marthina 10.01.06, 12:44 goraco polecam!efekty,muzyczka,i takie dziwne wtajemniczenie ze strony widza...a moze ktos pamieta jak ta basn byla pokazywana w tv , dawno,bardzo dawno temu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: "Opowiesci z Narnii" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:14 ja pamiętam. zawsze bałem się profersora :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: "Opowiesci z Narnii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:51 Ja pamiętam w tv jak leciał serial pod tym samym tytułem. A czytaliście książkę? Ja tak i także polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: "Opowiesci z Narnii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 16:32 No własnie, ciesz sie ze nie jestem sama. w czasie oglądania seansu miałam takie wrażenie, ze kiedys juz to widziałam- i nie pomyliłam sie !!! tak na prawde to pamiętam tylko tą "magiczna szafę". a tak w ogóle to film jes xtra- gorąco polecam, mimo małych niedociagnięc z blue screen'em. I nie moge sie doczekać kolejnych części!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Re: "Opowiesci z Narnii" IP: *.inds.pl / *.inds.pl 10.01.06, 20:23 bardzo dlugo nie moglam sobie przypomniec tytulu,bo pamietam to z tv.dopiero jak na plakacie zobaczylam lwa i szafe...wrocily wspomnienia z dziecinstwa,to bylo cudowne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: "Opowiesci z Narnii" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 00:23 Ja również polecam przeczytać Książkę, kilka dni temu skończyłem czytać ostatni siódmy tom...coś wspaniałego; hmm do kina też można pójść obejrzeć film, ale to nie to samo... ksiażka to książka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: "Opowiesci z Narnii" IP: *.inds.pl / *.inds.pl 10.01.06, 21:45 Ja tez pamietam.Mala bylam:) ale lew i szafa zawsze mi sie z ta basnia kojarza:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UR Re: "Opowiesci z Narnii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 23:46 Niestety film obejrzałem jakiś miesiąc temu na kompie w całkiem całkiem jakości nic specjalnego, władca pierścieni bije go na głowe, a szczegulnie Dwie Wierze. Władca miał swój niepowtarzalny klimat którego brakuje Opowieścią z Narni, a szkoda bo mogło wyjść z niego niezłe dzieło. Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: "Opowiesci z Narnii" 11.01.06, 00:29 ja pamiętam że było takie cóś i puszczali to na jedynce w każde chyba ferie zimowe jakoś na przełomie lat 80/90 i bardzo to wtedy lubiłem:) nie mam pojęcia,nie pamiętam o czym to, co mi sie tak w tym podobało itd, ale chętnie sobie odświeze ze względu na ten sentyment Odpowiedz Link Zgłoś