Dodaj do ulubionych

MEGA PIZZA - SKANDAL!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 13:00
ktoś polecił mi lokal Mega Pizza więc wczoraj na kolację postanowiliśmy zjeść
z mężem kolację tam właśnie. Obsługiwały trzy panie a i tak dwie osoby w
kolejce musiały czekać ponad 10 minut na przyjęcie zamówienia. O godz 20.00
wreszcie zamówiliśmy pizzę z owocami morza i dowiedzieliśmy się że trzeba
czekać nawet do 1 godziny, więc postanowiliśmy zamówić ją do domu. Pizza
dotarła do nas o 22.40!!!!!! ( byliśmy już w piżamach),na dodatek była już
chłodna , sosy nie takie jak chcieliśmy no i owoców morza było na niej tyle,
trzeba było szukać ich przez lupę. To okropne ,że w tak chwalonym przez
innych lokalu, spotkała nas taka niemiła niespodzianka. Byliśmy tam po raz
pierwszy i na pewno ostatni. Może ktoś zna jednak solidniejszą pizzerię?
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.czestochowa.agora.pl 05.12.05, 13:02
      Niestety, Mega Pizza jest dobra, ale czas oczekiwania to przegięcie. Raz
      zamówiłem i czekałem dwie i pół godziny! Kolejnym razem na początku zapytałem
      ile będę czekał i pani od raz powiedziała, że dwie godziny. To bardzo niefajne.
      • Gość: center Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 09:15
        Do tej pory uważałam,że najlepszą pizzę robią w Giovanni. Ale po ostatniej
        wizycie wiem, że prędko już tam nie zawitam. Piwa nie było, bo im nie dowieźli
        kegów. Pani powiedziła, że są soki, więc pytam jakie: tylko graphefruitowy,
        zmówiliśmy herbatę. Potem czekaliśmy na pizzę, króciótko, bo góra 10 minut.
        Dodam, że zawsze zamawiamy tą sąmą GONDOLĘ. Była surowa, a na wierzchu śladowe
        ilości pożadanych dodatków. Koniec, jestem niemile rozczarowana. Na dodatek
        wpładła jakaś kobieta, chyba windykator. Cała impreza nie miała sensu.
        pozdrawiam I
        • Gość: radex Re: MEGA PIZZA - IP: *.prio138.trustnet.pl 25.06.06, 11:19
          topolino jest git pozdrawiam
      • Gość: xxl Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 17:08
        pizza z tej pizzerii jest paskudna
      • holek011 mega pizza skandal 06.06.06, 16:07
        jaki skandal czekales 2 godziny bo dzienie jest okolo 300 zamowien i dlatego
        czas oczerkiwania jest tak dlugi najlepiej zamawiac do 16 wtedy nie ma ruchu

i nie polecam tez piatków i sobut hyba ze do 14

• Gość: Kiq Re: mega pizza skandal IP: *.prenet.pl 06.06.06, 19:42
          Skoro maja tyle zamowien niech zainwestuja w nowe piece, to beda mieli mozliwosc wyrobu wiekszej ilości pizzy i nie bedzie hałasu :D
        • mmaly Re: mega pizza skandal 31.07.06, 22:15
          > i nie polecam tez piatków i sobut hyba ze do 14

Taa, a jakby prezydent Wrona chciał iść do kościoła, to najlepiej od
          poniedziałku do czwartku między 10:30 a 11:15. To jest najlepsza pora.
          Bo potem to słońce za mocno świeci.
          Booooshe, co za miasto tu się zrobiło...
          • Gość: misiekk Re: mega pizza skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 22:24
            Marcinku to dopiero sie robi bu.....bałagan
          • Gość: anoosia Re: mega pizza skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:40
            wtedy nie pójdzie bo nikt by go nie widział, a to najważniejsze
      • paulinka1303 Re: A Da Grasso to dopiero skandal!!! 06.11.06, 11:58
        Nie szkodzi! Ja zmaawialam pizze z Da Grasso w czwartek i tak niby czekac
        trzeba bylo godzine a w rzeczywistosci czekalam 2,5h. Poza tym pizza zamowiona
        byla z podwojnym serem i salami. Jak sie okazalo dostałam ją z samym serem a
        salami nie bylo to jest dopiero skandal
        • Gość: ja Re: A Da Grasso to dopiero skandal!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:37
          wychujali Cie bo brzydka jesteś
    • Gość: nadya Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.inds.pl / *.inds.pl 05.12.05, 13:06
      ja lubie da grasso,chociaz tez mam zastrzezenia co do obslugi (arogancka),ale jak zamawiam pizze to przywoza po ok pol godziny,najdluzej czekalam godzine,a w lokalu czekalam ostatnio 10 min!ale to zalezy od dnia.w sobote zazwyczaj dluzej sie czeka.allegro tez jest extra,tam do niczego nie mam zastrzezen,tylko w da grasso lepsza pizza
      • Gość: MW Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 13:09
        Teraz otworzyli nowa pizzerie na Wroclawskiej GONDOLE pyszna pizza czeka sie
        krociutko ceby rewelacyjne polecam naprawde warto
    • Gość: ida Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.21.pl / *.21.pl 05.12.05, 17:08
      Polecam Allegro.
      • Gość: Pysia Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: 212.244.80.* 05.12.05, 17:28
        Mom zdaniem najleprza jest pizza z Da Grasso dostawa jest w 10 min na miejscu a
        do domku w 1h. Polecam serdecznie Pychotka
        • Gość: fuuj da grasso to jedna wielka lipa IP: *.net / *.net 06.06.06, 22:54
          ale bzdura!!!!!!!!w da grasso 10 min ????chyba jak jestes pierwszym klientem po
          otwarciu.I dostawa godzine???kazdy kto byl tam wiecej niz raz wie jaka jest ta
          cala knajpa co to ja nazywaja"pizzera"
          • Gość: lolitka Re: da grasso to jedna wielka lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 16:36
            a ja uwazam ,że w da grasso sa najlepsze pizze w Czestochowie:)
            • Gość: misia Re: da grasso to jedna wielka lipa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 13:34
              Da grasso jest oblesne moje kolezanki tam pracuja i jest wielka lipa wszystko
              najgorszej jakosci a zeby bylo ekonomicznie to na dodatek zlewaja sosy fuj i
              zero higieny a jak sie przypatrzycie to taki jeden koles ktory robi pizze
              ciagle łapie sie za przyrodzenie a potem heja i robimy dalej pyszna pizze
              hihih :)) nie polecam :o)
      • Gość: P Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:10
        Allegro jest OK, ale trzeba czekac na dostawe ponad 1h :(
      • Gość: gosia z bravo allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 20:02
        A ja jak bylam na imprezce sponsorowanej przez pewna firme w allegro - mielismy
        zarezerwowana sale to obsluga byla milusienka, pizza smaczna, wielka i ciepla, a
        jak zamawiam do domu to zawsze jest ciasto takie rozmoczone, wilgotne a juz
        porazka to frytki ktore zawijaja w folie aluminiowa i robi sie z nich jedna
        wielka klucha mokra!
    • Gość: smakosz Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.246.jawnet.pl 05.12.05, 19:27
      Megapizza jest taka we wszystkich oddziałach nei tylko w czewie.
    • wiewiorencja Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! 05.12.05, 19:44
      oj wiem cos o tym
      razem z chlopakiem czekalizmu 2,5h
      po mimo ze mialo byc do godziny.
      ale koles co ja przywiozl na pytaie czemu tak dligo powiedzial szczerze, "nie ma
      szefa to robia co chca"
      ale nie tylko w mega pizzy jest tak ze czeka sie dluugo a przez telefon mowia ze
      do godziny.W da grasso tez tak robia!!!

mega pizze polecam ale w tygodniu w porze obiadowej w tedy sie nie czeka dlugo
      jak idzie do lokalu :)
      bo malo jest ruchu.

jednak upewnilam sie ze La bella po mimo dosc wysokich cen jest najpewniejsza i
      najsmaczniejsza :)

pozdrawiam :)
      • Gość: kornik Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.trustnet.pl 08.01.06, 03:33
        ej ludziska czas oczekiwania jest taki a nie inny dlatego ze duuuuuzo ludzi
        zamawia z mega pizzy ato dlatego ze jest to dobra pizza wiem o tym poniewaz
        pracuje tam moj kupel a wczesnie pracowal w kazdej innej pizzerii i wie ze tam
        walow z produktami nie ma ciasto jest dobre itd to fakt ze czas oczekiwania to
        przegiecie ale cos za cos :/ a jezeli chcecie dobra pizze to zorba ale tam tez
        trzeba dluuugo czekac nawet jak jestes pierwszy
      • Gość: :) kicia :) a ja powiem tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:30
        A ja powiem tyle w "Da Grasso" i w Tevere" pizza mi smakuje najlepiej :) co do
        czekania na pizze fakt faktem torche sie czeka jednak ja jestem tego zdania że
        lepiej poczekać i zjeść coś naprawde pysznego :)
    • Gość: Tomek Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.246.jawnet.pl 05.12.05, 20:33
      Jaka płaca taka praca.
    • Gość: smakosz Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:35
      a ja jestem zadowolnony z Mega Pizzy - smaczna i obsługa ok, jestem stałym
      klientem
    • Gość: dolly Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.trustnet.pl 05.12.05, 22:54
      rowniez polecam allegro i nie trzeba az tak dlugo czekac:D
    • mmario30 Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! 05.12.05, 23:08
      Ja polecam "Pizzę w Dechę" róg Krakowskiej i Strażackiej , dobre ciasto ,szybki
      dowóz i miła obsługa
    • Gość: bodek Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 00:37
      ja uwazam ze najlepsza pizza w Czestochowie jest u Wlocha na Wroclawskiej czeka
      sie bardzo krotko a ciasto jest pyszne.Gratulacje bo pizza jak w Italy.
    • Gość: Italian food Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: 195.116.81.* 07.12.05, 04:53
      Dokladnie jest tak jak mowisz wielokrotnie sie spotkalem ( w tym 2 razy ja
      zamawialem) z tym ze przywoza po 1,5-2 godzinach zimna pizze A dziewczyna ktora
      stoi za kasa robi focha ze wogole cos sie u niej zamawia Tragedia Nie spotkalem
      sie jeszcze z taka obsluga i traktowaniem w zadnym lokalu ze juz nie wspomne o
      tym czekaniu na dowoz bo to juz jest przegiecie Jednym slowem jesli chcecie
      zjesc dobraz ciepla pizze i chcecie zeby byla dostarczona w czasie krotszym niz
      2 godziny to goraco odradzam MEGA PIZZE
      Pizza w deche jest ok ;)
    • dudi_82 Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! 07.12.05, 10:47
      Skoro było mówione że będzie za godzinę a przywieźli po ponad 2 godzinach to ja
      bym jej nie odebrał. No chyba że była już zapłacona.
      • Gość: Tomek Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.246.jawnet.pl 07.12.05, 12:10
        Też bym po 2 godzinach nie odebral. Dwie godziny to delikatnie mówiąc lekka
        przesada, ale skoro ją jednak odbieracie to nie zmieni tego pisanie na forum.
        • Gość: diwo Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 22:36
          Po dwóch godzinach człowiek jest już tak zdesperowany, że odebrałby nawet
          żarcie dla psów. :-)

Ja miałem takie przeboje z Tevere. No i w końcu przestałem u nich zamawiać. Bo
          robię to zazwyczaj kiedy jestem głodny a na nich liczyć nie można. Pozostaje
          plastelina z Telepizzy...
    • Gość: easy1965 Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 10:57
      Polecam pizze z Zorbie i do niej pyyyyyszne piwo
      • Gość: bolek Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 07.12.05, 12:01
        pizza w Zorbie jest faktycznie dobra,piwo oczywiscie tez,tylko zeby bylo jeszcze
        podawane w czystych szklankach:(
        • Gość: Tomek Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.246.jawnet.pl 07.12.05, 12:08
          To przy zamawianu mówisz: "prosze w czystej szklance" a poza tym wpuszczać w
          krawacie: "bo klient w krawacie jest mniej awanturujący się" :)
          • Gość: bzdurka Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 18:58
            Hmm...Kolega przyjechał z Wrocka w odwiedziny, jak usłyszał, że w Mega trzeba
            czekać 3,5 godziny to wyśmiał Częstochowę...Pizza w Dechę - hmm jakoś mi nie
            podchodzi ...Ostatnio odwiedziłam Pizzerię Grecką - pyszna pizza, jeszcze
            lepsze piwo a wystrój lokalu bajerancki !!! Dla mnie bomba - naprawdę polecam.
            Ceny umiarkowane ...
            • Gość: Pysia Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: 212.244.80.* 10.12.05, 18:01
              Hej napisz gdzie miesci sie ta Pizzeria grecka. Z góry dziekuje za odpowiedz
              • Gość: diwo Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 22:33
                W Greckiej jest jednak jeden problem - ceny trochę... niepromocyjne. Duża pizza
                (fakt - rzeczywiście bardzo smaczna) zaczyna się od około 50 zł. Ostatnio,
                kiedy byłem jedyne dostępne piwo kosztowało 10 zł. Grzane wino - kubeczek - 12
                złotych. Nie można nazwac tego taniochą :-)

No a na koniec Pani obsługująca, która w ogóle nie miała wtedy swojego
                najlepszego dnia, podliczyła nas o prawie 50 zł za dużo. Była święcie oburzona,
                kiedy zwróciliśmy jej uwagę i do końca nie chciała przyjąć do wiadomości swojej
                pomyłki. To była pomyłka a nie chęć capnięcia do kieszeni (nabity paragon
                fiskalny), niemniej nieprzyjemne wrażenie pozostało.

Ale pizza pierwsza klasa - jeszcze raz podkreślam. Zorba mieści się przy ulicy
                Glotgera (poprzeczna do Focha).
                • Gość: najlepsza pizza Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 17:35
                  najlepsza pizzeria to la gondola na wroclawskiej, czekasz 10 minut, pizza z
                  wloskimi skaldnikami, gdzie dostajesz np. mozzarelle a nie jakis tani ser "ala"
                  duzo tanio Tesco, albo TIP-jak we wszystkich innych pizzeriach. WOgole nie ma
                  co porownywac z innymi pizzeriami- to po prostu klasa sama w sobie.
                  • Gość: :-) Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: 212.160.108.* 11.12.05, 21:42
                    Polecam Tip z reala za 1,99. Pizza spoko, cena przystępna i nie ma kłopotów z
                    czekaniem :->>>>
                    • Gość: TIP Re: TIP - tanie i paskudne :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:45
    • Gość: smakosz Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.inds.pl / *.inds.pl 12.12.05, 00:54
      wogole przesadą to było, jak zobaczyłem u mnie w bloku jeszcze ich ulotki
      reklamowe, oni sie na czas nie wyrabiali, nawet jak ulotek jeszcze nie roznosili
      (sam czekałem kiedys prawie 3h i sie nie doczekałem)to wyobrazam sobie co teraz
      bedzie.
      Ten lokal to poprostu jakas porazka i nieporozumienie.
      Polecam Pizze w Deche, oraz Vitorrio na Piłsudskiego
      • Gość: ania Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.net / *.net 08.01.06, 10:16
        ja zapraszam ziomali i siedzimy u mnie pijemy piwko i zajadamy sie wspolnie
        upieczona pizza, jest super polecam wszystkim "domowa" pizzerie.. pozdro
        • Gość: M&M Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 17:19
          Ja polecam PIZZE W DECHE , jak dla mnie to rewelacja.... duza... i dobra....
    • Gość: klara Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 19:10
      CO ty mowisz mega pizz jest super w porownaniu do DA GRASSO.Tam czeka sie
      godzine na miejscu a jeszcze laske ci robia ze cie obsluza zwlaszcza taka mala
      sukowata blondynka.Tam pizza jest z najtanszych skladnikow poprostu
      SYF..............a kiedys byla naprawde dobra.
      • Gość: agusia_1988 Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 19:16
        ja kupuje pizze w sklepie i je podgrzewam -za 2 zlote z alberta.ale domowka jest super, tylko nie ma kto zrobic.
      • Gość: asia Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 19:20
        zgadzam sie ta badynka to fochyz troi ze sosy przyniesie ;/
        az jesc sie odechciewa ;/

ostatnio przyniosla sztucpe plastikowe, bo chyab myc jej sie nie chce.
        grrr....
        • Gość: Autor Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 20:00
          Tylko Allegro na Kościuszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: darek. Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 20:29
      pamietajcie że dostawcy pizzy liczą na Wasz napiwek [to podstawa ich placy.Jaka
      płaca taka praca i odwrotnie.Kto pojedzie wlasnym autem z jedną pizzą do
      klienta nawet 800m.
    • Gość: Ziom Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: 83.16.120.* 14.01.06, 23:21
      da grasso, telepizza
    • Gość: gosia z bravo Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 00:58
      a ja jestem milo zaskoczona ta mega pizza! pierwszy raz zamowilam do domu, pani
      przez telefon milo objasnila jaka pizze bardziej sie oplaca - dwie 50cm niz 70cm
      bo cenowo bedzie bardzo podobnie, powiedziala o koszcie dostawy, powiedziala ze
      beda sosy gratis i nawet powiedziala ze jak chcemy to kazdy bedzie inny.
      Uczciwie podala czas oczekiwania - cos ok 40 min i rzeczywiscie tak bylo. A
      pizza wielkaaaaa i smaczna - do tej pory zamawialam z allegro ale ZAWSZE pizza
      byla taka "rozmoknieta" i frytki tak samo - nawet jak poprosilam zeby w folie
      nie owijali to i tak zawineli!
      Kolejny raz zamowilam mega pizze do pracy. Super wyrobili sie na ta godzine na
      ktora chcialam. Pizza nie rozmoczona no i dostawca bardzo mily! nawet
      wyswiadczyl pewna przysluge i milo pogawedzil :)
      • Gość: darek Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 20:27
        Najlepiej zadzwonić wcześniej(2h-w piątek i sobotę) i poprosić na konkretną godz.
        Znacznie szybsza dostawa jest na Rakowie-Błesznie(NOWYA FILIA). Jest O.K
        Jak ktoś lubi "byle co -byle szybko" i ma za dużo kasy to nich szuka gdzie indziej.
        Polecam.
        • Gość: marcin_r Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.21.pl / *.21.pl 17.01.06, 20:39
          W którym miejscu mają nową filię, bom ciekaw ?
          • Gość: jarogt Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 18:27
            fillie maja na Wyspianskiego od Okrzei uliczka:) ale tylko na dostawe
            • Gość: marcin_r Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.21.pl / *.21.pl 06.02.06, 19:12
              Ooo dobrze wiedzieć, bo z Błeszna jestem. Kiedyś musze skorzystać :)
        • Gość: jarogt Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 18:26
          tez sie z tym zgadzam :)) trzeba zamwaiac na konkretna godzine
    • Gość: obżartuch Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: ipcop.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 20:36
      Gorąco polecam - super wypas, a jak ktos nie chcę niech spada na drzewo.
    • Gość: Karolcia Da grasso IP: *.inds.pl / *.inds.pl 18.01.06, 11:12
      polecam DA grasso. obslugo w lokalu co prawda taka sobie trzeba sie prosic
      czasem o sztucce ale pizza jest naprawde swietna, przepyszna choc czeka sie
      czasem na nia nawet 1,5 godziny, bo niestty pizzeria osluguje cale biznes
      centrum wiec maja sporo roboty. ale naprwde polecam bo ciaso jest robione na
      miejscu a nie jest jakies gotowe mrozone i tylko podgrzewane wiec czas roboty
      automatycznie przez to sie wydluza.
      • Gość: kaska Re: Da grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 20:19
        moze jak ta mala wredna blondynka przestanie parcowac to bedzie fajnie, bo ona
        sprawia ze odechiewa sie wszystkiego, przedewszystkim jedzenia!!!!!!!!!!
    • Gość: Mega Lipa Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:40
      Nie jedzcie tego zarcia bo po tym mozna raka dostac lepiej sie przezuczcie na
      zdrowe dobre mieso
    • Gość: mama Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 22:02
      Jeśli robisz to okazjonalnie z mężem aby urozmaicić sobie miło wieczorek, to
      TYLKO do ZORBY( grecka) na Glogera.Pyszny wypas, miło, romantycznie nie
      będziesz żałowała( czasem warto wydać więcej i być zadowolonym niż wtopić w
      taniej tandecie)
    • Gość: Seba Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 22:03
      Tak
    • Gość: yakoob78 Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 18:48
      Pierwszy raz jak zamawiałem na telefon to dostałem pizze ciepłą w ciągu 30
      minut od telefonu, dlatego postanowiłem zamówić ją jeszcze raz i to już
      niestety ostatni!!! Czekam 2 (dwie!) godziny i przyjeżdza kierowca i daje mi
      zimną pizzę, więc dzwonię i mówie o co chodzi, pani przeprasza i prosi o
      możliwość dostawy jeszcze raz, obiecuje ciepłą pizzę i dowóz w ciągu 30 minut -
      dostałem po 50 minutach ale ciepłą :)
      FAKTYCZNIE SKANDAL!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka