Dodaj do ulubionych

ZHP w częstochowie

IP: *.brama.prenet.pl 04.11.05, 13:38
Znacie jakąś dobrą drużynę harcerską w cz-wie. gdzie powinnam sie zglosic by
zapisac corke?
Obserwuj wątek
    • utunia Re: ZHP w częstochowie 04.11.05, 14:49
      Proponuję udać się do hufca na ul. Wilsona. Tam na pewno dobrze doradzą
    • Gość: druh Re: ZHP w częstochowie IP: *.trustnet.pl 04.11.05, 15:25
      szlag mnie trafia, w każdej szkole powinno działać ZHP, a nie tylko w
      niektórych, nie wszystko można tłumaczyć brakiem pieniędzy.
      • Gość: kuba Re: ZHP w częstochowie IP: *.trustnet.pl 04.11.05, 17:49
        Proponuje 3 CDH "WERTEPY" informacje mozna uzyskac w hufcu zhp przy ulicy wilsona 34
        • Gość: gosc Re: ZHP w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 17:52
          czestochowa.zhp.pl/
          • Gość: kszyszek Re: ZHP w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 23:05
            Jeśli się nie mylę, to Hufiec ZHP Częstochowa ostatnio się "przeprowadził" i
            już nie ma siedziby przy ul. Wilsona 34. Ale gdzie to nie pamiętam.
            • Gość: mama Re: ZHP w częstochowie IP: *.brama.prenet.pl 05.11.05, 10:41
              up
              • Gość: Szczęki Może 3 CDH Wertepy ? IP: *.inds.pl / *.inds.pl 05.11.05, 12:47
                W Częstochowie jest wiele drużyn harcerskich. Są drużyny koedukacyjne jak i
                męski oraz damskie.

"Wertepy" są drużyną damską i panuje w niej klimat jak to między kobietami.
                Myślę, że jest ona godna polecenia na początek harcerskiego życia dla
                dziewczyny. Jeżeli już się oswoi z społecznością harcerską, może zmienić
                drużynę, ale jak dotąd wszyscy są z niej zadowoleni.
                • Gość: do mamy Re: tylko nie Wertepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 17:40
                  To jest link czestochowa.zhp.pl/druzyny.html z wykazem drużyn niektóre
                  drużyny mają swoje strony. Ja o drużynie Wertepy mam swoje zdanie nie najlepsze
                  ale jeszcze sie taki nie urodził żeby wszystkim dogodził!. Ja bym ci radził
                  bardziej aby wybrać drużynę koedukacyjną dziecko przebywa w towarzystwie
                  mieszanym a nie tylko żeńskim czyli tak jak powinno być kobieta - kobieta,
                  faceta nie tylko kobieta - kobieta i znacznie łatwiej jest w takiej drużynie.
                  Nie będzie łatwo i dobrze wybrać bo 60 % drużyn są to drużyny bardzo słabe
                  wewnątrz i tylko ładnie wyglądają na zewnątrz. Jeszcze jedna rada strona
                  internetowa drużyny jeszcze o niczym nie świadczy !! I powiem ci że stoisz
                  przed naprawde trudnym wyzwaniem wcale się nie dziwie! Pozdrawiam i życzę
                  udanego wyboru.
                  • Gość: druhna Re: tylko nie Wertepy IP: *.brama.prenet.pl 05.11.05, 18:05
                    A ja jestem w 138 CDH GROM i jest super. mamy zbiorki w srodmiesciu, na polnocy
                    i zawodziu. zapraszam! to jest druzyna koedukacyjna! jesli pani chce prosze
                    napisac, a dodam szczegolowe informacje.
                    • Gość: gośc ach ciężki wybór !! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 05.11.05, 23:03
                      Tak to prawda drużyna "Grom" to fajna drużyna z tradycjami warto też się
                      zainteresować drużyną 10 CDH "Niespokojni" młoda drużyna z Grabówki ale warta
                      polecenia! Choć ja bym dla swojego syna wybrał 138 CDH "Grom" Pozdrawiam
                      • Gość: ** Re: ach ciężki wybór !! IP: *.brama.prenet.pl 06.11.05, 17:40
                        up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka