Dodaj do ulubionych

Sesja już blisko

IP: 82.160.8.* 24.01.06, 21:36
Witam szanownych żaków
Jak tam zarwane nocki przed sesyjką?? Piszcie o swoich przeżyciach na
egzaminach , ile ich macie przed soba , ile juz za.
Ja mam jeszce informatykę i po sesji trzy do przodu.
mam nadzieje ze u Was tez jest nieźle.
Trzymajcie sie cieplutko w te mroźne wieczorki i miłej nauki
Obserwuj wątek
    • Gość: ktość Re: Sesja już blisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 23:13
      Ja mam przed soba 2 egzamy :] i jestem w "lesie". Ale jakoś to będzie :p
      Pozdrowionka! PS. Nie zarywajacie nocy bo się nie opłaca ;)
      • ulisses_czwa Re: Sesja już blisko 24.01.06, 23:30
        Ja dopiero zaczynam sesje... 5 egzaminów... Mega egzaminów :/ Pocieszam sie tylko tym, że jak ją zalicze to mgr praktycznie w kieszeni... Powodzenia i nie dziekujcie :)
      • Gość: bigt wiecie co to jest SESJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 15:53
        system eliminacji studentów jest aktywny
        nie lekajcie się jednak
    • Gość: Anita Re: Sesja już blisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 00:44
      mam pytanko.. czy kazda uczelnia (szczegolnie prywatna) ma obowiazek wyslac
      studentowi pismo (polecone) w ktorym jest napisane ze student zostal wykreslony
      i ma 2 tygodnie na poprawke)..

I co w przypadku gdy uczelnia wysyla wszystkim studentom takie zawiadomienie
      natomiast w jednym przypadku zawali (tzn. pismo zostanie wyslane pod zly adres)
      czy wtedy wine ponosi uczelnia i studentowi przysluguja jeszcze dodatkowe dni
      na poprawke czy po prostu student ma pecha?
    • gnomka Re: Sesja już blisko 25.01.06, 12:17
      a ja właśnie dziś zakończyłam swoją sesję i mam do 20 lutego wolne :)
      • Gość: karolcia Re: Sesja już blisko IP: *.inds.pl / *.inds.pl 26.01.06, 15:43
        a ja skonczylam sesje wczoraj( dzien przed jej rozpoczeciem) wszystko zdalam na
        zerowkach i do 20 lutego mam uczelnie z glowy:) a za 2 lata juz calkiem bede ja
        miala z glowy:)
        • Gość: Dawid Re: Sesja już blisko IP: *.pcz.pl 26.01.06, 15:48
          A ja jestem w trakcje mam 3 egzaminy ale to w lutym, a poza tym mam juz 10 na
          10 zaliczeń oby tak dalej :-)
          Powodzenia zycze wszystkim!!
    • Gość: Ja. Re: Sesja już blisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 16:08
      Jeszcze 2 egzaminy...ciężkie egzaminy. Ale co tam, dam rade!!! Pozdrawiam
      • Gość: gość Re: Sesja już blisko IP: *.grosz.prenet.pl 26.01.06, 16:49
        ja mam pytanie czy pierwszy(drugi) rok elektrotechniki
        to miał już komisa z drugiego semestru czy jeszcze ?
        • Gość: coco Re: Sesja już blisko IP: *.inds.pl / *.inds.pl 26.01.06, 16:54
          jeden egzamin mam juz za soba-jutro wyniki,mam nadzieje ze zdam,nastepny w poniedzialek-chce juz miec wolne......
          • Gość: student Re: Sesja już blisko IP: *.trustnet.pl 29.01.06, 17:50
            ...cos mi sie wydaje ze jestemy z tego samego wydzialu .... mam tak samo jak ty
            w poniedzilek masz podstawy marketingu?????
    • Gość: Kiq Re: Sesja już blisko IP: 82.160.21.* 26.01.06, 17:21
      Ja mam 9 zalek na 11 możliwych i jeden egzamin zdany na 3, a jeszcze nie
      zdążyłem sie wziąć do nauki :D Nie ma to jak WIPMiF nie kombinujesz - nie
      żyjesz :D
    • Gość: paula1r.pedagogiki Re: Sesja już blisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 17:24
      ...a ja już mam po sesji:)tylko 2 wpisy jeszcze i "that's all"FREE!do20.02.
      • Gość: ania zarzadzanie i marketing IP: *.inds.pl / *.inds.pl 28.01.06, 12:01
        Mial ktos egzamin z prof Sobolak z zarzadzania strategicznego na sum/?/? trudny?
    • lookas.prv.pl Re: Sesja już blisko 28.01.06, 11:39
      Indeks już oddany ze wszystkimi wpisami. Teraz tylko trzeba zaliczyć 3 egzaminy
      i może mi się uda na ferie załapać :-)

Pozdrawiam i powodzenia!

• Gość: VEDAMGO Re: Sesja już blisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 12:13
        Sesja zakonczona dlugo przed jej rozpoczeciem :))) Po raz pierwszy tak mam, ale
        coz, takie sa przywileje 5 roku :PPP
        Tylko trzeba czekac z wpisami z egzaminow na pierwsze terminy bo w dziekanacie
        sie burza :P

Powodzenia wszyskim, ktorych czeka sitko z DUZYMI dziurkami ;)
    • Gość: gość czy można odwołać egzamin z powodu... IP: *.grosz.prenet.pl 29.01.06, 13:55
      czy można odwołać albo przesunąć egzamin
      na uczelni z powodu żałoby narodowej ?
      • Gość: ?? Re: czy można odwołać egzamin z powodu... IP: *.inds.pl / *.inds.pl 29.01.06, 17:11
        nie sadze:) polecam nauczyc sie i isc na ten egzamin bo odbedzie sie na 100%
    • Gość: ochroniarz środowi Re: Sesja już blisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 17:15
      mam komplet zalek, po raz pierwszy w terminie. Tylko 2 egzaminy i luz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka