Dodaj do ulubionych

kosmetyki na placu Jacka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:37
Mam pytanie do wtajemniczonych: obok Placu Jacka, na targu wzdłuż Wałów
Dwernickiego stoi taka babka i sprzedaje o wiele taniej markowe
kosmetyki.Chciałabym się skusić na jakiś z nich, ale nie mam pojęcia skąd one
pochodzą i czy w rzeczywistości są to oryginały, bo np. błuszczyk Juicy Tubes
(tak się pisze?) w sklepie to ok 80 zł, a ona ma po 20. Wiecie coś na ten
temat?Z góry dzięki za odp!!!
Obserwuj wątek
    • utunia Re: kosmetyki na placu Jacka 25.11.05, 19:40
      ja ostatnio kupiłam u niej tusz Lancome. Wydaje mi się, że te ksosmetyki komuś
      "wypadły" z tira
      • Gość: bzdurka Re: kosmetyki na placu Jacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:42
        I jak z jakością? Bo o tej porze roku tusz i puder trzymać w takim zimnie to
        jakby wydać na nie wyrok...I ile dałaś? A tak poza to ta babka co sprzedaje
        wydaje się strasznie niemiła ...
    • Gość: ona Re: kosmetyki na placu Jacka IP: *.inds.pl / *.inds.pl 25.11.05, 23:56
      Kpiłam niedawno puder w kompakcie Rimmell za 20 zł i jestem bardzo zadowolona, na pewno jeszcze coś sobie wyszukam :))
    • Gość: s Re: kosmetyki na placu Jacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 10:18
      w ktorym miejscu ona stoi dokladnie,pierwszy raz o niej slysze, i czy ma perfumy
    • Gość: niunia Re: kosmetyki na placu Jacka IP: *.trustnet.pl 26.11.05, 10:24
      Ja kupilam puder z manhattana i jestem bardzo zadowolona, rzeczy sa raczej wg
      mnie dobrej jakosci :D
      • Gość: student Re: kosmetyki na placu Jacka IP: *.trustnet.pl 26.11.05, 10:37
        .... ja kupuje u niej caly czas roznego rodzaju kosmetyki, poprostu ona je
        sprowdza ale jakosc jes ta sama aa cena o wiele nizsza!!!!!!! warto ja ra
        sprobujesz zobaczysz zamienisz Rossman na ta pania!!!!1
        • Gość: s Re: kosmetyki na placu Jacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 13:25
          kto mi powie gdzie ona stoi
    • Gość: meredith Re: kosmetyki na placu Jacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 13:35
      witaj.
      na pewno oplaca sie kupic u niej kosmetyki ze sredniej polki - manhattan,
      rimmel, maybelline, max factor, l'oreal.
      sama u niej kupowalam i to sa orginaly. z tym ze zaden nie polskich napisow
      jakosciwo sa natomiast b.dobre.
      natomiast jesli chodzi o "juicy tubes" czy "diorkiss" to ordynarne
      podróbki,jakich wiele na allegro. mam te kosmetyki orginalne, i naprawde wiadac
      ze to podrobka.
      takze na twoim miejscu wolalabym raczej upolowac miniature(6ml) na allegro, ale
      orginal niz wydac 20 zl na taka podróbe.
      Tak samo odradzam kupowania czegokolwiek z napisem "bourjois" na ryneczku. to
      tez podrobki. roznice widac golym okiem jesli porownac z orginalami. ba nawet ze
      zdjeciem.
      np orginalne cienie bourjois kolor pacynki maja niezalezny od koloru opakowania-
      w fioletowych cieniach ciagole jest jasnobrazowa pacynka.
      a opakowania blyszczkow- takich jak te na ryneczku bourjois nie ma w swojej ofercie.
      jesli chcesz moge Ci troche w tej kwestii pomoc. pisz na maila: AjkaZ@interia.pl
      • Gość: bzdurka Re: kosmetyki na placu Jacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 13:53
        Bardzo dziękuję za odpowiedzi!!!Pani ta stoi, hmm,jak ci to wytłumaczyć...Jeśli
        wejdziesz na ten targ od strony miasta to pójdziesz wzdłuż jakieś 800 metrów i
        pani stoi(właściwie zawsze siedzi;-)po prawej stronie, obok chyba warzywniaka
        czy czegoś takiego.Kosmetyki ma wyłożone na takich plastikowych stoliczkach.Nie
        da się niezauważyć.Ma perfumy, np ostatnio oglądałam Miracle 20ml edp za 20 zł,
        ale nie mam pewności czy to oryginał.Dzięki za wszelkie podpowiedzi o Lancome i
        tych lepszych kosmetykach.Może upoluję jakiś puder Loreal'a - tylko ten minus
        że nie ma próbek, a ja mam wielką trudność ze sprawdzeniem koloru. Lecz na to
        już też mam sposób! Idę do Rossmana, patrze, próbuje, zapamiętuję numerek i
        pędzę na bazarek;-)Może kiedyś się zobaczymy przy jej stoisku ;-)
        Pozdrowionka ;-)
        • Gość: Lesio Re: kosmetyki na placu Jacka IP: *.org / *.org 26.11.05, 16:39
          jak przejdzie te 800 metrow to juz bedzie na 1000-leciu :]
          • Gość: student Re: kosmetyki na placu Jacka IP: *.trustnet.pl 26.11.05, 16:57
            ... ta pani stoi jak jest wejscie na plac jacka (tam gdzie sa ciuchy i te nowe
            budki) to tak jak bys wychodzila z placu jacka i skrecila w prawo w strone
            mista to ta pani stoi pod jedna z budek po lewej sdtronie
          • Gość: bzdurka Re: kosmetyki na placu Jacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 16:58
            Mam słabą orientację przestrzenną ;-) Co zresztą widać...Sprecyzuję : jak
            przejdziesz kawałek ...Może być ? ;-)
            • Gość: xhahdb Re: kosmetyki na placu Jacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 17:11
              a rusz sie i popatrz po ryneczku na pewno ja zauwazysz:]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka