Dodaj do ulubionych

Kultowe auta przed M1

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 10:51
Szkoda, że dopiero o 17.00 bo będzie już ciemno...Dobrze, że chociaż
oświetlenia nie zabraknie;)
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Kultowe auta przed M1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 12:20
      Witam
      Swietna sprawa taki spot. Chociaż mam daleko to napewno przyjadę!!! Ciekawe ile
      będzie tych wspaniałych samochodów???
      • Gość: xxxx Re: Kultowe auta przed M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 13:25
        Mam nadzieje ze Xx-a tez nie zabraknie.
        Niech se pooglada tym czym ludzie jezdza.
        Ma chlop duzo czasu,zero obowiazkow to chodzi po miescie i wszystko podziwia:)
        Odkrywa pieknospadajacych lisci,chodnikow po ktorych wiele istnien ludzkich
        przeszlo itp.Typowy zywot czlowieka marnotrawnego jak wiekszosci polakow.
        • kofana1 Re: Kultowe auta przed M1 10.11.05, 21:33
          Oczywiście warto przyjechać, poznać nowych ludzi i podziwiać autka,,, mam
          nadzieje ze tym razem bedzie wiecej "fanów" autek zabytkowych.... zapraszamy :)
        • kumpelek25 Re: Kultowe auta przed M1 11.11.05, 20:52
          Sam należe do jeżdzących ludzi, tymi pięknymi samochodami:) Warszawa to jest to!
          Spadających liści nie podziwiam zbytnio, chociaż ciekawie mogą wyglądać na
          pięknym samochodzie:

img461.imageshack.us/my.php?image=slub200275gy.jpg
          Pozdrawiam i zapraszam wszystkich na spocik:)

• Gość: dziadek Re: Kultowe auta przed M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:26
      Kochajmy stare samochody
      Tak szybko zżera je rdza
      • Gość: hehedupekheh Re: Kultowe auta przed M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:42
        Jak je zżera rdza to Ty jesteś chyba święty:]
        lepiej zacznij czytać na temat starych samochodów zanim coś napiszesz:]
        Stare samochody mają o wiele grubszą blache (i w ogóle je posiadają) niż
        współczesne samochody:] Wszystko co stare to dobre. Jakbyś chciał wiedziec
        samochody są jak wino....
    • Gość: Igi Re: Kultowe auta przed M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:46
      No Kumpelek, rzeczywiście się rozkręcasz z tym organizowaniem, wiedziałem, ze
      będzie z Ciebie Front Man - tak trzymaj.
    • Gość: Maniak Syren Re: Kultowe auta przed M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 11:34
      Masz racje, rób tak dalej, chociaż jeden co się zabrał za to porządnie!
      Przynajmniej coś robi prywatna osoba, a nie tak jak nasz automobilklub
      Częstochowski...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka