Dodaj do ulubionych

"Opowiesci z Narnii"

10.01.06, 12:44
goraco polecam!efekty,muzyczka,i takie dziwne wtajemniczenie ze strony
widza...a moze ktos pamieta jak ta basn byla pokazywana w tv , dawno,bardzo
dawno temu?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: "Opowiesci z Narnii" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:14
      ja pamiętam. zawsze bałem się profersora :)
      • Gość: Monika Re: "Opowiesci z Narnii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:51
        Ja pamiętam w tv jak leciał serial pod tym samym tytułem. A czytaliście książkę?
        Ja tak i także polecam.
        • Gość: Andzia Re: "Opowiesci z Narnii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 16:32
          No własnie, ciesz sie ze nie jestem sama. w czasie oglądania seansu miałam
          takie wrażenie, ze kiedys juz to widziałam- i nie pomyliłam sie !!! tak na
          prawde to pamiętam tylko tą "magiczna szafę". a tak w ogóle to film jes xtra-
          gorąco polecam, mimo małych niedociagnięc z blue screen'em. I nie moge sie
          doczekać kolejnych części!!!
          • Gość: coco Re: "Opowiesci z Narnii" IP: *.inds.pl / *.inds.pl 10.01.06, 20:23
            bardzo dlugo nie moglam sobie przypomniec tytulu,bo pamietam to z tv.dopiero jak na plakacie zobaczylam lwa i szafe...wrocily wspomnienia z dziecinstwa,to bylo cudowne...
        • Gość: student Re: "Opowiesci z Narnii" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 00:23
          Ja również polecam przeczytać Książkę, kilka dni temu skończyłem czytać ostatni
          siódmy tom...coś wspaniałego; hmm do kina też można pójść obejrzeć film, ale to
          nie to samo... ksiażka to książka!!
    • Gość: Agusia Re: "Opowiesci z Narnii" IP: *.inds.pl / *.inds.pl 10.01.06, 21:45
      Ja tez pamietam.Mala bylam:) ale lew i szafa zawsze mi sie z ta basnia kojarza:P
    • Gość: UR Re: "Opowiesci z Narnii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 23:46
      Niestety film obejrzałem jakiś miesiąc temu na kompie w całkiem całkiem jakości nic specjalnego, władca pierścieni bije go na głowe, a szczegulnie Dwie Wierze. Władca miał swój niepowtarzalny klimat którego brakuje Opowieścią z Narni, a szkoda bo mogło wyjść z niego niezłe dzieło.
      • henryczek-czewa Re: "Opowiesci z Narnii" 11.01.06, 00:29
        ja pamiętam że było takie cóś i puszczali to na jedynce w każde chyba ferie zimowe jakoś na przełomie lat 80/90 i bardzo to wtedy lubiłem:)
        nie mam pojęcia,nie pamiętam o czym to, co mi sie tak w tym podobało itd, ale chętnie sobie odświeze ze względu na ten sentyment
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka