Gość: MACIEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 22:46 WITAM! CZEGO BRAKUJE W CZESTOCHOWIE? JAKIEGO SKLEPU JAKIEGO BARU DAJCIE POMYSLY NA BIZNES Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babeczkaa Re: POMYSŁ 12.01.06, 22:55 wydaje mi się, że nie ma baru sushi,sushimi, może to byc jakis pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktość Re: POMYSŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 23:12 Jeśli chodzi o jakiś pomysł na biznes to.... Według mnie CROPP TOWN między innymi, a lokale to w stylu eleganckim,stylowym z wlasną duszą i klimatem, inna niż inne w tym "mieście". POzdrowionka i powodzenia w interesach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasta Re: KRĘGIELNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 23:25 Z prawdziwego zdarzenia nie taka jak koło ronda mickiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: POMYSŁ 20.03.06, 15:49 widze że mój pomysł komuś przypadł do gustu, bedzie w Czestochowie restauracja japońska zobaczcie tu www.zycie.czest.pl/index.php?show=2003200609 bardzo sie ciesze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: POMYSŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 18:11 lokalu typu "pod gruszą" gdzie można iść z dziewczyną i przy przyjemnej chillouowej muzyce wypić kawę lub piwko i poważnie porozmawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś