Dodaj do ulubionych

Zespol STOKROTKI = Pytanie

14.01.06, 16:58
Znacie moze zespol STOKROTKI ? podobno kiedys byl to zespol bardzo znany ktory
gral po roznych imprezach a dzisiaj JA nic o nim nie wiem nie slyszalem ale
moze ktos z Was wie jaka muzyke graja czy da sie przy tym bawic i moze maja
jakas strone www. a moze ktos ma jakis kawalek piosnki w ich wykonaniu :d
Dzieki ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: student Re: Zespol STOKROTKI = Pytanie IP: *.trustnet.pl 14.01.06, 18:13
      .... fakt teraz o tym zespole malo co sie slyszy, ja go znam niestety nie mam
      stronki ani zadnego kawalka, ale bawilem sie z nimi juz kilka razy miedzy
      innymi wybralismy ten zespol na studniówce, bardzo fajnie graja spwiewaj jest
      spoko, warty polecenia fajne zanne kawlaki graja przy ktorych bawi sie cala
      sala.... polecam STOKROTKI a przy okazji pozdrawiam caly zespol
      • Gość: babajaga Re: Zespol STOKROTKI = Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 18:37
        grali u mnie na weselu,moge polecic,graja naprawde super
    • Gość: joas14 Re: Zespol STOKROTKI = Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 20:25
      przecież już ten temat był. Oni są super na każdej imprezie polecam!!!!1
      • t3d1 Re: Zespol STOKROTKI = Pytanie 14.01.06, 22:30
        joas14 zalezy kto co lubi jeden lubi taka muzyke powie ze sa OK a drugi juz co
        innego i powie ze mu sie nie podoba :)
        • Gość: lefson Re: Zespol STOKROTKI = Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:52
          ja tylko tyle wiem że będą grali u nas w Traugucie na studniówce za 2 tygodnie
        • Gość: Franek O. Re: Zespol STOKROTKI = Pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 18:01
          To nie jest zespół który gra muzykę do "lubienia" czy nie , oni grają aby
          zabawić ludzi na różnych imprach typu wesele, studniówka, sylwek na WSP itp. i
          robią to chyba najlepiej w czewie i okolicach. Co chciałeś o nich usłyszeć ? że
          są do d...? no raczej ciężko będzie ci spotkać takie posty. Byłem na paru
          imprach, na których grali i było zaje. sądząc po "tłumach" na parkiecie to nie
          tylko moje zdanie. pozdro dla zespołu i mam nadzieję, że i wtym roku trafi mi
          się jakaś impra gdzie będą grali.
        • Gość: joas14 Re: Zespol STOKROTKI = Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 22:35
          dlatego ci tak napisałam bo pracowalam kiedys jako kierownik pewnej sali i
          widzialam jak bawia sie rozne pokolenia a ja jestem bardzo wymagajaca.na moim
          weselu tez grali i goscie nie chcieli zejsc z parkietu ale wybor nalezy do
          ciebie.
    • Gość: kolo Re: Zespol STOKROTKI = Pytanie IP: 83.16.120.* 14.01.06, 23:12
      z 4 lata temu na mojej studniowce dawali czadu, ale napic itak sie trzeba
    • Gość: krzys3007 Re: Zespol STOKROTKI = Pytanie IP: *.man.czest.pl 15.01.06, 12:06
      znam ten zespol bardzo dobrze.Graja po imprezach i to bardzo dobrze. Smialo
      mozna ich zamowic.
    • Gość: kamil Re: Zespol STOKROTKI = Pytanie IP: 195.117.153.* 15.01.06, 14:10
      w piątek grali na studniówce LO Dąbrowskiego ...naprawde polecam !!!
      • t3d1 Re: Zespol STOKROTKI = Pytanie 15.01.06, 20:15
        Hmmm Franek O. jest duza roznia bo czy graja hiciorki zespolow takich jak Budka
        Suflera Lady Pank Lombard czy graja jakies disco polo tylu mydelko fa i inne
        takie badziewia to sory ale jak to nie jest roznica ...

Bylem na 100dniowce swojej i gral zespol nie pamietam nazwy jakis 3 kolesi ale
        to bylo totalne dno taki badziew grali ze szok zero glosu ni w rytm ni do taktu
        :) dlatego sie pytam jak oni graja i nie oczekuje odpwoeidzi ze do d... tylko
        cchce wiedziec czy sa konkretni :D
        Zobaczymy sam ocenie za tydzine :D
        • Gość: Dakota Re: Zespol STOKROTKI = Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 20:53
          Grali u mnie 6 na studniowce graja muzyke typowa na imprezy do tanczenia grali
          przerozne kawalki od starych polskich numerow do rockndrolla
          i tak ale sam kawalki do typowej zabawy :) Mozna znimi pogadac i napic sie :)
          dobrze było :)
          • t3d1 Re: Zespol STOKROTKI = Pytanie 15.01.06, 22:23
            Dakota i wlasnei takiej odpowiedzi oczekiwalem :) Dzieki Ci za to :D

Pozdrawiam
          • Gość: maturzysta Re: Zespol STOKROTKI = Pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 22:29
            u mnie też grali 6.o1 na studniówce:P
            Serdecznie polecam, zabawa do białego rana gwarantowana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka