Dodaj do ulubionych

polmaź, set-kom praca

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 13:18
wiecie cosik o tych firmach ogłaszają się w wyborczej nie wiem czy to ściema
czy jakieś normalne firmy warto składac papiery????
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: polmaź, set-kom praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 13:19
      sorry POLMAX
      • Gość: oloratuj Re: polmaź, set-kom praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:16
        Miałem okazję byc świadkiem rekrutacji do Polmaxa. W starej odrapanej kamienicy
        na Wolnosci, ludzie stoja w kolejce na schodach. To ze firma miesci się w tej
        włąsnie kamienicy wiadomo bo na drzwiach klatki schodowej wisi kartka wydukowana
        na drukarce (zero szyldu). A w kolejce cała paleta ludzkich osobowości... Młodzi
        i starzy, wykształceni i niewykształceni.... Krótko mowiac spęd zdesperowanych
        bezrobotnych.... Biorąc pod uwagę te i inne szczegóły nawet nie doczekałem az
        ktoś łaskawie wyjdzie powitac rekrutów i dałem sobie spokoj . Niestety po tym co
        zobaczyłem nie mozna się spodziewac kokosow w tej "firmie" ani nawet normalnej
        pracy. Pewnie pseudoakwizycja, po platnych szkoleniach...
        • Gość: morning calm Re: polmaź, set-kom praca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.06, 19:33
          To ja dodam do powyzszej wypowiedzi tylko tyle, ze to akwizycja.

Pzdr.
        • Gość: marcin_r Re: polmaź, set-kom praca IP: *.21.pl / *.21.pl 28.02.06, 21:45
          Jeśli widzicie ludzi stojących na schodach i firmy w jakichś pokojach
          (klitkach), w dodatku gdy dzwonicie i nikt nie chce powiedzieć o jakie
          stanowisko chodzi (poza ogólnikowym "obsługa klienta", "praca w hurtownii dla 10
          osób" w ogłoszeniu, czy "dowie się Pan/Pani na spotkaniu o konkretach") to można
          sobie podarować. No chyba, że lubicie "dla sportu" chodzić na takie spotkania
          (sam kiedyś byłem na dwu czy trzech, ażeby luknąć tylko "co zacz" :)).
          Generalnie strata czasu, nieraz i pieniędzy na bilet.
          Mimo wszystko "gdy nie pójdziesz" to się nie przekonasz jak unikać firm
          "krzaków" i dlatego w celu zdobycia doświadczenia polecam chociaż jednokrotne
          odwiedzenie i przekonanie się samemu.
          • Gość: marcin_r Re: polmaź, set-kom praca IP: *.21.pl / *.21.pl 28.02.06, 21:47
            Przydatny link:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=25834706&a=25834706
    • Gość: ja Re: polmaź, set-kom praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 23:22
      set-kom to tele 2 łażisz po domach 2 perwsze tygodnie za free (szkolenie) a jka
      chcesz zrezygnować to im płacisz!!! dauj sobie jak mi to wszystko powiedzieli
      to ich wyśmiałam!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka