Gość: Jasio IP: proxy / 126.56.12.* 18.10.02, 15:22 Z moich informacji wynika, że pod koniec I kwartału 2003 rozpocznie funkcjonować u nas NEOSRADA dostarczana przez tepsę. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jasio Re: NEOSRADA W CZĘSTOCHOWIE IP: proxy / 126.56.12.* 18.10.02, 15:25 Oczywiście powinno być NEOSTRADA. Jasio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exmodemowiec Re: NEOSRADA W CZĘSTOCHOWIE IP: 80.48.252.* 19.10.02, 13:42 Gość portalu: Jasio napisał(a): > Oczywiście powinno być NEOSTRADA. > Jasio bardziej mi sie podoba neosrada nikt nie powiedzial ze nie bedzie dzialac na niektorych winblowsach i trzeba sobie bedzie kupic nowy oryginal ;) Jak zawsze kochana tepsa chce nas nabic w butelke, najpierw rozprowadzili program ktory robi wiecej szkod w systemie niz wirus czarnobyl(troche przesadzilem) ci co wykupili pakiety internetowe od tepsy i zainstalowali to badziewie to chyba wiedza co to bylo. TEPSA ludzka rzec okradac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exxmodemowiec2 Re: NEOSRADA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 19:17 CO ty pieprzysz?! Jakie nie dziala pod niektorymi windowsami? Nie potrafisz sobie Dial-Up po PPPoE skonfigurowac to wroc do szkoly! Nie zebym lubil tepse ale facet pisz o czyms o czym masz pojecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: NEOSRADA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 01:00 jak mi sie wydaje to neostrade plus podłacza sie pod karte sieciowa wiec raczej konfiguruje sie sieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exmodemowiec Re: NEOSRADA W CZĘSTOCHOWIE IP: 80.48.252.* 22.10.02, 15:39 Gość portalu: zdzichu napisał(a): > jak mi sie wydaje to neostrade plus podłacza sie pod karte sieciowa wiec > raczej konfiguruje sie sieć. Ano wlasnie takze exmodemowcu2 blysnoles teraz sam wiedza, pozatym poczytaj sobie w necie co pisza o tej neosradzie a pozniej opieprzaj ludzi. dial-up to masz przy modemie bystrzaku Odpowiedz Link Zgłoś