Gość: mama IP: *.brama.prenet.pl 04.11.05, 13:38 Znacie jakąś dobrą drużynę harcerską w cz-wie. gdzie powinnam sie zglosic by zapisac corke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
utunia Re: ZHP w częstochowie 04.11.05, 14:49 Proponuję udać się do hufca na ul. Wilsona. Tam na pewno dobrze doradzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druh Re: ZHP w częstochowie IP: *.trustnet.pl 04.11.05, 15:25 szlag mnie trafia, w każdej szkole powinno działać ZHP, a nie tylko w niektórych, nie wszystko można tłumaczyć brakiem pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: ZHP w częstochowie IP: *.trustnet.pl 04.11.05, 17:49 Proponuje 3 CDH "WERTEPY" informacje mozna uzyskac w hufcu zhp przy ulicy wilsona 34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ZHP w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 17:52 czestochowa.zhp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszyszek Re: ZHP w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 23:05 Jeśli się nie mylę, to Hufiec ZHP Częstochowa ostatnio się "przeprowadził" i już nie ma siedziby przy ul. Wilsona 34. Ale gdzie to nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęki Może 3 CDH Wertepy ? IP: *.inds.pl / *.inds.pl 05.11.05, 12:47 W Częstochowie jest wiele drużyn harcerskich. Są drużyny koedukacyjne jak i męski oraz damskie. "Wertepy" są drużyną damską i panuje w niej klimat jak to między kobietami. Myślę, że jest ona godna polecenia na początek harcerskiego życia dla dziewczyny. Jeżeli już się oswoi z społecznością harcerską, może zmienić drużynę, ale jak dotąd wszyscy są z niej zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mamy Re: tylko nie Wertepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 17:40 To jest link czestochowa.zhp.pl/druzyny.html z wykazem drużyn niektóre drużyny mają swoje strony. Ja o drużynie Wertepy mam swoje zdanie nie najlepsze ale jeszcze sie taki nie urodził żeby wszystkim dogodził!. Ja bym ci radził bardziej aby wybrać drużynę koedukacyjną dziecko przebywa w towarzystwie mieszanym a nie tylko żeńskim czyli tak jak powinno być kobieta - kobieta, faceta nie tylko kobieta - kobieta i znacznie łatwiej jest w takiej drużynie. Nie będzie łatwo i dobrze wybrać bo 60 % drużyn są to drużyny bardzo słabe wewnątrz i tylko ładnie wyglądają na zewnątrz. Jeszcze jedna rada strona internetowa drużyny jeszcze o niczym nie świadczy !! I powiem ci że stoisz przed naprawde trudnym wyzwaniem wcale się nie dziwie! Pozdrawiam i życzę udanego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druhna Re: tylko nie Wertepy IP: *.brama.prenet.pl 05.11.05, 18:05 A ja jestem w 138 CDH GROM i jest super. mamy zbiorki w srodmiesciu, na polnocy i zawodziu. zapraszam! to jest druzyna koedukacyjna! jesli pani chce prosze napisac, a dodam szczegolowe informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc ach ciężki wybór !! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 05.11.05, 23:03 Tak to prawda drużyna "Grom" to fajna drużyna z tradycjami warto też się zainteresować drużyną 10 CDH "Niespokojni" młoda drużyna z Grabówki ale warta polecenia! Choć ja bym dla swojego syna wybrał 138 CDH "Grom" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś