Dodaj do ulubionych

GDZIE DOBRA KAWA W CZ-WIE?

15.12.05, 19:08
znacie moze jakis lokal w czestochowie,gdzie jest fajny klimat i podaja dobra
kawe?piszcie koniecznie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Moniaaaa Re: GDZIE DOBRA KAWA W CZ-WIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:14
      Zdecydowanie Baraonda :D
    • amerie1 Re: GDZIE DOBRA KAWA W CZ-WIE? 16.12.05, 00:07
      moniaaaaa!ale baraondy juz nie ma...
      • Gość: norbert Re: GDZIE DOBRA KAWA W CZ-WIE? IP: *.softservice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 01:02
        nie ma już baraondy?????serio,dawno mnie już nie było w czewie ale jak nie ma
        baraondy to szkoda bo prowadzona była przez włocha,no i całkiem spoko kuchnie
        mieli
        • Gość: xx Re: GDZIE DOBRA KAWA W CZ-WIE? IP: *.icis.pcz.pl 17.12.05, 13:19
          Nie ma tej drugie czesci, ale Baraonda dziala chyba ? Nie zagladalem do srodka
          ale z zewnatrz bylo widac ze wszystko jest ok z sama restauracja.
    • phantom_cc Re: GDZIE DOBRA KAWA W CZ-WIE? 16.12.05, 00:45
      najlepszakawe jaka pilem w czestochowie to kawa w kawiarence NESCAFE w kinie
      CINEM CITY... co do klimatu to jest tam taki sobie ale kawa najlepsza...
      • Gość: Lee a mr Lee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 00:52

u mnie ! wloska , prosto z imbryka ...

niestety dla wtajemniczonych ...
        • Gość: xyz cora Re: a mr Lee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 01:06
          w Dolce Vicie na Bisness Centum jest pycha kawa i jest kilka rodzajow. Teraz od soboty bedzie juz otwarte.
      • Gość: rafik Re: GDZIE DOBRA KAWA W CZ-WIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 12:19
        Nescafe w kinie!! Człowieku Ty chyba dobrej kawy nie piłeś. W miarę dobrą kawę
        serwują w Romeo i Julii, jest Lavazza i Illy.
        • Gość: rafi Re: GDZIE DOBRA KAWA W CZ-WIE? IP: *.iplus.com.pl 16.12.05, 12:43
          A może Cafe Skrzynka ?
          www.cafeskrzynka.pl
          • amerie1 Re: GDZIE DOBRA KAWA W CZ-WIE? 16.12.05, 18:58
            wiecie,pilam kawke w cinema city...uwielbiam nescafe..a szczegolnie mocca na
            zimno z bita smietana i takim pysznym syropem na dnie,tylko,ze potrzebuje
            pysznej kawy i dobrego miejsca w jednym,takiego z klimacikiem....rozumiecie?
          • amerie1 Re: GDZIE DOBRA KAWA W CZ-WIE? 16.12.05, 18:59
            ale skrzynka...moze i masz racje...
            • Gość: śliwka Re: GDZIE DOBRA KAWA W CZ-WIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 20:01
              Pod gruszą
    • Gość: :D:D Re: GDZIE DOBRA KAWA W CZ-WIE? IP: *.man.czest.pl 16.12.05, 20:06
      tylko jeden lkoal ZEBRANO :))
    • Gość: xx Re: GDZIE DOBRA KAWA W CZ-WIE? IP: *.icis.pcz.pl 16.12.05, 22:08
      W kawiarni na Dworcu - niezla kawa, super ciastka i wspanialy klimat.
      • phantom_cc Re: GDZIE DOBRA KAWA W CZ-WIE? 16.12.05, 23:40
        ja bede nadal zachwalal nescafe w CC poniewaz tam pracuje :) polecam podwojne
        espresso z mlekiem i bita smietna + syrop ... wedle uznania... ja lubie z
        czekoladowym lub amaretto... inna kawa na szybkie pobudzenie to podwojne
        espersso + syrop mietowy z bialej miety + syrop z zielonej miety... boska
        mieszanka!
        moze w cc nie ma klimatu superek ale na swoj sposob jest fajnie... szczegolnie
        w tygodniu wieczorkami kiedy nie ma ludzi w kinie fajnie jest tam posiedziec na
        wygodnych kanapach.... chyba sa najwygodniejsze do posiedzenia w czestochowie...
        pozdrawiam!!
        • Gość: xx Re: GDZIE DOBRA KAWA W CZ-WIE? IP: *.icis.pcz.pl 17.12.05, 00:05
          Zgadzam sie - kawiarnia w CC jest calkiem fajna i ma swoj klimat.

• Gość: Travolta Re: GDZIE DOBRA KAWA W CZ-WIE? IP: *.xtreme.net.pl 17.12.05, 00:31
      W sieci CANSONNI np w ROMEO i JULIA na Dąbrowskiego (jak już pisił Rafik) jest
      bardzo dobra kawa i różne ciasteczka .Dobra kawa jest też w CAFE MILANo u JUANA
      ale klimat żaden.
    • Gość: ja Re: GDZIE DOBRA KAWA W CZ-WIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 13:32
      nie wiem jak to sie pisze
      BOHEMA czy jakos tak

jest kawa z calego swiata ... i jest dobra

klimat - moze troche za drogo wiec malo ludkow chodzi ... i
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka