po katolicku bo jak narazie to większość osób z obozu Tuska kąsa jak robactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Do Fanuf Pana Tuska 25.10.05, 02:06 Nauczcie się przegrywać z godnością i po katolicku bo jak narazie to większość > osób z obozu Tuska kąsa jak robactwo. aha zaczelo sie katolicy sie odzywaja boze bron nas przed katolikami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Pierwsza Dama OK! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:11 Gość portalu: Kosmetyczka napisał(a): Kosmetyczka to moze i mogłabyś byc ale polonistka broń cię Boże.Czy ty chodziłas do szkoły? Cos mi pachnie tylko nauczaniem poczatkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
mestra Re: Pierwsza Dama 24.10.05, 14:38 Kubiś, to co piszesz jest bardzo okrutne. Ciekawe, czy byłoby ci miło, gdyby ktoś tak napisał o twojej matce. Wygląd o niczym nie świadczy, poza tym przykro mi, że w ogóle o tym piszesz, możesz nie zgadzać się ze zdaniem innych ale ludzi należy szanować, tym bardzeij że ta pani nie wyrządziła ci krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Pierwsza Dama 24.10.05, 14:56 Bez wzgledu na to czy mnie sie to podoba czy tez nie podoba, Pierwsza Dama jest Pierwsza Dama. Zreszta obie Panie, kanydydujace do tego tytulu cenie. Wspieraly i popieraja swoich mezow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Pierwsza Dama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 15:06 > Kubiś, to co piszesz jest bardzo okrutne. Ciekawe, czy byłoby ci miło, gdyby > ktoś tak napisał o twojej matce. Wygląd o niczym nie świadczy, poza tym przykro > > mi, że w ogóle o tym piszesz, możesz nie zgadzać się ze zdaniem innych ale > ludzi należy szanować, tym bardzeij że ta pani nie wyrządziła ci krzywdy. Mestro ty jesteś glupia czy slepa?To nie Kubis tylko troll hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iki Re:twoje kryterium to wygląd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:58 to sie nie dziwie ze tolerowałeś złodziejstwo kwaśniewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re:twoje kryterium to wygląd IP: *.grosz.prenet.pl 24.10.05, 15:57 miejmy nadzieję , że nie lubi łyżewnictwa :P a tak na poważnie , to najlepszą kandydatką była pani Kalinowska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryg Re:twoje kryterium to wygląd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:44 Nie każdy urodził sie miss Polonia, ale wolę p.Kaczyńską niż królewnę Śnieżkę z jej fundacjami od gangsetrów. Odpowiedz Link Zgłoś
singielek1 Re: Sprecyzuj, jaka Ona powinna być ... 24.10.05, 18:10 Gość portalu: kubiś napisał(a): > dzicie o Pierwszej Damie-Kaczyńskiej.Przeciesz na tą babę patrzeć nie można. A jaka wg Ciebie powinna być ? Cytuje się: To bardzo brzydkie wejście i smród za tym może się długo ciągnąć. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=27326697&a=27326697 Utyskiwanie" na dłuższą metę jest bardzo męczące. Tam możesz dokładnie poznać tożsamość Kubisia ( smarka młodego ). Ja też z tej awantury która poniekąd psuje mój Image wyciągam wnioski. Ciebie Kubisiu też zabić nie mogę :)....... zwłaszcza, że na jak młodego człowieka przesadnie dużo przesiadujesz przed komputerem...co prawda :) nie jak ja pierdzisz w stołek, z racji wieku gazy w moim starym organizmie się zbierają :)....ale ty się niecnie zabaiwsz skoro jak już wspominałeś rączki śmierdzą :).... rtylko pogratulować elkwencji :)... Koniec cytatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pragmatyk ??????Kubis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:38 > Cytuje się: > To bardzo brzydkie wejście i smród za tym może się długo ciągnąć. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=27326697&a=27326697 > Utyskiwanie" na dłuższą metę jest bardzo męczące. > Tam możesz dokładnie poznać tożsamość Kubisia ( smarka młodego ). > Ja też z tej awantury która poniekąd psuje mój > Image wyciągam wnioski. > Ciebie Kubisiu też zabić nie mogę :)....... zwłaszcza, że na jak młodego > człowieka przesadnie dużo przesiadujesz przed komputerem...co prawda :) nie jak > > ja pierdzisz w stołek, z racji wieku gazy w moim starym organizmie się > zbierają :)....ale ty się niecnie zabaiwsz skoro jak już wspominałeś rączki > śmierdzą :).... rtylko pogratulować elkwencji :)... > Koniec cytatów. pieknie, piekinie to sklecone tylko to za chaotyczne i zbyt grubymi nicmi szyte jak na moj styl :)) za duzo regularnych kropek a szczegolnie ich ilosc ......:) poza ty nie uzywam polskich znakow diakrytycznych :) zreszta ten tekst jesy pelnym zapozyczeniem z dawno, dawno prowadzonej "rozmowki" :) Kubiss to juz jest chore....podszywasz sie podemnie by prowadzic zacieta wojne...ty naprawde potrzebujesz byc w centrum uwagi niewazne jakim kosztem.....juz kiedys pytalem rajcuje ciebie wieczna wojna...starcia. Ale to znaczy, ze emocjonalnie jestes zachwiany pozdrawiam i milej zabawy zycze Kubisiatko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MWM Re: Pierwsza Dama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:29 A ja jak patrzę na Pierwszą Damę, to od razu czuję się szczęśliwszy od Prezydenta-elekta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Pierwsza Dama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:42 No i po co ta dyskusja zobaczcie jak wyglada Krolowa Angli, a jednak nia jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Pierwsza Dama IP: *.pl / 212.203.133.* 24.10.05, 20:48 Krolowa Anglii to dostojna, zadbana starsza pani, Pani oprezydentowa ................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Pierwsza Dama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 00:52 No i sobie wybraliście(ja nie) przeciez jak ona pojedzie gdzies za granice to juz pomysla jaka u nas bieda nie ma kosmetyczek(widzialem jej dlonie w tv) fryzjerek itp... No to jest normalnie wstyd!!!!!! Prezydent w naszym kraju i tak nie wiele moze ale musi byc w miare wyksztalcony i REPREZENTACYJNY!!! i jego zona rowniez!! FUJ jak na nią patrze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leśniczy Re: Pierwsza Dama IP: *.prenet.pl 24.10.05, 22:08 ja to załatwię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesniczowa Re: Pierwsza Dama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 23:40 To kiedy Panie Leśniczy spuścic te Ogary? Pojdą one pójdą na kaczki i kaczyce jak złoto. Tylko żeby bez grypy, bo szkoda psów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubiś Re: Pierwsza Dama IP: 212.160.108.* 25.10.05, 00:27 Jak Cię widzą tak Cię piszą.Choć byś był geniuszem w czymś tam,a nie zaprezentujesz się swoją osobą-to daleko nie zajdziesz,bo każdy Cię spóści.Taki jest dzisiaj rynek pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Pierwsza Dama IP: *.com 25.10.05, 07:00 Daleko jej do Joli ale jest jaka jest, wyraz twarzy trochę wredny ale pozatym ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HHH Re: Pierwsza Dama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 07:11 Nie ma strachu !!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak się szczotke ubierze to też jest ładna. Tak mawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ool Re: mieliscie lole ładną i co z tego wam przyszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 07:55 rombała wasze kieszenie jak sie patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pragmatyk Re: mieliscie lole ładną i co z tego wam przyszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 10:06 A mnie sie podoba.Ciesze sie z wyboru Prezydenta przez Polakow:)))) A wy gnoje powinniscie ten wybur uszanowac:)))) Teraz glowna wladza w panstwie bendzie sprawowana przez jedna partie. I ciezar odpowiedzialnosci spadnie tylko na nia co wyklucza zrzocenie odpowiedzialnosci na inne partie:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HHH Re: mieliscie lole ładną i co z tego wam przyszło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 10:20 A Ty "nie gnoju" naucz się, że wybÓr pisze się właśnie tak . Jakbyś chodził do podstawówki, to tam by cię nauczyli, że jak O wymienia się Ó, to się pisze Ó. A żebyś lepiej zrozumiał, to wybÓr - bo wybOry. I rozumiem, dlaczgo podoba Ci się Prezydent.Onlubi takich co niekoniecznie się uczą (żeby nie byli za mądrzy...) a już nie mądrzejsi od NIEGO, a już od BLIŻNIAKÓW ??? Ot, nasz Prezydent KATOLIK............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiss Wypieprzac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 01:04 a co wy gnoje puł inteligenci nie rozumiecie, że mam rację. Podoba mi się HHH prezydentowa. I prosze nie naóczaj mnie. Taki czubek jak ty i wielonikowiec nie ma zielonego pojecie o polityce, pozdrawiam...Kubiss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: mieliscie lole ładną i co z tego wam przyszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 10:50 > A mnie sie podoba.Ciesze sie z wyboru Prezydenta przez Polakow:)))) > A wy gnoje powinniscie ten wyb!u!r uszanowac:)))) > Teraz glowna wladza w panstwie b!en!dzie sprawowana przez jedna partie. > I ciezar odpowiedzialnosci spadnie tylko na nia co wyklucza z!rzo!cenie > odpowiedzialnosci na inne partie:)))))))) NAUM SIE POLSKIEGO PATRIOTO LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pragmatyk i znowu glupie kubisiatko podszywa sie hahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 01:01 hahahaa, oj Kubisiatko, mowilem spokojnie, powtarzam spokojnie nie podszywaj sie podemnie. Znajdz kobitke wtul sie wcyca, wowczas nie bedzie ci i tradzi przeszkadzal :)))) smierdzi to twoje podszywanie starym stylem a mianowicie ortografia, juz zakceptowalem twoja dyslekcje tym razem "rzocenie" rzuca na kolana :)). Widzisz mi jakos pani Kaczynska sie nie podoba najwidoczniej mamy odmienne gusty ale coz to uroki mlodosci hahahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś