Dodaj do ulubionych

Prokuratorzy odetchnęli

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:04
Już dawno powinno się zmienić na młodych prokuratorów i szefów rejonowych
prokuratur a nie trzymać tam takich jak pani P. i inni.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bilder Re: Prokuratorzy odetchnęli IP: *.dclient.hispeed.ch 27.01.06, 07:45
      Nie wiem o co chodzi?Ale jak prokurator moze byc zdolny?moze sprawiedliwy i
      korekt nie zdolny do czego do tuszowania nieczystych spraw...oj oj biedni ci co
      pisza takie glupoty...
      • Gość: pokrzywdzony Re: Prokuratorzy odetchnęli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 23:14
        tak prokurator ma być młody, zdolny , sprawiedliwy i doświadczony ? czy to się
        da pogodzić ? czy odwrotnie to starzy do roboty a mlodzi do zaszczytnego
        kierowanie - ale bedzie fajnie !!!
    • Gość: Sasza Re: Prokuratorzy odetchnęli IP: *.hcz.com.pl 27.01.06, 10:05
      Rozgonic w trzy dupy tych nieudolnych darmozjadów!!! Banda starych komuchów!!!
      • Gość: pisowiec Re: Prokuratorzy odetchnęli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 23:17
        gdzie ty masz komuchów ? sam jesteś komuch albo przestepca
    • Gość: xx Re: Prokuratorzy odetchnęli IP: *.cel.czest.pl 27.01.06, 14:01
      A do czego są zdolni Ci młodzi?! Są np. zdolni do tego aby młoda p. z młodym p.
      zamknęli się w pokoju służbowym (na 2 piętrze)i to w tak dowcipny sposób, aby
      im nikt nie przeszkadza - poprostu drzwi wejściowe do swych pieleszy potrafili
      zablokować czarnym małym stolikiem. I w co Oni się bawili ? - zapewne szukali
      sprawiedliwości . No i teraz wiem jak się ta rzecz nazywa - to co robi Tata z
      Mamą - to jest SPRAWIEDLIWOŚĆ!!!.
      Brawo młodzi p. jakie Miasto taka sprawiedliwość.
      • Gość: czarnuch Re: Prokuratorzy odetchnęli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 17:39
        uwazaj XXie, bo przyjdzie "racer" i bedzie chcial sie bic z Toba, ze takie
        rzeczy insynuujesz, jak i na forum dot. naboru do SM.
    • Gość: lizus Re: Prokuratorzy odetchnęli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 23:19
      to wskaż tych zasługujacych
      • Gość: xx Re: Prokuratorzy odetchnęli IP: *.cel.czest.pl 28.01.06, 11:30
        Obawiam się, że moja opinia mogłaby im tylko zaszkodzić.
        Do czasu, gdy w Częstochowie - ludzie z firmy zajmują się tym , co
        nazwałem "sprawiedliwością", to bez sensu jest dezawuować przyzwoitych
        prokuratorów, którzy mozolnie pchają swój wózek i robią to co do nich należy za
        publiczne pieniądze. Mam nadzieję, że niedługo przyjdzie ich czas .....
        • Gość: lizus Re: Prokuratorzy odetchnęli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:45
          a coś ty XX prorok czy mściciel , tylko dwóch ci przeszkadza czy ze w
          godzinach pracy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka