Gość: Ruda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 17:54 W jakich godzinach i na którym cmentarzu kwestuje Ninka? Dziękuję za ew odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Zapytanie układne do Rzecznika Leśnikowskiego IP: *.hcz.com.pl 28.10.05, 09:19 No właśnie, gdzie i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: No cóż ,zwróce sie do Marka .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 10:53 I dowiem się u żródeł................ Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: No cóż ,zwróce sie do Marka .............. 28.10.05, 11:23 hhhaaaa a po coz Ci to? chcesz osobiscie z Tymi dwoma sie spotkac? Kwesta na kazdym cmentarzu bedzie przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I.LEŚNIKOWSKI GDZIE KWESTUJE PREZYDENT I PANI CZEKAJ IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 28.10.05, 12:28 1 listopada godzina 12.00 - 13.00 - cmentarz Kule godzina 14.00 - 15.00 - cmentarz św. Rocha (brama od supermarketu ARS) IL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: I PANI CZEKAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 13:40 Uprzejmie dziękuje za informację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: I PANI CZEKAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:28 Z tego, co wiem, kwestuje jedynie na cmentarzu sw. Rocha Panie Rzeczniku, czy moglby mnie Pan blizej oswiecic?? O cmentarzu na Kulach nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwesta Re: I PANI CZEKAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 01:43 To jest kalendarz Prezydenta. Pani Czekaj kwestuje na Rocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: I PANI CZEKAJ IP: *.prenet.pl 30.10.05, 00:05 znowu odpowiedź nie na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: I PANI CZEKAJ 30.10.05, 01:29 No wiec Nineczko Gdzie jestes???? Ruda wstrzymaj my sie z wizyta bo nie wiadomo gdzie Nina bedzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Do Ninki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 17:51 Przecież JASNO sformułowałam pytanie............. Chodzi mi o NINKĘ .............. Pozdrawiam Cię Ninko Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: GDZIE KWESTUJE PREZYDENT I PANI CZEKAJ 30.10.05, 19:07 Cmentarz św. Rocha w Częstochowie – nekropolia położona w zachodniej części Częstochówki. Pierwszych pochówków dokonano w 1641. Cmentarz powiększono w 1737, a dwa lata później pojawiły się pierwsze grobowce murowane. W 1767 został po raz pierwszy obwiedziony murem, później zrujnowanym i odbudowanym. Na cmentarzu znajdują się zabytkowe nagrobki z lat 1849–1906. pl.wikipedia.org/wiki/Cmentarz_%C5%9Bw._Rocha_w_Cz%C4%99stochowie Cmentarz św. Rocha. Od godziny 14 do godziny 15. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Dzięki Storimo-nie teskno Ci ??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 19:23 Dzięki za odpowiedz u żródeł........... Pozdrawiam -y serdecznie, nie tęskno Ci.........hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Dzięki Storimo-nie teskno Ci ??????????? IP: *.dyn.optonline.net 31.10.05, 01:31 > Dzięki za odpowiedz u żródeł........... > Pozdrawiam -y serdecznie, nie tęskno Ci.........hej! Do cmentarza? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Dzięki Storimo-nie teskno Ci ??????????? 31.10.05, 04:42 Gość portalu: A napisał(a): > > Dzięki za odpowiedz u żródeł........... > > Pozdrawiam -y serdecznie, nie tęskno Ci.........hej! > > Do cmentarza? Jestem cmentarnym aniolem Rzezbionym w kamieniu Nie uchwycisz mego lotu cyfrowka Ani nie odnajdziesz gwiazdy Z ktorej pochodze Jestem cmentarnym aniolem Rzezbionym w kamieniu Podlug slow Aniele strozu moj Odnajdziesz tych, ktorzy byli i sa Chociaz ich nie widzisz. commons.wikimedia.org/wiki/Image:Czestochowa_rocha_groby.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Dzięki Storimo-nie teskno Ci ??????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 08:42 Do nas .............. Oj Storimo, Storimo............ Ty zaraz .......cmentarz................ Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Do A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 08:49 Bardzo śmieszne, bardzo............ Daruj sobie................ Oszczędzaj się................... Odpowiedz Link Zgłoś