Dodaj do ulubionych

Kto na senatora

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 08:39
kto na senatora ,tylu już obgadanych przy innych tematach-
watkach,obgadywanich/ślązaków ,lekarzy,księzy,.. itd./ ,ale kto na senatora?

po przeczytaniu różnych wątków proponuję tego na którego jest tam najmniej
psioczone ,--może dlatego ,że tak nieumaczany politycznie?

proponuję p.Wacława Przybyło
co Wy na to wyborcy-forumowicze .
/zbieżność monogramu WP/ pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: paweł Tylko Kurpios IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 10:17
      Tylko Kurpios, bo
      1)ma olbrzymią szansę, a mnie zależy, żeby nie stracić głosu
      2)jest częstochowianinem i zna problemy ziemii częstochowskiej, jak mało kto
      A więc głosujmy na niego
      • Gość: Menel Re: Tylko Kurpios IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 10:58
        ...i jest lekarzem
    • Gość: lolo Re: Kto na senatora IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.01.06, 12:59
      oczywiście tylko prof.Wacław PRZYBYŁO !!! z Unii Polityki Realnej !!!!W
      tygodniku"Najwyższy Czas"więcej informacji na temat pana profesora
      Politechniki !!!
      • Gość: Donfresco Re: Kto na senatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 13:47
        Wg mnie tylko Piotr Kurpios. Przede wszystkim dlatego ze jest z Czestochowy,
        jest Radnym i na pewno bedzie nas dobrze reprezentował. Mowie NIE dla kandydatów
        z Czeladzi (p. Ryszka) czy z Krakowa (p. Przybyło). Dlaczego nie startuja w
        swoich miastach ? Tam sie nie zmiescili na liscie i dlatego sa w Czestochowie ?
        Paranoja
        • Gość: michał Re: Kto na senatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 16:11
          Częstochowie zawsze można wepchnąć kogoś z zewnątrz, bo to jedyne miasto w
          Polsce, gdzie się to uda. Ale teraz stop:
          głosuję na Kurpiosa
          • Gość: Menel Re: Kto na senatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 17:22
            Danuta Polak tez jest z Cz-wa
          • Gość: fanatyk 2 głosy do wykorzystania IP: 83.16.120.* 15.01.06, 21:42
            jeden poświęce na partie (prawdopodobnie PO), a drugi (jak we wrześniu) na Laseckiego. Pasuje mi jako alternatywa, cos go przynajmniej widac na mieście. I to jest cos nowego jak dla mnie.
    • Gość: miki Re: Kto na senatora IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.01.06, 18:16
      bojkotować wybory !!!
      • Gość: abc Re: Kto na senatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 20:43
        Sam sobie bojkotuj, trzeba wybrać częstochowianina. Tylko Kurpios
        • Gość: zyx Re: Kto na senatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 21:32
          Ja też popieram Kurpiosa
        • Gość: fanatyk Myśle, że LASECKI i ....Ryszka lub Kurpios IP: 83.16.120.* 15.01.06, 21:39
          dziś z ciekawości zagłebiłem się w szukanie informacji o kandydatach i najbardziej okazały dorobek ma Pan Lasecki. Kurpios jako radny w sumie niczego nie dokonał, ale szanse można mu dać. Jednak znając mentalność ludzi to pewnie wyniki wyborów będą identyczne jak we wrześniu.
          P.S
          Ryszka jako człowiek jest spoko ale partia pod której szyldem startuje nie jest warta mojego zaufania. Zaryzykuje i znów dam głos na bezpartyjnego kandydatas bez przeszłosci politycznej. mam wrazenie ze cos sie moze w koncu zmieni, a jak nie to przynajmniej bede mogl narzekac :)
          • Gość: poseł Re: Myśle, że LASECKI i ....Ryszka lub Kurpios IP: *.brama.prenet.pl 16.01.06, 12:13
            Szkoda, ze tebn Twój bezpartyjny kandydat wpisał sie do klubu PIS w senacie !
    • Gość: czestochowiak Re: nie dla Przybyło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 21:42
      Pan Przybyło nie jest z Częstochowy lecz z Krakowa i nie wydaje mi sie aby
      dobrze reprezentował nasze miasto. Dlatego wybierajmy z głową i kogos z
      Częstochowy.
      • Gość: wyborca W.Przybyło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 09:09
        jak to z Krakowa ? urodził się w Warszawie w CZĘSTOCHOWIE pracuje lat ? -
        kierownikiem katedry w PCZ.jest lat 8 . mieszka gdzie? , ten tytył profesor na
        poczatku sugeruje ,że to profesor zwyczjny .
        tymczsem to prof.uczelniany PCZ.
        to przekręt p.Przybyło? czy coś mi umknęło?/ prof.uczelniany pisze sie po
        nazwisku!!!!/ - jako matematyk,informatyk,...,logik,inż. ,...., nalezałoby się
        trzymać ścisłości , to dla mnie przekret wykluczajacy " cię " .
        /sprostujesz kandydacie ?/.
        Jezeli to co napisałem( uchybienia-prof.,częstochowianin,..,) sa nieprawdą będe
        głosował na Ciebie
    • Gość: xxxx Re: Kto na senatora-TYLKO DANUTA POLAK IP: *.man.czest.pl 15.01.06, 22:45
      • Gość: Ankaretta Re: Kto na senatora-TYLKO DANUTA POLAK IP: *.man.czest.pl 15.01.06, 23:43
        Też jestem za Panią Danutą! Częstochowianka, kobieta, skromna, rozsądie
        myśląca, jest zawsze dla ludzi! Stawiam na Panią Polak! Nawet nazwisko ma
        dobre! A drugi? może Pan Kiepura?
        • Gość: Kurpios Fan Re: Kto na senatora-TYLKO KURPIOS!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 23:48
          tylko Kurpios. wygra w cugach. Czestochowa nie da sie oszkac Czeladzi ponownie i Krakusowi

Tylko Kurpios!!!!!!!!!!!!
    • Gość: lolo Re: Kto na senatora IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.01.06, 08:23
      patrząc na cyrk w obecnym Sejmie,Senacie i rządzie, tylko prof.Wacław
      Przybyło !!!
      • Gość: edek Re: Kto na senatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 11:36
        a mieliśmy już jednego z Krakowa "cwaniaka Solidarnością do dziś sie
        podpierajacego". taki krakowski ćwaniak już cała Polske obskoczył ,że niby on
        ich rejon własciwie reprezentuje! no kto on taki? -tak to senator ....

czy p.Przybyło to częstochowianin? czy krakowski skoczek? ,alez nic nie
        mozna się od jego rzecznika na tym forum/i innych/ juz były pytania do
        kandydata i nic cisza/pewnie on nichce być tylko go wypychaja i musi chcieć.
    • Gość: wyborca Re: Kto na senatora:tylko nie KURPIOS!!!! IP: *.man.czest.pl 16.01.06, 12:04
      Ten czlowiek niema klasy w sobie(wygląd) i dlatego nienadaje sie na SENATORA
      poniewaz niema zadnego pojecia o polityce.JAk jest dobrym lekarzem to niech
      leczy ludzi.
      • Gość: gosc Re: Kto na senatora:tylko nie KURPIOS!!!! IP: *.21.pl / *.21.pl 16.01.06, 12:14
        Karty do głosowania to już wydrukowane i sprawdzone? Bo Wasza agitacja może
        znowu okazać sie głosem "wołającego na puszczy".
    • Gość: wyborca Re: Kto na senatora- tylko DANUTA POLAK IP: *.man.czest.pl 16.01.06, 12:08
      doswiadczony ,ODWAZNY polityk,zna problemy ktore umie rozwiazywac,zajela sie
      sprawa KUbika,zaden POSEŁ nieodwazyl sie zajac ta sprawa.DLATEGO BEDE GLOSOWAL
      NA DANUTE POLAK.
    • Gość: WYBORCA Re: Kto na senatora- TYLKO nie LASECKI!!!!. IP: *.man.czest.pl 16.01.06, 12:12
      Mieszka w Krakowie i prowadzi interesy.DLATEGO NIEBEDE NA NIEGO GLOSOWAC.WOGOLE
      TEN CZLOWIEK NIEPRZYPADA MI DO GUSTU.
      • Gość: roman Wacław Przybyło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 09:25
        Wacław Przybyło na senatora!
        • Gość: czy? Re: Wacław Przybyło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 09:32
          czy studenci i pracownicy PCz. poprą p.W.Przybyło(ę),czy poprą Go "jego"
          współpracownicy? - to jest pytanie.
          • Gość: miki Re: Wacław Przybyło IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.06, 09:48
            poprą !!! prof.Wacław Przybyło szansą na odrobinę prawdy !!!
            • Gość: WP Re: Wacław Przybyło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 09:55
              tak i mnie się wydaje ,głosujmy -wybierzmy p.Wacława Przybyłe
              • Gość: miki Re: Wacław Przybyło IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.06, 13:35
                ale tylko jeden głos ! tylko Wacław Przybyło !!
                • Gość: paweł Re: Wacław Przybyło IP: *.prenet.pl 17.01.06, 14:26
                  Tylko Częstochowianin Piotr Kurpios
                  • Gość: wyborca Re: Wacław Przybyło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:57
                    wybierzmy p.Wacława Przybyło - on daleki od popisu.
    • Gość: miki Re: Kto na senatora IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.01.06, 15:02
      w pojedynkę wojny z socjalizmem nie wygra ale krwi im napsuje ! głosujcie na
      prof.Wacława PRZYBYŁO!!!
      • Gość: spostrzegawczy Re: Kto na senatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 15:08
        Co za kretyni prowadza ten watek - koles z ip. zgora.pl pod 40-ma nickami, oprócz niego nasz man.czest.pl (tez kretyn) i pan Wacław przybyło robi sobie kampanie pod kilkoma nickami. Nikt tu inny nie pisze. Precz ze spekulantami. Jaka cała PCz bedzie głosowała na pana? Oszalał pan? Liczy sie tylko ta trójka:
        Piotr Kurpios
        Jarosław Lasecki
        Czesław Ryszka (bo ma poparcie moherowych zastepów)
        Reszta marnuje tylko swoje pieniadze, czas i pieniadze podatników.
        • Gość: PIOTREK KURPIOS Re: Kto na senatora IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 19.01.06, 15:23
          glosuje na Piotrka Kurpiosa!!!
          i tak wygra Pioter..a 2 miesjce zajmie albo lasecki albo ryszka.nikt inny sie
          nie liczy bo to zasciankowcy!

TYLKO PIOTRUS KURPIOS!!!!!!!!
          • Gość: Student Re: Kto na senatora IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 19.01.06, 15:25
            ten piotrek kurpios to ja bylem sorki...przeskocyzly mi okna.co nie zmienia
            faktu ze wybory wygra PIOTREK KURPIOS!
            • Gość: b.st Re: Kto na senatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:33
              skoro student z Wrocławia namawia by głosowac na jego idola -to ja namawiam by
              głosować na p.Wacława Przybyło .pozdr.były student z Częstochowy
    • dagmara39 Re: Kto na senatora 19.01.06, 20:39
      Tylko Lasecki-a ten pożal się Boże kurpios -ani z niego dobry lekarz ani radny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka