Gość: xx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 10:51 Szkoda, że dopiero o 17.00 bo będzie już ciemno...Dobrze, że chociaż oświetlenia nie zabraknie;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Kultowe auta przed M1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 12:20 Witam Swietna sprawa taki spot. Chociaż mam daleko to napewno przyjadę!!! Ciekawe ile będzie tych wspaniałych samochodów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Kultowe auta przed M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 13:25 Mam nadzieje ze Xx-a tez nie zabraknie. Niech se pooglada tym czym ludzie jezdza. Ma chlop duzo czasu,zero obowiazkow to chodzi po miescie i wszystko podziwia:) Odkrywa pieknospadajacych lisci,chodnikow po ktorych wiele istnien ludzkich przeszlo itp.Typowy zywot czlowieka marnotrawnego jak wiekszosci polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
kofana1 Re: Kultowe auta przed M1 10.11.05, 21:33 Oczywiście warto przyjechać, poznać nowych ludzi i podziwiać autka,,, mam nadzieje ze tym razem bedzie wiecej "fanów" autek zabytkowych.... zapraszamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kumpelek25 Re: Kultowe auta przed M1 11.11.05, 20:52 Sam należe do jeżdzących ludzi, tymi pięknymi samochodami:) Warszawa to jest to! Spadających liści nie podziwiam zbytnio, chociaż ciekawie mogą wyglądać na pięknym samochodzie: img461.imageshack.us/my.php?image=slub200275gy.jpg Pozdrawiam i zapraszam wszystkich na spocik:) _____________________________ www.czestochowskiewawy.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Kultowe auta przed M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:26 Kochajmy stare samochody Tak szybko zżera je rdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehedupekheh Re: Kultowe auta przed M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:42 Jak je zżera rdza to Ty jesteś chyba święty:] lepiej zacznij czytać na temat starych samochodów zanim coś napiszesz:] Stare samochody mają o wiele grubszą blache (i w ogóle je posiadają) niż współczesne samochody:] Wszystko co stare to dobre. Jakbyś chciał wiedziec samochody są jak wino.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igi Re: Kultowe auta przed M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:46 No Kumpelek, rzeczywiście się rozkręcasz z tym organizowaniem, wiedziałem, ze będzie z Ciebie Front Man - tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniak Syren Re: Kultowe auta przed M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 11:34 Masz racje, rób tak dalej, chociaż jeden co się zabrał za to porządnie! Przynajmniej coś robi prywatna osoba, a nie tak jak nasz automobilklub Częstochowski... Odpowiedz Link Zgłoś