Gość: studentka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 11:19 Pilnie potrzebuje "Jezyka poetyckiego Mirona Bialoszewskiego"autorstwa S.Baranczaka. Jesli ktos z forumowiczow posiada te pozycje,prosze o kontakt: aliengirl@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: studentka Re: PILNIE potrzebna ksiazka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:14 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: PILNIE potrzebna ksiazka IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:37 A może potrzebujesz "Język poetycki Mirona Białoszewskiego"? Tak będzie chyba bardziej po polsku. Ach, ci studenci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: PILNIE potrzebna ksiazka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:37 Anula,chyba nie masz racji- potrzebuje kogo?czego?(dopelniacz,a nie kogo?co?- biernik)jezyka tak jak masla,chleba,chlopczyka. Choc chyba najpoprawniej byloby potrzebuja ksiazki pt. "....". Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Szukam: Wojciech Głocki - Układy Cyfrowe 22.11.05, 20:23 Pozwoliłem się podpiąć pod ten wątek żeby nie tworzyć kolejnego :-) Mam nadzieję, że autorka nie ma nic przeciwko. Szukam książki Wojciecha Głockiego pt. "Układy Cyfrowe". Również pilnie :-) ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: PILNIE potrzebna ksiazka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:00 Dzieki.Faktycznie popelnilam blad.Wynika on nie tyle z niewlasciwej odmiany,co z pospiechu (ot,co -zwykla literowka),nie mniej jednak pokornie przyznaje Anuli racje. A co do pytania kolegi,ktory takze poszukuje ksiazki-oczywiscie,ze nie mam nic przeciwko temu,ze dolaczyles swoje ogloszenie do mojego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: PILNIE potrzebna ksiazka 22.11.05, 21:51 Dzięki :-) Teraz tylko pozostaje liczyć na to, że ktoś takie książki posiada... ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś