Dodaj do ulubionych

NEOSRADA W CZĘSTOCHOWIE

IP: proxy / 126.56.12.* 18.10.02, 15:22
Z moich informacji wynika, że pod koniec I kwartału 2003 rozpocznie
funkcjonować u nas NEOSRADA dostarczana przez tepsę. Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jasio Re: NEOSRADA W CZĘSTOCHOWIE IP: proxy / 126.56.12.* 18.10.02, 15:25
      Oczywiście powinno być NEOSTRADA.
      Jasio
      • Gość: exmodemowiec Re: NEOSRADA W CZĘSTOCHOWIE IP: 80.48.252.* 19.10.02, 13:42
        Gość portalu: Jasio napisał(a):

> Oczywiście powinno być NEOSTRADA.
        > Jasio
        bardziej mi sie podoba neosrada nikt nie powiedzial ze nie bedzie dzialac na
        niektorych winblowsach i trzeba sobie bedzie kupic nowy oryginal ;) Jak zawsze
        kochana tepsa chce nas nabic w butelke, najpierw rozprowadzili program ktory
        robi wiecej szkod w systemie niz wirus czarnobyl(troche przesadzilem) ci co
        wykupili pakiety internetowe od tepsy i zainstalowali to badziewie to chyba
        wiedza co to bylo.
        TEPSA ludzka rzec okradac
        • Gość: exxmodemowiec2 Re: NEOSRADA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 19:17
          CO ty pieprzysz?! Jakie nie dziala pod niektorymi windowsami? Nie potrafisz
          sobie Dial-Up po PPPoE skonfigurowac to wroc do szkoly! Nie zebym lubil tepse
          ale facet pisz o czyms o czym masz pojecie.
          • Gość: zdzichu Re: NEOSRADA W CZĘSTOCHOWIE IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 01:00
            jak mi sie wydaje to neostrade plus podłacza sie pod karte sieciowa wiec
            raczej konfiguruje sie sieć.
            • Gość: exmodemowiec Re: NEOSRADA W CZĘSTOCHOWIE IP: 80.48.252.* 22.10.02, 15:39
              Gość portalu: zdzichu napisał(a):

> jak mi sie wydaje to neostrade plus podłacza sie pod karte sieciowa wiec
              > raczej konfiguruje sie sieć.
              Ano wlasnie takze exmodemowcu2 blysnoles teraz sam wiedza, pozatym poczytaj
              sobie w necie co pisza o tej neosradzie a pozniej opieprzaj ludzi. dial-up to
              masz przy modemie bystrzaku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka