Gość: Nina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 15:27 Gdzie moge znaleśc nowy rozkład PKP bo na ich stronie nie ma jeszcze tylko jest stary. A wyjazd mam jutro! Albo moze znacie numer pod jakim mozna sie dowiedziec tych informacji?? z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sam Re: PKP!!!!!! pilne IP: *.21.pl / *.21.pl 10.12.05, 15:31 ano tu rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/p? tylko trzeba wybrac własciwy czyli ten od 11.12.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PixeL Re: PKP!!!!!! pilne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 15:33 Na stronach PKP od miesiąca dostępny jest nowy rozkład jazdy. Niestety, w dniu dzisiejszym administrator serwera PKP dokonuje pewnych zmian związanych z przeniesieniem nowego rozkłady pod właściwy adres, tak więc chwilowo jest on niedostępny. Należy zaglądać na rozklad.pkp.pl/ Jutro powinno już działać. Pozdrawiam! www.cwk.one.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PixeL Re: PKP!!!!!! pilne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 15:39 Numer info-linii: 34 9436. Jeśli numer nie będzie odpowiadał (w sobotę mogą być problemy) napisz o jakie połączenie chodzi, może uda mi się sprawdzić.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: PKP!!!!!! pilne IP: *.21.pl / *.21.pl 10.12.05, 15:42 jeszcze tu po czesku www.idos.cz/connform.asp?tt=a&cl=C trzeba pisac bez polskich znaków lub niemiecki www.db.de/site/bahn/de/start.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nin Re: PKP!!!!!! pilne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 15:56 Dziekuje bardzo!!!!!!!!!!!!!!! Odnalazłam to co chciałam. Jeszcze raz dzieki!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś