bartoszz2 13.12.05, 15:38 Czy to prawda, że szefostwo śląskiej policji zawieszone ?? Coś mi sie na Zetce obiło o uszy !! Ciekawe, ciekawe to !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: Policja na Śląsku IP: *.34.pl / 80.51.236.* 13.12.05, 16:45 Ano ciekawe ! Może GW coś na ten temat napisze, poczekamy zobaczymy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: any Re: Policja na Śląsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:13 Myślę, że red. Mamoń i Siarska już się cieszą na ta wieść. Zresztą ja też :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Policja na Śląsku IP: *.34.pl / 80.51.236.* 13.12.05, 17:21 Gość portalu: any napisał(a): > Myślę, że red. Mamoń i Siarska już się cieszą na ta wieść. Zresztą ja też :)) Ale to o Katowice chodzi a nie o naszą ukochaną Częstochowe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: any Re: Policja na Śląsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:42 Niestety Częstochowa jest "mocno związana" z Katowicami :(( Odpowiedz Link Zgłoś
maniek112 Re: Policja na Śląsku 13.12.05, 18:47 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Ano ciekawe ! > Może GW coś na ten temat napisze, poczekamy zobaczymy. > Pozdr. No i wedle życzenia, GW napisała coś na ten temat, wielkie dzięki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Policja na Śląsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:28 I w Katowicach i w Częstochowie dzieją się niezłe cuda.Jednym słowem mówiąc przedświąteczne porządki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: Policja na Śląsku 13.12.05, 17:35 W poniedziałek późnym wieczorem komendant wojewódzki policji gen. Kazimierz Szwajcowski został zawieszony w czynnosciach służbowych. Kilka godzin wcześniej on sam odwołał ze stanowiska swojego zastępcę Mirosława Cygana, byłego szefa wydziału kryminalnego w częstochowskiej komendzie. W tej chwili garnizonem śląskim policji kierują dwaj pozostali zastępcy komendanta wojewódzkiego. Więcej informacji na ten temat można przeczytać na stronach krajowych Gazety. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: Policja na Śląsku IP: *.34.pl / 80.51.236.* 14.12.05, 11:30 I stalo sie !! Odpowiedz Link Zgłoś
michho11 Re: Policja na Śląsku 14.12.05, 13:45 Gość portalu: Gienia napisał(a): > I stalo sie !! A co sie mialo stac ! Czekamy teraz na ruchy w Cz-wie !!!! Ciekawe czy jakies w ogole beda ?? Odpowiedz Link Zgłoś