Dodaj do ulubionych

Laryngolog...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 10:35
Witam poszukuje dobrego laryngologa w częstochowie który daje że tak powiem
full serwis... czyli nie trzeba wybierac się gdzieś inndziej na jakieś badania
bo on nie ma odpowiedniego urządzenia...

Liczę na szybką odpowiedx
Obserwuj wątek
    • Gość: Macko Re: Laryngolog... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 11:02
      Naprawde dobry gosciu przyjmuje na Dekabrystow w przychodni ale urzeduje tez w
      szpitalu na 1000leciu, moge sie mylic, ale chyba Orłowski. Polecam
      • Gość: Robert Re: Laryngolog... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 11:11
        Rozumiem że dobry oznacza że ma full serwis ? a co do 1000lecia to odowiem tak
        publiczna służba zdrowia nie dziekuje... ;-(
    • Gość: młody rodzic Re: Laryngolog... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 11:30
      Ja polecam Dr Kawalskiego z Chorzowa, bardzo dobty fachowiec, ma na miejscu
      sprzet, zdjagnozuje, jeżeli trzeba jakiś zabieg ma oddział szpitalny.
      www.lecznicadd.pl/
      w częstochowie tez chodzilismy z dzieckiem do laryngologa, niby dobrego. I my
      jako rodzice nikogo tu nie skierujemy!!
      • Gość: RObert Re: Laryngolog... IP: 212.87.232.* 13.01.06, 13:43
        Tak mam propozycje tego NZOZ w CHorzowie zwłaszcza po wczorajszej wizycie w
        Carolina Medical Center w warszawie jestem STRASZNIE ZADOWOLONY z prywatnych
        placówek zdrowia komplet badań na miejscu itd bez problemu myk myk i juz
        coprawda swoje kosztuje... ale zdrówko nie ma ceny... www.carolina.pl jeśli ktoś
        będzie miał problemy... no jak RYLIK poskładali to mnie po wypadku też
        poskłada... wizyta u częstochowskiego ortopoedy niestety nie przyniosła dobrych
        rezultatów no i chcieli mnie kroić a w wawce... nie chcą tylko wyleczą... ;-)
        bardzo dobrze... wybiore się chyba do chorzowa... w sprawach dalszych... dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka