Dodaj do ulubionych

CKM o finansach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.01.06, 20:13
Holta wspomnial w swoim oswiadczeniu, ze mamy NAJWYZSZA FREKFENCJE KIBICOW i
gdzie sa pieniadze? Powiem wiecej GDZIE SA PIENIADZE KTORE WLOKNIARZ POBIERA
OD HANDLOWCOW z gieldy niedzielnej? tj kwota okolo 2500zl za rok OD 1
STANOWISKA a tych stanowisk jest wg mnie ponad 1000! i kazdy placi GDZIE SA
TE PIENIADZE???????? a prezesi tylko narzekaja na mniejszy buzdzet? To co daje
ZLOMREX w porownaniu do tego co maja z handlowcow i publiki to jest nicc!!
KTOS TO POWINIEN WZIASC POD LUPE. pozdro dla wszystkich PRAWDZIWYCH fanow CKM
Obserwuj wątek
    • Gość: pozdro Re: CKM o finansach!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.inds.pl / *.inds.pl 04.01.06, 20:21
      pewie najebali sobie jakis dlugow i teraz nie ma winnych to robią maslane oczy
      do zawodnikow i proponuja im nizsze kontrakty. Ja tam sprawy nie znam ale
      pieniadze napewno same nie znikly, chyba ze ktos im w tym pomógł :D
      • Gość: morning calm Re: CKM o finansach!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.06, 20:42
        "tj kwota okolo 2500zl za rok OD 1
        STANOWISKA a tych stanowisk jest wg mnie ponad 1000! "

Dobrze, ze tylko wedlug Ciebie...
        Wtajemniczony jestes, ale raczej nie w sprawach klubu.

Pozdrawiam.
      • Gość: poinformowany Re: CKM o finansach!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 20:55
        Jest inny problem z frekwencja. Mamy wysoka, ale nie kazdy wchodzacy płaci za bilet! Otóz nie raz sie spotkałem z sytuacja, ze pojawiały sie blizej nieznane osoby proponujace przetransportowanie na stadion za 10 zł (ulgowy) lub 15 zł (cały). Wiele osób z tego skorzystało, gdyz osoby stojace na bramkach /pojedyncze/ były w zmowie z tymi gosciami! takich osób naliczyłem około 4-ech przy roznych kasach. Ludzi wyrywali z kolejki. Mnie tez proponowano, ale ja nie okradam klubu, a nie odezwie sie do bramkarza, bo by mi w łeb strzelił jak jest tez w zmowie i czerpie profity. Te osoby dysponowały jakas przepustką, być moze karnetem dwuosobowym /nie rozpoznałem z daleka/. Pokazywały i wprowadzały osoby na stadion. Tu jest czesc tych brakujacych pieniedzy! Obliczyłem, ze rocznie to klub traci kilka tysiecy złotych. To mało? Odpowiedzcie sobie sami. Poza tym niektórzy kibice CKM chwalili sie, że wchodzili po 4-5 osób na jeden karnet zielony! Dlatego, że nikt nie pomyslał /przy projektowaniu karnetu/, aby po wejsciu odhaczac wyszczegolnione na nim mecze. Tak ten sam karnet był przekazywany następnym wchodzacym przez osoby tłumaczace sie ochronie z korony stadionu rzekomo wyjsciem do WC, a przez kraty na dole podawali kolegom! Tu macie kolejne tysiace za cały sezon! suma robi sume!
    • Gość: PIK Re: CKM o finansach!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 21:03
      Adres do prokuratora jest dostępny bez problemu , ale wszyscy wszystko wiedzą
      ,widzieli znają złodzej i dalej NIC dlatego nie pier...olta głupot na forum .
      • Gość: fear Re: CKM o finansach!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.117.153.* 04.01.06, 21:49
        za bileciki to sobie obiadki mozna strzelic a stadion jest miejski i utrzymanie
        tez kosztuje.TYLKO KASA SPONSORA SIE LICZY.PALANTY PIE.. GLUPOTY BO TO
        NAJPROSCIEJ IDZ CH..U POKAZ,ZOBACZYSZ ILE BEDZIESZ ZA WSZYSTKO BULIL.A TAKICH
        JAK HOLTA PAZERNYCH OSZOLOMOW TO KOPA WDUPE I WYPAD,SWIAT SIE NIE ZAWALI
        • Gość: obywatel Re: CKM o finansach!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:16
          dlaczego wy sie tak denerwujecie obywtaelu...
        • Gość: Harold Re: CKM o finansach!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 00:51
          oj nieładnie tak o kibicach mówic. przeciez oni sa zatroskani o klub. no tak,
          ale interes klubu nie jest tożsamy z twoim no nie towarzyszu kefirku?

ciekawe, ciekawe, tylko kasa sponsora sie liczy, a co z pozostała kasą?

• Gość: normalny Re: CKM o finansach!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 01:33
            Te "zorientowany" napisz moze ile nasi pupile na motorkach zbieraja kasy dolicz
            do tego koszty utrzymania obiektu, koszty organizacji meczu (tak tak mecz to nie
            tylko przychód ale i koszt) i zobaczysz gdzie jest kasa.
            • Gość: jurek Re: CKM o finansach!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 22:00
              jak ci sie nie podoba albo nie umiesz się rzadzić i znaleźć sponsorów to wypad
              bohaterze kefirowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka