Dodaj do ulubionych

Do magistrantów AJD

IP: *.trustnet.pl 23.01.06, 20:25
Jestem na 3 roku pedagogiki społecznej.Powoli zbliża się czas wybierania
promotorów.Prosze podzielcie się doświadczeniami: u kogo warto pisać prace
magisterską a kogo omijać.Dodam,że po głowie błąka mi się myśl zrobienia
doktoratu.
Obserwuj wątek
    • gnomka Re: Do magistrantów AJD 24.01.06, 13:34
      hej! ja jestem na resce i tez sie zastanawiam u kogo pisac chociaz mam jeszcze
      troche czasu. poradzcie cos, poleccie kogos :)
    • Gość: ewa Re: Do magistrantów AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 14:15
      pisze prace u dr Łoj, jest ok seminaria odbywaja sie regularnie, zawsze mozna
      przyjsc na dyzur, chetnie pomoze i jesli tylko ma udostepnia tez swoje
      materialy ale tematyka prac dotyczy starosci, ludzie z roku sa zadowoleni z
      pisania pracy u dr Kornackiej Skwary, prof. Suchmiel i dr Kosmali.
      • Gość: M Re: Do magistrantów AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:29
        tez z chęcią wysłucham opinii
        • Gość: tet Re: Do magistrantów AJD IP: *.21.pl 24.01.06, 16:41
          NIE U DROZDEK MAŁOLEPSZEJ U MNIE WSZYSTKIEGO SIE CZEPIAŁA I NIC JEJ SIE NIE
          PODOBAŁO
      • Gość: kama Re: Do magistrantów AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 17:44
        a czy ktos moze napisac cos o czarneckiej albo o wagner Jakie tematy mozna u
        nich pisac i jakie sa??
        • gnomka Re: Do magistrantów AJD 24.01.06, 22:43
          a jak jest u dr Mendeckiej albo u dr Marzec?
          • Gość: JACEK Re: Do magistrantów AJD IP: *.21.pl 25.01.06, 10:47
            U MARCOWEJ JEST OK TY PISZESZ ONA TYLKO SPRAWDZA CHOC NIE ZAWSZE MA CZAS DLA
            MAGISTRANTÓW A POZATYM TO DZIEKAN WIEC O WYNIK MOZESZBYC SPOKOJNA
    • Gość: Gość II Re: Do magistrantów AJD IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 25.01.06, 12:48
      Czytałem kilka prac magisterskich z pedagogiki na WSP w Częstochowie. Powiem
      szczerze - na uniwersytecie nie zaliczyli by ich nawet jako prace
      licencjackie.Poziom marny.
    • Gość: WIELKI WÓDZ Bedziecie pisac u kogo bedzie miejsce<lol> IP: *.inds.pl / *.inds.pl 25.01.06, 13:12
      Jak chcecie pisac u wymarzonego promotora to bedziecie musieli nocować na
      uczelni <lol> dramat - człowiek przylazł o 7 i był na liscie 200 do zapisów a
      np do takiej dr Wisniewskiej to po 15 minutach juz miejsc nie było :)- chyba ze
      coś zrobili z tym bajzlem i teraz zaoczni i dzienni sie w innych terminach beda
      zapisywac to wtedy bedzie trzeba przyjsc przed uczelnie o 4.00 ;-). Jedno jest
      pewne - do prof. Żurawia miejsc nie braknie :D
      • gnomka Re: Bedziecie pisac u kogo bedzie miejsce<lol 25.01.06, 19:08
        no właśnie słyszałam , że do dr Wandy tak ciężo sie dosta, zastanawiałąm się
        nad nią, tylko że ona chyba w tym roku odchodzi bo ostatnio mam problemy
        zdrowotne :( niestety :(
    • Gość: jagoda Re: Do magistrantów AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:39
      omijaj niejaką p miklewska - te babeczki niby ja polecają (jak nie ma już miejsc
      do innych Psycholożek) ale to po znajomości - a kobieta cię utruje!!! nic jej
      się nie podoba cały czas odsyła prace do poprawy, drukujesz w nieskończonośc...
      to są opinie większości studentek z jej seminarium z ostatnich dwóch lat. pozdr.
      • Gość: student Re: Do magistrantów AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 17:10
        prosze piszcie procz nazwisk od czego jest dana osoba czy psychologia czy
        socjologia ....... a co do gosciaII KIM JESTES ZE OCENIASZ PRACE
        TAK "PROFESJONALNIE" bo ja slyszalam jak oceniane sa prace w tzw Renomowanych
        uczelniach i tez roznie bywa ale ich nie czytalam
        • Gość: Anna Re: Do magistrantów AJD IP: *.juranet.czest.pl 25.01.06, 17:17
          ja pisałam u dr Wagner- polecam, szeroki wachlarz tematów- z pedagogiki
          ( społecznej), więc możesz podciągnąc wiele aspektów- rodzina, polityka
          społeczna, narkomania, alkoholizm, itd....
    • Gość: ja Re: Do magistrantów AJD IP: 195.116.81.* 25.01.06, 22:05
      ja pisalam u dr Pawlicy (socjolog) POLECAM -
    • Gość: ja Re: Do magistrantów AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:17
      A wie ktoś może jak się pisze u Woźniak-Krakowian? I jak jest u niej później na
      obronie?
      I czy Małolepsza rzeczywiście jest taka straszna, jak się u niej pisze i jak
      wygląda obrona?

Z góry dzięki!!!
      Pozdrawiam
      • Gość: ania Re: Do magistrantów AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 10:50
        Pan Profesor Redzinski-mozecie u niego pisac jesli macie mocne nerwy ale fajny
        gosc polecam.
    • Gość: xxl Re: Do magistrantów AJD IP: 213.199.202.* 25.03.06, 12:32
      możesz spróbowac u prof. Derbisa było całkiem ok
    • Gość: Marika NP i WP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 12:40
      A z mojej specjalnosci kogo polecacie?Co myslicie o Grelowskiej?, Karbowniczek?
      i reszcie.Dzieki za odp
      • gnomka Re: NP i WP 25.03.06, 14:12
        ja zamierzam pisać u dr Janukowicz. myślicie że to dobry wybór?
        • Gość: kiki Re: NP i WP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 15:40
          Janukowicz strasznie goni, na koniec 4 roku musisz miec napisane ponad polowe
          pracy :)
          • gnomka Re: NP i WP 25.03.06, 19:52
            to w sumie fajnie, bo ja straszny leń jestem i sama z siebie to bym sie chyba
            nie zebrała :)
            • Gość: M Re: NP i WP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 13:10
              A jak jest u Zielińskiego??
    • Gość: karcia troszke pozno IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 27.03.06, 15:01
      hej ja tez ejstem an 3 roku ale resocjalizacji i pwoiem ci ze troszke pozno
      zabralas sie to szukania promotora bo juz u nikogo prawie nie ma miejsc. chyba
      ze jestes na studiach zaocznych to u p. dr e. Repelewicz jest jeszcze 10
      miejsc. pozdrawiam
    • Gość: fff Re: Do magistrantów AJD IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 27.03.06, 21:49
      • Gość: Justyna Re: Do magistrantów AJD IP: 80.54.168.* 28.03.06, 13:05
        Chciałabym się dowiedzieć jak się pisze u Zielińskiego i Widawskiej. Może ktoś
        pisał u tych dr i podzieli się wrażeniami?? CZekam na jakies informacje.
    • Gość: leeloo Re: Do magistrantów AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 16:27
      No wlasnie, Widawska on chyba od niedawna jest dr? Jak u niej wygladaja
      seminaria? I jeszcze moze wie ktos jak jest u Rosola? Pozdr.
      • Gość: ?? Re: Do magistrantów AJD IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 31.03.06, 08:25
        • Gość: m Re: Do magistrantów AJD IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 31.03.06, 09:31
          Derbis jest w porzadku. Pisz u niego jesli masz mozliwosc.
    • iskierkaaa Re: Do magistrantów AJD 31.03.06, 10:11
      Ja pisałam u Profesora Ertelta i też bardzo sobie chwalę :)
    • Gość: Michal Re: Do magistrantów AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:15
      Ja pisałem prace u prof. Wróblewskiej, ale studiowałem na Akademi
      Świętokrzyskiej, wiem że teraz wykłada w Częstochowie, ponieważ kilka razy
      spotykałem się z nią właśnie na AJD, jeżeli macie ją do wyboru to zdecydowanie
      polecam, dusza człowiek, naprawdę się nie czepia drobiazgów i pomaga.
      • gnomka Re: Do magistrantów AJD 31.03.06, 19:59
        ja słyszałam o niej bardzo bardzo negatywne opinie. miałam z nią kiedyś
        zajęcia, były tragiczne :) więc nie zdecydowałabym się na magisterkę u niej :)
        • Gość: zazo Re: Do magistrantów AJD IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 01.04.06, 12:29
          a ja jestem teraz u dr Wisniewskiej:)
          • Gość: M Re: Do magistrantów AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 19:58
            Wszystko pzrebiegało bardzo sprawnie. Pojechalam na godzine 8.00 i juz po 8.10
            bylam zapisana.
            • Gość: była studentka Re: Do magistrantów AJD IP: *.smy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 12:13
              gorąco polecam dr Naporę wymagająca ale skuteczna. Praca z tą kobitką to
              ładowanie energii i nabieranie przekonania że więcej umiem, niż wiem. Tematy też
              bardzo interesujące, generalnie dotyczące rodziny i tematyki społecznej. Na
              obronie odstresowuje i wszystko O.K. Pozdrawiam szukających promotorów.
              • Gość: hio Re: Do magistrantów AJD IP: *.21.pl / *.21.pl 06.04.06, 13:51
                tylko nie napora
    • Gość: ewa Re: Do magistrantów AJD IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 14:09
      A co sadzicie o dr Kosmali?
      • Gość: szef Re: Do magistrantów AJD IP: 80.54.171.* 09.04.06, 11:08
        Polecam dr Kosmalę.Wspiera na każdym etapie pisania, jest rzeczowa i skuteczna
        do samej obrony.
    • Gość: iza Re: Do magistrantów AJD IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 19:07
      up
      • Gość: <...> Re: Do magistrantów AJD IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 07.04.06, 16:33
        ? do kogo jestescie zapisani na seminarium w tym roku??
        • Gość: ana Re: Do magistrantów AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 00:02
          polecam Ortenburger!!!(psychoog) Kulke(polonista)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka