Gość: Damian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 22:26 Jak spisuja sie wasze bolidy po tankowaniu paliwa na stacji Tesco albo Auchan. Tzn chodzi mi czy auto nie traci mocy lub wiecej nie pali i czy faktycznie paliwo ma 95, 98 oktan. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WesolyRomek Re: Jakość paliwa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 12:41 Ja kiedys ze 2 lata temu tankowalem diesla na Auchanie to byl do kitu auto nie chcialo jechac. Obecnie nie wiem jak jest jeszcze nie skusilem sie ponownie zatankowac tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Jakość paliwa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 14:23 miałem kłopoty po tankowaniu na NESTE obok reala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fart Re: Jakość paliwa ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 09:58 tankuje ON na auchan i jestem bardzo zadowolony jakosc super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Jakość paliwa ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.12.05, 11:05 Ale jakie to auto nowe jakies w miare? Odpowiedz Link Zgłoś