Dodaj do ulubionych

Policja na Śląsku

13.12.05, 15:38
Czy to prawda, że szefostwo śląskiej policji zawieszone ??
Coś mi sie na Zetce obiło o uszy !!
Ciekawe, ciekawe to !!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: Policja na Śląsku IP: *.34.pl / 80.51.236.* 13.12.05, 16:45
      Ano ciekawe !
      Może GW coś na ten temat napisze, poczekamy zobaczymy.
      Pozdr.
      • Gość: any Re: Policja na Śląsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:13
        Myślę, że red. Mamoń i Siarska już się cieszą na ta wieść. Zresztą ja też :))
        • Gość: Jarek Re: Policja na Śląsku IP: *.34.pl / 80.51.236.* 13.12.05, 17:21
          Gość portalu: any napisał(a):

> Myślę, że red. Mamoń i Siarska już się cieszą na ta wieść. Zresztą ja też :))

Ale to o Katowice chodzi a nie o naszą ukochaną Częstochowe !!!
          • Gość: any Re: Policja na Śląsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:42
            Niestety Częstochowa jest "mocno związana" z Katowicami :((
      • maniek112 Re: Policja na Śląsku 13.12.05, 18:47
        Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Ano ciekawe !
        > Może GW coś na ten temat napisze, poczekamy zobaczymy.
        > Pozdr.

No i wedle życzenia, GW napisała coś na ten temat, wielkie dzięki !
    • Gość: weronika Re: Policja na Śląsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:28
      I w Katowicach i w Częstochowie dzieją się niezłe cuda.Jednym słowem mówiąc
      przedświąteczne porządki:)))
      • redakcja_czestochowa Re: Policja na Śląsku 13.12.05, 17:35
        W poniedziałek późnym wieczorem komendant wojewódzki policji gen. Kazimierz
        Szwajcowski został zawieszony w czynnosciach służbowych. Kilka godzin wcześniej
        on sam odwołał ze stanowiska swojego zastępcę Mirosława Cygana, byłego szefa
        wydziału kryminalnego w częstochowskiej komendzie. W tej chwili garnizonem
        śląskim policji kierują dwaj pozostali zastępcy komendanta wojewódzkiego.
        Więcej informacji na ten temat można przeczytać na stronach krajowych Gazety.
        Pozdrawiamy
        • Gość: Gienia Re: Policja na Śląsku IP: *.34.pl / 80.51.236.* 14.12.05, 11:30
          I stalo sie !!
          • michho11 Re: Policja na Śląsku 14.12.05, 13:45
            Gość portalu: Gienia napisał(a):

> I stalo sie !!

A co sie mialo stac !
            Czekamy teraz na ruchy w Cz-wie !!!!
            Ciekawe czy jakies w ogole beda ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka