Dodaj do ulubionych

"POLONTEX" S.A.

• pewo1 Re: "polontex" s.a. 25.05.06, 09:57
      Tuptus ty palancie chyba masz wykształcenie niepełne podstawowe,swiadczy o
      Tobie ilość błędów gramatycznych w dwóch zdaniach.Za długo pracowałem w
      polontexie i uważam ze opinie na tym są i tak umiarkowane.
      • Gość: lolek Re: "polontex" s.a. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:15
        ty szczurze nie wazne wyksztalcenie nie wazna gramatyka wazne jest to i bardzo
        zalosne ze jestes kompletnym zerem iloraz inteligencji u ciebie jest ponizej zera
        obrazasz innych i to swiadczy o tobie.Dobrze tuptus nazwal cie palantem ja bym
        to samo zrobil, a co obrazajac innych leczysz swoje kompleksy palancie.
        • Gość: zdziwiony Re: "polontex" s.a. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 10:17
          nie chce się czytać tych pierdół które wypisujecie!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: była pracownica Re: "polontex" s.a. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 21:37
            a o jaką Anetę wam chodzi?
            • Gość: anonimowy Re: "polontex" s.a. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 20:51
              Popieram gościa o pseudo" Lolek". Tylko słabeusze i kompletne zera oczerniając
              innych leczą swoje kompleksy. A "muszka" albo wcale nie zna Flisowskiego albo
              sam ma IQ mniejsze od zera. Miałem do czynienia z Mirkiem. Gość ma łeb na karku
              i dobry pomyślunek. Gdyby dyrekcja z takim samym zaangażowaniem realizowała jego
              pomysły jak on sam, to firma Polontex naprawdę wiele mogła by zyskać.
              • bolo974 Re: "polontex" s.a. 18.06.06, 18:20
                To chIopie racja,Agatka jest super i wygIądzik i charakterek-nic dodać , nic
                ująść.Więcej takich kobietek.
    • moniko01 Re: "Polontex" S.A. 09.06.06, 09:06
      Ilu pracowników jest zatrudnionych w firmie i jakie są relacje.????
      • Gość: zdawca Re: "Polontex" S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 12:56
        w firmie jest około 1000 pracowników, którzy są zatrudnieni na rok czasu.potem
        mają przedłużane umowy lub nie.relacje są do dupy.
        • Gość: zdziwiony Re: "Polontex" S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 13:44
          dodać trzeb : wyciszeinia ( miesięczne ) z których czasem wracają do pracy
          czasem nie ! zależy czy byli grzecznie czy nie ! jeśli nie to na ich miejsce
          przychodzi kolejny naiwny , wystraszony człowieczek wdzięczny że dostał pracę i
          cichutko wykonuje wszystko co mu każą ! bo jak nie to pójdzie na
          wyciszenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tam wszustko jest do dupy nie tylko
          atmosfera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Były Re: "Polontex" S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:08
            Podobno sprzedają teraz jakieś ppaierowe kapelusiki z Chin dla zamarkowania
            inwestycji. Ile ten interes jeszcze w ogóle pociągnie?
            • Gość: romek i tomek Re: "Polontex" S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 17:13
              tam rządzą bydlaki, a nie ludzie.
              • Gość: zdziwiony Re: "Polontex" S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:58
                podobno wykupili połowę Chin i teraz sprzedają pod swoją marka !?
                • Gość: smutny Re: "Polontex" S.A. IP: 80.48.243.* 18.06.06, 19:16
                  chin???????? tkanina selektywna!!!!! bomba!!!!!!
                  • Gość: px Re: "Polontex" S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 10:29
                    a jak sezon wakacyjny w Polontexe? wyciszenia czy postoje??
                    • Gość: zdziwiony Re: "Polontex" S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:52
                      co taka cisza ? wszyscy zawaleni " chińszczyzną "? czy może w Polontexe jest
                      już całkiem normalnie?
    • Gość: zdziwiony Re: "Polontex" S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:25
      hej! co słychać?
      • Gość: gość Re: "Polontex" S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:57
        a co byś chciał wiedzieć?
    • Gość: były pracownik Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 11:44
      czytałem dziś na forum o zarobkach w Częstochowie. Ciekawe jak zarobki w
      firnie ? Może ktoś się odezwie ? Chodzą słuchy że kiepsko!
      • Gość: byly pracownik Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 00:03
        Co powiecie o Pani kierownikz hurtowni firan Agatka ma na imie!! jest zdrowa:)
        • Gość: big brother Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.realestate.net.pl 23.09.06, 00:12
          Agatka leci na Piotrka, a on na nią. Nie widzicie tego?
          • Gość: byly pracownik Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:29
            No własnie kolega Piotrek!! no coż bez komentarza!!
            • Gość: pracownica Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:33
              Poruszamy temat Agatki ?? dodam coś od siebie!! leci na niego jak padajacy
              deszcz!!
              • Gość: Arthas Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.trustnet.pl 23.09.06, 15:25
                To Peter jeszcze tam pracuje?? O ludzie, a myslalem, ze juz dawno uciekl z tego
                tonacego statku...
                • Gość: Gosc Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 18:23
                  Uciekł nie uciekł!!Agatka zakreciła tyłkiem i co został:D
                  • Gość: kibic Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: 82.160.78.* 25.09.06, 14:47
                    Lepiej napisz że zazdrościsz chłopakowi, każdy niech pilnuje swojego podwórka
                    intymnego
                    • Gość: chłopak w peruce Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 15:07
                      co słychac w obozie???????
                      • Gość: Były Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.trustnet.pl 20.10.06, 15:57
                        Właśnie, są jakieś podwyżki:)? Interes jeszcze się kręci?
                        • Gość: były pracownik Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 16:18
                          Jak żyją dwie złodziejki? Są na wolności, czy już we Wronkach? Ciekawe ile
                          wyszły na czysto?
    • Gość: yaro Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 16:03
      To ten ku..ki zakład jeszcze idzie? przez ten zakład rodzina mi się rozpadła .
      Poszła z mechanikiem z tkalnii. Mają czas na flirty a nie na robotę.
      • Gość: Smutna Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:03
        moja rodzina tez niestety przez ten zakład się sypie
        • Gość: Onek Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:14
          a tak wogóle to możecie powiedzieć co dzieje się w dziale zaopatrzenia? Podobno
          tam pracują juz po 13 h na dobę?
        • Gość: hiri hiri Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:17
          Jak Ci się moze rodzina przez zakład sypać???? Tam przeciez nikt nadgodzin nie
          robi bo za to kasy mu nie dadzą......:)
          • Gość: Wiktor Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 00:05
            Rozsypują się rodziny,rozsypujż siż zwiazki ten zaklad to jakies cholerne
            fatum,Pracujace tam kobiety zachowuje sie jak opętane!! no i przewraca się im
            w główkach !! Proponuje spalic ten zaklad zrównac z ziemią.. to i tak nic
            dobrego!!
          • Gość: teri Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 01:29
            Naprawdę? Bo ja znam takie osoby co robia nadgodziny mimo, że im za to nie
            płacą. To naprawdę zastanawiające dlaczego?
            • Gość: Tom Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 01:43
              No właśnie i tu jest problem!Odkąd moja ex zaczela tam pracowac wszytsko sie
              zmianialo z dnia na dzien,potem to juz kwestia 2 miesięcy no i po faworkach
              Renamenty do póznych godzin nocnych imprezki grille!!To naprawde zakład
              widmo ,Tak wiec droga Teri warto sie przyjżeć bliżej tej sytuacji bo to chyba
              wiecej niż zastanawiajace.
              • Gość: Kris Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 01:48
                Brawo!!Podpisuje sie pod tym wszystkim obiema rękami,poczekajmy jeszcze
                troszke a bedzie to największa agencja i obóz pracy w Częstochowie!!Ehh brak
                słów
                • Gość: yaro Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 10:51
                  Tak agencją można już to nazwać , przypominam sobie były grile były nadrobki
                  nieraz cała tkalnia miała wolne tylko moja ex musiała iść do pracy a razem z
                  nią ten sku..ały mechanik troszkę starszy od jej syna.Babie we łbie zawrucił i
                  ma teraz ją na karku babe prawie 42 letnią.Straciła jedno dziecko pozyskała
                  drugie dziecko.Pozdrawiam wszystkich co im się rodziny sypły przez polontex.
                  • Gość: zdziwiony Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 13:15
                    mialem nadzieje że przeczytam coś o sytuacji w Polonteksie a tu proszę !!
                    rozżalone , rozsypujące się związki zwalające winę na Polontex !!
                    • Gość: Witek Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 12:15
                      Widzisz, czasami tak bywa.
              • Gość: Teri Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 17:11
                Masz rację, powinnam się może temu bliżej przyjżeć, problem w tym, że nie bardzo
                mam jak. Pozdrawiam.
                • Gość: gośc Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:48
                  a co dzieje się z szalejącą ewą s./?
                  • Gość: karaoke Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 23:56
                    Juz dawno tam nie pracuje.....Chyba ze 2 lata temu albo i lepiej....
                    • Gość: x Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 12:12
                      znam wiele osób które pracują po godzinach nie odplatnie w firmie a
                      zwierzchnicy mówią im że powinni się cieszyć że mają pracę i się zarejestrowani!
                    • Gość: gośc Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 17:12
                      poznali się na niej i wy....?a wiesz gdzie tersz działa?
                      • Gość: nietoperz gacek Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 18:47
                        ja tylko jestem nowoczesnym biznesmenem-krwiopijcą. mam Was gdzieś przydupasy.
                      • Gość: pracownik Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 22:25
                        sama odeszła...nikt jej nie wyrzucał. Ci którzy są jeszcze młodzi i mają do
                        siebie szacunek z tej firmy sami odchodzą....
                        • Gość: dagmara Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 12:48
                          Najgorsza męda na zakładzie jest M.Flisowski, który oprócz układania pasjansa
                          na kompóterze, opie..nia ludzi i wtrącania się do rzeczy o których nie mam
                          zielonego pojęcia nic nie robi. Nie ma szacunku dla starszych od siebie tylko
                          ich opiepsza .Ktoś powinien z nim zrobić porządek czas najwyrzszy
    • Gość: dagmara Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:30
      Apel do Pracowników Polontexu
      czy przestanie być zmowa milczenia na zakładzie dotycząca jednej osoby to
      znaczy Mirka Filsowskiego który uważa się za Boga zakładu rządzi wszystkimi i
      chodzi i podpiepsza ludzi u prezesa,niech ktoś wreście się odezwie bo dłużej w
      takich warunkach się nie da pracować niech ktoś zrobi wreście pożądek z
      Flisowskim.Nie pozwulcie sobą pomiatać miejcie swój chonor
      • Gość: Piotrek Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:42
        A czy wiesz jak w Częstochowie trudo znaleźć jakąkolwiek pracę?A co z ludźmi
        którzy przepracowali w tej wykańczalni prawie całe życie?Gdzie pójdą?
        To nie oni powinni odejść tylko tec cały pie..ny zarząd, kierownictwo i
        "koledzy i koleżanki" którzy tylko podpie..ć potrafią lub dupska lizać.Mało
        jest takich na Polontexie????
        • Gość: obrus Re: Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 17:07
          co słychac u "cudaków" ?
          • Gość: serwetka Re: Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 21:32
            k....a tyle zmian ale żeby chociaż jedna przemyślana .....
      • Gość: KK Re: Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:03
        Dagmaro na Boga ćwicz że ortografię!!!!!!!!!
        • Gość: jan Re: Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:15
          Jest kierownik, który nie umie pisac poprawnie, a prezesik go wielbi.Prezes nie
          patrzy na to kto jaką posiada inteligencję, lecz jak skutecznie donosi.
          • Gość: PIPI Re: Re. polontex IP: 82.160.62.* 08.12.06, 16:13
            W Polontexie idzie się dorobić,ale Garba!
            • Gość: IPIP Re: Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 16:24
              mIREK NADAL MASZ IQ NA POZIOMIE BELKI FIRANY, CZY JUŻ UROSŁO DO POZIOMU
              PLOMBOWNICY ?
              • Gość: Były Re: Re. polontex IP: *.trustnet.pl 08.12.06, 18:40
                Jak tam przed świętami - płacą coś ekstra?:).
                • Gość: x Re: Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 13:26
                  extra kopa chyba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: wciaż jakby obecny Re: Re. polontex IP: *.usuarios_dhcp-195-219-19.gemytel.net 14.12.06, 09:35
                    że to się jeszcze kręci to chyba cud ale jak usłysze wielki rumot to będzie
                    znaczyć że wszystko pierdo...lneło i to będzie wielki huk a wszystko przez
                    pseudo zarząd oni tylko kase za każde posiedzenie potrzebują wziąć a na
                    zarządzaniu to znają się tyle co pies na gwiazdach EMERYCI NA EMERYTURY a
                    prezes tonie wiem gdzie pralnie ma ale jak długo kto to wie prokurator w
                    kieszeni
                    • Gość: her flisu Re: Re. polontex IP: *.usuarios_dhcp-195-219-19.gemytel.net 14.12.06, 09:44
                      mirkowi nic nie zrobią bo jego kuzyn zna kody do rakiet atomowych w rosji
                      pracuje tam ajak by nawet się znim nie zdążył skątaktować to drugi kuzyn zy
                      inny wujek przyleci po niego migiem29
                    • Gość: radek Re: Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 11:25
                      Migiem to on może dostac po oczach za zachowanie.
                      • ja9989 Re: Re. polontex 20.12.06, 22:08
                        A może ktoś coś wie na temat TKALNI?Co tam się teraz wyprawia?Jak sie mają
                        rządy wielkiego ZIBIEGO i jego współrozpiepszających ten burdel kompanów?
                        • Gość: abrada Re: Re. polontex IP: 62.15.230.* 22.12.06, 08:58
                          zybi wciąz fryzura na czskiego metala i wuda do oporu ten burdel chyba nigdy
                          się nie skończy bo młodzi są zatruci przez starych w szczególnościprzez tych
                          tak zwanych emerytów jak to ktoś ładnie kiedyś podsumował oni sa jak z innej
                          bajki wciąż żyją prl/em ale proszę pana ja jestem dyrektorem w polontex/ie
                          niech mi pan tu nie wmawia i takie tam najważniejsze być dyrektorem w
                          polontex/ie najlepsze życzenia świąteczne dla całego zarządu emerytów i
                          rencistów
                          • Gość: x Re: Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:38
                            mocne!!!!
                            • Gość: roczek Re: Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:22
                              hej co słychać w nowym roku? lepiej ? a może gożej ?
                              • Gość: przejżyj na oczy Re: Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:43
                                W tym syfie nigdy nie będzie dobrze, dyrektorzy-emeryci mają pojęcie jak
                                zarządzac firmą, ale to nie lata 70-te. Kierownictwo jest puste jak potrfele
                                pracowników tejże firmy. Specjalnie napisałem pracowników, bo nieroby biorą
                                największe pensje. Lechu a Ty dalej ładnie się uśmiechasz i narzekasz na pensję?
                                • Gość: egon Re: Re. polontex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 23:01
                                  jak tam w nowym roku? rozpierducha zakładu trwa nadal?
                                  • Gość: xxxxxyz Re: Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 13:29
                                    w nowym roku wiele osób się zwolni za te nędzne pieniążki prezesika. syf i
                                    kibel to za dużo powiedziane o tej FIRMIE.
                                    • Gość: roczek Re: Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 12:15
                                      widać nic dobrego już nie czeka tej FIRMY !!
                                    • Gość: misiu Re: Re. polontex IP: 89.174.23.* 31.01.07, 15:08
                                      moja *przygoda* z polontexikiem trwała 2 lata.jak większość na początku -
                                      cieszyłem się że jest coś. najpierw były firanki(nawet dało się trochę
                                      zarobić),w nagrodę awansowałem na wykończalnie.robiło się na wszystkich
                                      maszynach które tam były,pensje były coraz niższe(jak to w polontexie), każdy
                                      zlewał jak się dało.dowodził mną sławuś m.,dziwny człowiek, za wiele nie
                                      wiedział, ślizgał się po wszystkim i po każdym, bule swoją duoę ocalić.musiał
                                      mieć niesamowite plecy,po tym co wyczyniał i w częstochowie i w poraju cały
                                      czas miał robote, ciekawy jestem jakie miał koligacje z netoperkiem(może ktoś
                                      wie?)wytrzymałem wszystko, złamałem się dopiero na składalni - edek złamie
                                      każdego i wszystko
                                      • usarmy Re: Re. polontex 31.01.07, 16:06
                                        witam!!! ja rowniez pracowalem w P. i tak patrze na to po paru latach to bez
                                        obrazy ekonomia marksistowska!!!!!!!!!!!POZDRAWIAM RADIEGO,KLEMENSA, GROSSMANNA
                                        I ROBIEGO Z SIECI HANDLOWYCH....!!!!!!!!!!!!!!!ziomal z Zawiercie-City
                                        • Gość: radek Re: Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 17:36
                                          Trzymaj się Diablo "Włodarczyk". Mirek ma podobno zostac prezesem NBP.
                                          • usarmy Re: Re. polontex 31.01.07, 21:08
                                            SIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!
                                          • Gość: x Re: Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:16
                                            Jak się uprze to bardzo możliwe! On potrafi wszystko !
    • Gość: gość Re: Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 12:59
      no to jak z tymi zarobkami !!!!! płacą czy nie ?????????
      • Gość: tytus Re: Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 15:18
        Płacą walkowi,wielbłądowi kamelowi i temu śmieciowi z białego żelazka.
    • Gość: kootaaphone Re: "Polontex" S.A. kontra inne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 10:05
      Lidka byłem wczoraj na dołku na Zawodziu, powiedzieli, że Cię tam nie ma!!!
    • Gość: anonim Re: Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 15:09
      czy wreście pracownicy tej firmy zrobią coś z Filowskim tą najgorszą mędą
      zakładu który tylko chodzi i podpie.. ludzi u prezesa, a prezes to dupa bo
      słucha takiej mędy jak Filsowskiego ale wkońcu panie kosa na kamień i Filsowski
      wyląduje w sądzie za ten mobing który stosuje wobec ludzi, nie ma odwarznych
      kto by mu ryja obił. Pomurzcie zrobić porządek z tą mędą bo zabardzo się panoszy
      • Gość: radek Re: Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 12:38
        Mirek to zwykła ciota, która tylko upokarza kobiety. Jakbyś chciał to można go
        umówic na sparing. Wiesz, że Radek Cię zawsze nienawidził i tylko czekałem aż
        burkniesz do mnie, niestety wiedziałeś, że mógłbyś wtedy byc na długim L-4.
        • Gość: anonim Re: Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 23:48
          zgadzam się że Filsowski to największa ciota jaka tylko istnieje i niech ktoś
          mu wreście tak porządnie obije tego paskudnego ryja żeby był długo na L4 i nie
          wrucił żeby zabierać ludziam premie i żeby wreście prezes przejrzał na oczy że
          ma kawał debila koło siebie
          • Gość: xxx Re: Re. polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 14:19
            hej forumowicze ! ciągle tylko Dospel i TRW a gdzie Polontex !?
            • Gość: angrusz Re: Re. polontex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 08:24

Co za firmy !! Niby szukaja ludzi do pracy ale okazuje się , że albo firma
              niesolidna albo atmosfera kiepska .
              Dobrze wiedzieć kto jest kto .
            • Gość: mega Re: Re. polontex IP: 80.54.170.* 27.03.07, 23:18
              Takie złe informacje o tej firmie, a w Wyborczej było wczoraj fajne ogłoszenie,
              że przyjmuja do pracy. Ktoś wie coś może bliżej. Jakie warunki dają na wejściu?
              Ile można dostać? O co chodzi z tą pracą?
              • Gość: Heniek Re: Re. polontex IP: 83.19.32.* 28.03.07, 12:46
                No właśnie, nawiązując do tego ogłoszenia - najbardziej śmieszy mnie ta "miła
                atmosfera i atrakcyjne wynagrodzenie", o czym jest mowa w tym ogłoszeniu.
        • Gość: była niewolnica Re: Re. polontex IP: *.gre.pl 27.05.07, 18:51
          Jeżeli buc Flisowski jest kierownikiem sprzedaży to kto jest kieronikiem
          szwalni? Ten cham w końcu się doigra.
          • Gość: Radek Re: Re. polontex IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 09.07.07, 16:11
            Slyszalem o buncie w fabryce. Podobno pracownicy magazynu zastrajkowali i w
            ten sposob wywalczyli podwyzke z 1000 zl na 1500zl.Pozdrawiam z Dublina p.
            prezesa,mirka i Agnieszke.
            • Gość: zainteresowana Re: Re. polontex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 18:18
              a ja słyszałam że pracownicy magazynu zastrajkowali bo chcieli ich wykantować na
              kase..... i to ma być wielka sprawiedliwość w polontexie buahahahaha....
              zdzierają z pracownika ile tylko moga... i słynne wyciszenie a to tylko po to
              żeby nie zatrudnić nikogo na czas nieokreslony i później nie płaćić jesli ktoś
              się zwolni.... Polontekx osiąga jedno wielkie dno a trzyma się jeszcze dzięki
              pani kralkowian bo starszy prezes nic nie umie nic...... więc jeśli ktoś chce
              tam pracować to życzę powodzenia......
              Magazynierzy działu sprzedaży trzymam za was kciuki.... tak dalej a napewno
              dacie im wszystkim rade.....
    • Gość: anonim Re: "Polontex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 21:41
      Cześc byli i jeszcze obecni Polontexsiacy,piszecie że nikt się nie odzywa ale
      szkoda słów to istny syf,ludzie są dominowani przez kacyka,a póżniej zwalniani
      bo są mu nie na rękę a, przy tym podrabia opinie jako najgorszego pracownika
      któremu można zabierać premię ,a kadry od odzyskanej premi netto jeszcze każą
      pobierać podatek ,może odezwią się pokrzywdzeni przez Filsa ,czekam na
      wiadomość to może się go wreście usadzi.Czekam na wiadomośc od was
      dagmara112@onet.eu
      • Gość: izabella Re: "Polontex-Ceba IP: 84.46.86.* 24.01.08, 14:01
        Czesc ja moze troche nie na temat ale szukam dziewczyn ktore mialy
        praktyke w latkach 88-90 (z rocznikow mlodszych i starszych tez
        znalam).Szukam moich bylych kumpelek ktore pracowaly jeszcze w
        CEBie.Praktyki mialysmy na przedzalni i tkalni.Mieszkalysmy
        wszystkie w internacie zaraz przy fabryce...Jesli ktoras sie
        znajdzie to wejdzcie na Nasza klase:SZkola na krakowskiej oczywiscie
        i klasa 88-90.Czekam.Dzieki za odzywke.
        pozdrawiam Izabella
    • Gość: były R. Re: "polontex" S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 11:57
      witam - jak tam jeszcze wygląda sytuacja - co w dziale handlowym ? - zmienia
      się coś w kadrze .... i najważniejsze - ile do dna jeszcze zostało... :)
      • Gość: anonim Re: "polontex" S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 23:29
        jestem ciekawa kiedy wkońcu się pozbędą Flisowskiego za te przekręty na Sklepie
        jak znam życie to on się wykręci a polecą za niego inni.A może tak jego by
        wyrzucili dla przykładu jak to on potrafił on potrafui zrobić z innymi
        pracownikami których ma zawsze za nic.On uwarza się za Boga tego zakłądu a w
        rzeczywistości to cham który rządzi wszystkimi i wszystkim.Wszyscy w okło za
        jego plecami tak o nim mówią lecz nikt nie powie prawdy przed derekcją bo sie
        boją jego zemsty.
        • Gość: anonim Re: "polontex" S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 14:15
          czy to prawda że z Polontexu wypieprzyli Flisowskiego tą mędę wreście ktoś
          zrobił to co dawno powinien zrobić.Gratuluje Prezesowi dobrej decyzji
          • Gość: xxx Re: "polontex" S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:40
            niestety ! umocnił swoją pozycję ! jest kierownikem sprzepaży !
            • Gość: Radek Re: "polontex" S.A. IP: *.cust.imagine.ie 25.05.07, 13:19
              Siedze sobie w Irlandii i czytam o POLONTEKSIE i fLISOWSKIM. Cham, prostak i
              tyle o Flisie. Pozdrawiam Cie szmato!!! Twoj na zawsze RADEK.
              • Gość: ktos Re: "polontex" S.A. IP: 218.196.195.* 25.05.07, 21:23
                Radek teraz na topie jest ten temat:
                miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,4174868.html - tu w całości

a to najwazniejszy fragment:
                "Częstochowa Jak można skusić pracownika?
                Wyjścia do kina czy teatru jako formę nagrody za dobrą pracę proponuje też
                producent firan Polontex, który zatrudnia ok. 700 osób. Pracownicy dostają
                również talony na święta. - Bonusy bardzo wiążą pracowników z firmą - mówi
                Artur Gacek, prezes Polonteksu."

JAKIE WYJŚCIA DO KINA!
                JAKIE TALONY!
                BONUSY???

ŻENADA!!!

JA NIE WIEM JAK MOŻNA TAK KŁAMAĆ PANIE PREZESIE!!!
                wstyd i tyle

pozdrawiam wszystkich NIE nagrodzonych za dobra pracę :)

• Gość: szokkk Re: polontex sa IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.05.07, 21:54
      jak można tak bezczelnie kłamać jestem ciekaw kto widział te bilety już nie
      mówiąc o talonach odkąd nie ma merkpoli to nie ma talonów ile to już lat!!!!
      wstyd Panie Gacek WIELKI WSTYD!!!!!!
      • Gość: Radek Re: polontex sa IP: 86.41.0.* 26.05.07, 14:45
        Z tego co pamietam bonusy byly przyznawane za donoszenie. Mysle, ze najwiecej
        takich bonusow otrzymal... Tu pasuje tylko jedno nazwisko.
        • messi25 Re: polontex sa 12.07.07, 18:58
          a co z działem handlowym ? w poniedziałek w GW było ogłoszenie dla handlowców.
          ktos pracuje lub sie orientuje co to za rodzaj pracy, jakie obowiązki, ile
          trzeba znac jezyków i co jeszcze potrafic ? płaca pewnie w okolicach 1000zł jak
          wszedzie.
          • Gość: hi hi Re: polontex sa IP: 83.2.142.* 03.08.07, 15:22
            Nikt Was nie zmusza tam do pracy )))
            • Gość: Fan F Re: polontex sa IP: *.gre.pl 03.08.07, 16:05
              Flisie jak o sobie słyszałbym taką opinię to chyba ze wstydu z domu nie
              wuchodziłbym.Jak można tak traktować pracowników?To zwykły mobbing,że też nie
              boisz się,że cię w końcu dorwą i kostki pogruchoczą.
              • Gość: rysio Re: polontex sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 00:13
                A dlaczego Chemeks nic nie pisze co tam u nich się dzieje???
                • Gość: gość Re: > A dlaczego Chemeks nic nie pisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 21:05
                  Bo w Chemeksie jest jeszcze większy syf niż w Polontexie dlatego szkoda
                  cokolwiek pisać
            • Gość: dagmara Re: polontex sa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 12:28
              do autora Fan F zgadzam się z tym co napisałeś Filsowskiemu należy
              się łomot za swoje postępowanie w stosunku do ludzi, on czuje się
              pewny tam ale do czasu jak ktoś mu się przyczepi to będzie z tąd
              spadał i nie pomoże mu nikt.
              • Gość: angelika Re: polontex sa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.07, 17:22
                problemy dopiero się zaczynają 10.11.2007 r.
                • Gość: zainteresowana Re: polontex sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 18:24
                  a co miało się stać 10.11.07r??
                  bo z tego co wiem to nic się nie stało :(:(:(
                  A mogło by się stać.....
                  • Gość: ANDZREJ Re: polontex sa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 17:34
                    POLONTEX ZESZEDŁ NA PSY DAJĄM TALONY NA 300 ZŁ A Z TEGO CO WIEM TO SAME SZMATY POZA GATUNEK TO CO SIE WOGULE NIESPRZEDAJE, WIELKIE MI TO TALON , W INNYCH FIRMACH DAJOM TALONY DO HIPER MARKETÓW A POLONTEX ? CO NAM DAJE TAK NAODCZEPNEGO , LUDZIE KTURZY PRZENOSILI TKALNIE TO DOSTALI ŚMIESZNE PIENIĄDZE ZA TĄ PRACE CO WYKONALI TYLE MASZYN DO PRZENIESIENIA CO BYŁO
                    • Gość: zainteresowana Re: polontex sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 22:03
                      Chyba czas na poszukanie innej pracy bo w takich warunkach nie da sie
                      pracować... Talony na firanki to jest istna kpina, jak wogóle gacek sie nie
                      wstydził takiej rzeczy zrobić..... a nad czym ja rozmyślam przecież dla niego
                      liczą się tylko zarobione pieniądze. Pracownik jest dla niego jak talon czyli
                      POZAGATUNEK..... wstyd wstyd wstyd wstyd......
                      • Gość: były pracownik Re: polontex sa IP: *.profiline.pl 11.12.07, 22:33
                        Ja tam pracowałem kilka ładnych lat-NIESTETY i o kilka zadużo,ciesz sie że niedostaliście serwetek na wagę dokładnie 3kg(oczewiście najgorszy badziew)pozdro dla wytrwałych co wy tam jescze robicie?
                        • Gość: pikus Re: polontex sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 23:30
                          trzeba bylo sobie podupcyc bo tam dobrze baby dawaja a najlepiej o
                          ty powie jedna z tych co dawala mechanikom a teraz siedzi na dupie i
                          bawi dziecko, apowinna wnuki
                          • Gość: zainteresowana Re: polontex sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 17:36
                            no no no coś się dzieje na terenie Flisowskiego jakieś większe zwolnienia.... 2
                            osoby ze sklepu jedna z magazynu.... czyżby jakiś powolny bunt się szykuje
                            przeciwko temu nielotowi....
                            Jak tak to trzymam za wszystkich kciuki......
                  • Gość: maniana Re: polontex sa IP: *.lei3.cable.ntl.com 24.03.08, 09:40
                    Ludzie naco czekacie odeszlem z tego dziadostwa i jestem
                    b.zadowolony ztego co slysze to nikt nieplacze po odejsciu.A te
                    ostatnie wyroby co dostali pracownicy od PRZODUJACEJ FIRMY to
                    powinni pokazac na targach wluk. to napewno bedzie szlagier
    • Gość: monikao777 Re: "Poltex" S.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 23:18
      O cholerka !!! A jak się do tego wszystkiego ma firma Galtex - za 2
      dni mam tam rozmowę kwalifikacyjną na przedstawiciela - po tych
      wypowiedziach nawet nie wiem czy warto jechać.... prosże o pilne
      info jeśli coś wiecie też na ten temat - dzieki.
      • Gość: Mirek Re: "Poltex" S.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.07, 01:27
        Galtex-Chemex-Polontex=Szmatex. Ty pindo nie przychodz na ta rozmowe, bo musze
        wyzywac kobiety na produkcji, a potem polizac tylek prezesowi. Wiec wybij sobie
        z glowy, ze jak z Toba pogadam to Cie zatrudnie.
    • Gość: angrusz Układy w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 07:30
      Co się dzieje ? Co jakaś znana firma to problemy w normalnym
      traktowaniem pracowników .
      Niektórzy emigruja i twierdzą , że tam lepiej ich traktowano .
      Skąd to się bierze ?
      • abcd.1 Re: Układy w pracy 23.08.07, 19:30
        Ludzie dlaczego wy pracujecie w tym burdelu?
      • abcd.1 Re: Układy w pracy 23.08.07, 19:31
        Gość portalu: angrusz napisał(a):

> Co się dzieje ? Co jakaś znana firma to problemy w normalnym
        > traktowaniem pracowników .
        > Niektórzy emigruja i twierdzą , że tam lepiej ich traktowano .
        > Skąd to się bierze ?
        • abcd.1 Re: Układy w pracy 29.08.07, 23:19
          podobają mi się wypowiedzi Radka popieram.Piszesz całą prawdę o
          Flisie.
    • Gość: M Re: polontex sa IP: *.gprs.plus.pl 10.11.07, 18:16
      czyżby jakiś proteścik się szykował?
      • Gość: angelika Re: polontex sa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.07, 18:40
        "Dobroczyńcy" powinni pomyśleć troche o ludziach a nie o sobie.
        Przydało by im się troche zamiszaia.
        Lepiej przejść na tamat Polontex ChemeX....Wisan i firanka
        • Gość: pracownik Re: polontex sa IP: *.chemeks.pl 01.07.08, 11:11
          Nie ma co pisać o chemeksie.Po co znów opisywać Oświęcim
    • singielek1 Obrusy od wybitnych ludzi z Polontexu dla Serbów. 31.12.07, 21:40
      Gazeta Częstochowska, Poniedziałek, 31 Grudzień 2007
      Sylwestra i Sebastiana (zapomnieli o Melanii ?)

Nasi przedsiębiorcy w Serbii (jacy nasi przedsiębiorcy ?)

Z inicjatywy Andrzeja Bączyka, attache handlowego Ambasady
      Rzeczpospolitej Polskiej w Belgradzie, Regionalna Izba Przemysłowo-
      Handlowa w Częstochowie nawiązała współpracę z Izbą Gospodarczą
      Vojvodiny z Novego Sadu w Serbii.
      Pierwszym symptomem kontaktów była wizyta delegacji złożonej z
      przedstawicieli częstochowskiej Izby i miejscowego biznesu w Nowym
      Sadzie. W jej skład weszli: Marek K_u_b_a_r_a, c_z_ł_o_n_e_k Rady
      Izby i jednocześnie właściciel firmy Ekoprodukt, P_r_z_e_m_y_s_ł_a_w
      B_a_l_a, r_e_p_r_e_z_e_n_t_a_n_t "Polontex-u", Jarosław Bereza i
      Piotr Stodółkiewicz, menedżerowie marketingu w firmie "Kacper",
      Zbigniew Krzyszczyk, właściciel firmy handlowo-produkcyjnej "Victor".
      Celem misji gospodarczej było w jednej strony nawiązanie kontaktów
      między Izbami, z drugiej natomiast zbadanie możliwości i perspektyw
      wymiany handlowej i kooperacyjnej między przedsiębiorcami obu miast
      i regionów. Zainteresowanie Serbów okazywane naszej delegacji
      przewyższyło wcześniejsze oczekiwania. W trakcie spotkania, które
      odbyło się 10 lutego pytano polskich przedsiębiorców o możliwości
      współpracy, o menedżment w polskich firmach, o to, co polscy
      biznesmeni mogą doradzać swoim serbskim kolegom, którzy w bliższej
      lub dalszej przyszłości także oczekują na przystąpienie Serbii do
      Unii Europejskiej. Zwrócono uwagę na d_r_a_m_a_t_y_c_z_n_ie niskie
      obroty z Polską. Jak dotąd handel naszego kraju z Serbią jest
      właściwie jednostronny. Przewaga polskiego eksportu nad importem
      jest ogromna i wynosi ok. 90 mln dolarów.
      N_a_s_i przedstawiciele mówili o potrzebie dzielenia się
      doświadczeniami nabytymi w procesie integracji z Unią Europejską, a
      także o oczekiwaniach związanych ze spotkaniem, które powinno
      stanowić początek dalszej współpracy. Częstochowę scharakteryzowano
      jako miasto w_a_ż_n_e na mapie gospodarczej Polski. Gospodarze
      zachęcali polskich przedsiębiorców, aby w ślad za Słowakami i
      Słoweńcami włączyli się do restrukturyzacji serbskiej gospodarki.
      Wszelką możliwą pomoc w nawiązywaniu kontaktów handlowych zaoferował
      attache Andrzej Bączyk. Dodajmy, że według szacunkowych danych
      współpracą z częstochowską Regionalną Izbą Przemysłowo-Handlową
      zainteresowanych jest w tej chwili 15 serbskich firm.
      Izba Vojvodiny jest silnym organizmem skupiającym ok. 16 tys.
      członków. Podzielona jest na mniejsze jednostki okręgowe i
      regionalne, które mają dużą samodzielność w podejmowaniu decyzji. Na
      zasadach partnerskich współpracują one z Izbą w Novym Sadzie.
      Miłym akcentem podczas spotkania było wręczenie gospodarzom
      upominków przygotowanych przez częstochowską Izbę. Szczególnie
      wdzięcznie przyjmowano piękne ozdoby z ciasta solnego wykonane przez
      piekarnię "MaJaMi". Wręczono także o_b_r_u_s_y z "Polontex-u" i
      wydawnictwa informacyjne Urzędu (Dobrego) Miasta.
      Gospodarzy zaproszono do Częstochowy. Delegację Izby z Nowego Sadu i
      przedstawicieli przedsiębiorstw w niej zrzeszonych gościć będziemy
      prawdopodobnie w kwietniu br.
      Wszyscy członkowie Regionalnej Izby Przemysłowo-Handlowej w
      Częstochowie zainteresowani współpracą z Serbią proszeni są o
      kontakt z Izbą.

BF

Zapowiada się lawina kontaktów z ww izbą na ww okoliczność.
      • Gość: ja Re: Obrusy od wybitnych ludzi z Polontexu dla Ser IP: *.gre.pl 01.01.08, 14:32
        To nie polontex to szmatex,tak jak szefostwo.
        • Gość: Marek Re: Obrusy od wybitnych ludzi z Polontexu dla Ser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 17:03
          a jak wyglada sytuacja na wrasztacie elektrycznym?
        • Gość: fokus Re: Obrusy od wybitnych ludzi z Polontexu dla Ser IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.08, 16:30
          pozdrowiania dla wszystkich w Polontex
          • Gość: DoNKorleone Trzeci gacek to łobuz IP: *.toya.net.pl 17.10.08, 23:15
            właśnie mnie oszukał
            bydle cośobiecało a potem się wyparło

syf i ubecja
            • Gość: xxx Re: zmiany???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.08, 20:05
              Co tam słychać w firmie? podobno jakieś większe zwolnienia ?!
    • kz_wzz_sierpien_80 Re: "Polontex" S.A. 30.11.08, 13:36
      Witam Wszystkich.
      Jestem Członkiem KZ WZZ Sierpień 80 przy dawnej CF-GOMMA a teraz
      Systemy Polimeryczne Barre Thomas w Częstochowie ul. Legionów 244.
      Zwracamy się z prośbą o kontakt osoby, które są pracownikami firmy
      TRW, Brembo,
      => Nie pozwólcie sobą pomiatać.
      => Nie dajcie się dalej oszukiwać
      => Nie dajcie się pseudo związkowcom;waszej solidarności, są na
      Garnuszkach pracodawcy i tylko ich dobro się dlanich liczy.
      => Zbieżcie się i skontaktujcie z nami a pomożemy wam założyć własny
      Wolny Związek Zawodowy Sierpień '80. Pomożemy rozpocząc waszą
      działalność, ukarać tych co tak długo was oszukują i wami pomiatają,
      zapewnimy ochronę przed zwolnieniem. Więcej Informacji:
      www.kurier.wzz.org.pl/
      Kontakt do nas w Częstochowie:
      spbt-czestochowa@wzz.org.pl
      Prosimy także o kontakt pracowników Agencji Pracy Tymczasowej, z
      którymi rozwiązano stosunek pracy lub takowego nie przedłużono.
      => Pracodawca nie jest w stanie przewidzieć kiedy ilość zamówień
      powróci do oczekiwanego poziomu i będzą w stanie ponownie
      zapewnić Państwu pracę.
      => Pracodawca nie jest w stanie przewidzieć jak będzie wyglądać
      poziom zamówień.
      Wszystkim pracownikom zatrudnianym na produkcji w obozach pracy typu
      TRW, Brembo, Gomma itp. proponuję zapoznać sie z obowiązującym
      prawem pracy:
      "Kodeks Pracy", a w szczególności "Ustawa o Pracy Tymczasowej".
      Zatrudnianie przez agencje było jawnym obchodzeniem przez te firmy
      prawa pracy.
      Właśnie o to chodziło, żeby w każdym momencie można się było pozbyć
      pracowników.
      Nie chce mi się tutaj pisać pełnej analizy,
      Ale zwrócę uwagę na pewien fakt:
      "Definicja ustawowa pracy tymczasowej jest bardzo konkretna i za
      taką uznaje
      wyłącznie pracę o charakterze sezonowym, okresowym, doraźnym lub w
      terminach,
      gdy jej wykonywanie przez pracownika użytkownika byłoby niemożliwe,
      lub w celu
      zastępstwa nieobecnego pracownika."
      Powyższy fragment pochodzi z artykułu w monitorze prawa pracy.
      Pełen artykuł jest tutaj:
      www.monitorprawapracy.pl/index.php?mod=m_aktualnosci&cid=40&id=176
      a tutaj jest ustawa:
      www.abc.com.pl/serwis/du/2003/1608.htm

Ponadto:
      Art. 15. 1. Pracownik tymczasowy w okresie wykonywania pracy na
      rzecz pracodawcy
      użytkownika nie może być traktowany mniej korzystnie w zakresie
      warunków pracy i
      innych warunków zatrudnienia niż pracownicy zatrudnieni przez tego
      pracodawcę
      użytkownika na takim samym lub podobnym stanowisku pracy.
      i jeszcze to:
      Art. 20. 1. W okresie obejmującym 36 kolejnych miesięcy łączny okres
      wykonywania
      pracy tymczasowej przez pracownika tymczasowego na rzecz jednego
      pracodawcy
      użytkownika nie może przekroczyć 12 miesięcy.
      Poza tym:
      Art. 16. 1. Pracownikowi tymczasowemu, wobec którego pracodawca
      użytkownik
      naruszył zasadę równego traktowania, w zakresie warunków określonych
      w art. 15,
      przysługuje prawo dochodzenia od agencji pracy tymczasowej
      odszkodowania w
      wysokości określonej w przepisach Kodeksu pracy dotyczących
      odszkodowania
      należnego pracownikowi od pracodawcy z tytułu naruszenia zasady
      równego
      traktowania pracowników w zatrudnieniu.

Wszyscy którzy byli zatrudniani na stanowiskach produkcyjnych
      powinni
      udać się do sądu pracy z pozwem o ustalenie istnienia stosunku pracy
      z firmą w której pracowali.
      Apelujemy zatem o zebranie się i przeciwstawienie temu procederowi.
      Pomożemy wam poszukać prawnika od prawa pracy iść do sądu z pozwami.
      www.wzz.org.pl/jak.shtml

Kontak do nas w Częstochowie
      spbt-czestochowa@wzz.org.pl
    • Gość: zibi Re: "Polontex" S.A. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.12.08, 19:43
      Polontex kupuje towary w Chinach oczywiście taki poza i klasą następnie generuje swoje metki i pod swoim szyldem to badziewie sprzedaje.Ludzie opamiętajcie się i tego szajsu nie kupujcie.
      • Gość: ! Re: "Polontex" S.A. IP: *.chello.pl 23.12.08, 18:51
        zacznij mondralo kupować to co produkuje Polontex to nie będzie
        potrzeby jezdzić do Chin!!!!
        • Gość: Blade.WiecznyŁowca Re: "Polontex" S.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 18:40
          Jak tam w nowym roku?? Podobno wszystkim obcinają premie i zmieniaja angaże na "doniczegoniepodobne". Okręt zaczyna siegać dna, a gacek zasłania się kryzysem i nie chce płacić
          • Gość: xxx Re: "Polontex" S.A. IP: *.chello.pl 31.01.09, 20:59
            A jak lepiej? Podpisać czy nie ? A jak nie to co dalej?
            • Gość: JA Re: "Polontex" S.A. IP: 195.205.202.* 12.02.09, 13:14
              Jak jesteś PORAJOWSKIM dupkiem to musisz podpisać bo i tak Ci płacą
              za leżenie no przecież do niczego się nie nadajesz . Ciekawe czy
              pracuje tam jeszcze taka niby pani na oko jaka taka ale
              niedorozwinięta i przez tą ułomność nietykalna oczywiście z
              PORAJOWSKA HAMICA
              • Gość: x Re: "Polontex" S.A. IP: *.chello.pl 12.02.09, 17:58
                Ani nie jestem dupkiem ani doniczego nie nadającym się NIC a pewnie
                podpiszę . Ale jak masz lepsze perwspektywy to życzę powodzenia!
    • Gość: oxoplast Re: "PoLoNtEx" S.A. IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.09, 20:54
      już tylu chłopców odeszło z gackowego puebla.... hehehehehe
      • Gość: zainteresowana Re: "PoLoNtEx" S.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 18:17
        polontex sięga już dna na produkcji z kilku wydziałów robią jeden troszkę
        większy.... i to samo na sprzedaży wszystkie działy sprzedaży łączą w jeden.....
        a kto będzie rządził..... wielki BÓG F......
        Współczuje wszystkim pracownikom którzy nadal jakoś wytrzymują z nim.... Plus
        cięcia wypłat o średnio 50% żenada jakaś.... dobrze że udało mi się uciec z tego
        syfu.....
        • Gość: fiuufiuuu Re: "PoLoNtEx" S.A. IP: 195.205.202.* 17.02.09, 18:36
          to ile teraz można tam zarobic???
          • Gość: xxx Re: "PoLoNtEx" S.A. IP: *.chello.pl 21.06.09, 21:42
            Hej. To już z pół roku jak nic nie wiem co w Polontexie? Może coś powiecie.
            • Gość: Rabarbar Re: "PoLoNtEx" S.A. IP: 85.219.229.* 24.06.09, 09:18
              A co byś chciał wiedzieć :)

Obecnie obok firanek sprzedają aparaty do USG :)
              • Gość: XXL Re: "PoLoNtEx" S.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 15:19
                Największy syf w częstochowie!!!!!!!!!!
                W sumie ile można handlować chińszczyznom???
                Gacor teraz inwestuje w chińską medycyne... hehe czego to już batman nie wymysli
                • Gość: anonim Re: "PoLoNtEx" S.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 15:23
                  Chyba Owsiakowi robi konkurencje...:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka