Dodaj do ulubionych

Fryzjer stylista ?

• Gość: gosc Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 23:03
      a co sądzicie o gawronskich?
      • inna-bajka Re: Fryzjer stylista ? 02.04.06, 12:20
        Przerost formy nad treścią, zdzierstwo i firma zatrzymała się na latach 80-tych.
        • Gość: emm4 Bardzo trafne spostrzeżenie :) Kameleon górą :) IP: 82.160.21.* 08.04.06, 14:42
          • doda.nie.elektroda Kameleon górą !!! Tylko pan Mariusz 09.04.06, 09:53
            śledząc wątek z dumą uświadamiam sobie, iż jestem klientką tak wspaniałego
            stylisty. Panie Mariuszu dziękuję, że to w Częstochowie ma Pan salon.
            • happyagain Re: Kameleon górą !!! święta prawda 09.04.06, 10:09
              ja również - i to już od dawna - chodzę do pana Mariusza. Jestem zachwycona za
              każdym razem coraz bardziej, coraz lepiej zgłebia naturę moich włosów. Polecam
              wszystkim:

studio_kameleon.webpark.pl/
            • nana691 Re: Kameleon górą !!! Tylko pan Mariusz 10.04.06, 19:51
              z wielkim zainteresowaniem śledziłam ten wątek, a to dlatego, iż miałam złe
              doświadczenia z dotychczasowymi fryzurami i fryzjerami. zaryzykowałam (teraz
              myślę - podjęłam właściwą decyzję) i poszłam do pana Mariusza z Kameleona na
              Zapolskiej /tel. 372-44-44/. Jestem zachwycona, wiem gdzie będę kontynuować
              stylizację, koloryzację, a nawet pielęgnację swoich włosów.
              POLECAM WSZYSTKIM!!!!!
              • Gość: justynaa Re: Kameleon górą !!! Tylko pan Mariusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 21:26
                A na jakich kosmetykach pracuje Mariusz?
                • Gość: info Re: Kameleon górą !!! Tylko pan Mariusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 10:41
                  sądząc po certyfikacie (patrz: link "galeria" na www.studio_kameleon.webpark.pl)
                  to na ALLWAVES
      • Gość: strus Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 13:01
        a ja uważam,że jeśli ktoś ma 6olat i w góre to może tam iść ale nie młoda osoba
        bo personel jest zacofany. Może kiedyś to był dobry salon ale nie dziś...
        • Gość: babka Marzena w Rędzinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 22:09
          TROCHę POZA CZ-Wą, ALE FAJNY SALON, GDY SIąDZIESZ W FOTELU PODCHODZI
          SZEFOWA-MARZENKA- PYTA CO ROBIMY?
          WYSłYCHA, DORADZI I ... RZUCA DZIEWCZYNOM W SKRóTOWCU CO MAJą ZROBIć ZANIM
          TRAFISZ DO NIEJ.
          BYłAM 2 RAZY, WYCHODZIłAM ZAWSZE ZADOWOLONA, CENA 80-100Zł ZA MYCIE, FARBOWANIE,
          CIęCIE UKłADANIE.
          POLECAM DLA ZMOTORYZOWANYCH OSóB Z DUżą ILOśCIą CZASU W KIESZENI.
    • Gość: GG Re: Fryzjer stylista ? IP: 80.54.173.* 10.04.06, 22:39
      Tylko nie w Białym Domu na górze na Północy. Tragedia!!!
      • Gość: aga Re: Fryzjer stylista ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 21:53
        wlasnie mialam sie wybrac do Białedo Domu na górze na Północy. a ktos napisal
        ze tegedia? a moze ktos ma inne zdanie?
      • gm11 Re: Fryzjer stylista ? 14.04.06, 13:02
        jeśli północ, to polecę mały salonik welli u pani Grażyny Nowak. Chyba Pużaka,
        tki fajny refleks z nazwą Wella na ścianie sąsiedniego bloku. Moja dziewczyna
        tak sie czesze. Jako facet po troszę muszę być znawcą pięknych kobiecych fryzur
        i mówię wam, można dziewczyny tam pracujace szczerze polecić. Szczególnie panią
        Monikę, ma taki dar, że każda klientka z uśmiechem na twarzy schodzi z fotela.
        To salonik firmowy, kosmetyki najlepszej jakości a ceny bardzo rozsądne.
        Spróbujcie warto. Faceci też mogą zostać tam obsłużeni. Pan Daniel to fachowiec
        w tym co robi. I jak przeglądam to forum to nikt na siłę zygzaków na głowie nie
        zrobi. Spróbujcie, polecam
        • doda.nie.elektroda więcej autoreklamy p. Nowak 18.04.06, 13:45
          biorąc pod uwagę fakt, że nie jesteś ich klientem niezwykła jest Twoja
          wypowiedź. znasz wszystkich pracowników w salonie z imienia, niektórych z
          nazwiska, na czym pracują i jak, a nawet gdzie i jaki kaseton mają.
          czyżby w wolnym czasie Twoja dziewczyna dzieli się z Tobą wrażeniami z wizyty u
          fryzjera.

stary więcej se zrób autoreklamy
          • gm11 Re: więcej autoreklamy p. Nowak 24.04.06, 08:35
            Przykro mi ale Nowakiem to ja nie jestem. Zaskoczony!!!!!. A faktem jest, że z
            dziewczyną rozmawiamy na różne tematy i te pare szczegółów które podałem
            zapamiętałem bez problemu. Nie jestem osobą która przesiaduje co tydzień u
            fryzjera, dwa razy w miesiącu mi wystarcza i korzystam właśnie z tego salonu,
            więc pozwól że wypowiem sie o tym co wiem. Według twojego mniemania to powinno
            brzmieć to tak: Gdzieś coś jest i robią coś tam. Nie powiem jak, czym i za ile,
            poszukaj a się przekonasz!!. Ekstra, prawda, tylko powiedz mi po cholerę to
            forum jest!
    • Gość: kazik Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 18:13
      aa i zeby nikt nie mylil pojec ,,stylista" ii ,,fryzjer" bo piszac ,,stylista "
      maja na mysli kazdego DOBREG fryzjera kazdy fryzjer jest stylista musi byc wiec
      nie ma sensu pisanie o ,,stylistach" nazwa bardzo oficjalna mozna przeciez
      fryzjer i chyba latwiej bedzie skojarzyc aa i bez sensu jest wypisywa bo i tak
      kazdy chodzi tam gdzie dopasuje fryzjera i zwiedzi i tak zwiedzi swoje zaklady
      i podpasuje dwojego frzyjera przepraszam --> styliste
      • Gość: :) Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 20:57
        polecam sebastiana, wlasciciela salonu welli na ulicy jasnogorskiej. :)
      • Gość: @ DO kAZIKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 15:17
        fryzjer STYLISTA - TWORZY, KREUJE,EKSPERYMENTUJE, REALIZUJE ZAMYSŁY I WIZJE.
        fryzjer RZEMIEŚLNIK - KOPIUJE, POWIELA, ODTWARZA PEWNE WZORCE, W BEZKRYTYCZNY
        SPOSÓB LEPIEJ LUB GORZEJ ODTWARZA FRYZURY ZE ZDJĘĆ PRZYNIESIONYCH PRZEZ
        KLIENTKĘ.
    • Gość: ve Re: Fryzjer stylista za 5 groszy IP: 195.117.153.* 13.04.06, 08:58
      zazwyczaj styliści stulizują całą cz-we tak samo czyli na jedno kopyto
    • Gość: ja Re: Fryzjer stylista ? IP: *.bulldogdsl.com 13.04.06, 11:27
      a ja właśnie niedawno jak w sobotę byłam u pani beaty dysiewicz, pierwszy raz i
      ostatni zapewne. posadziła mnie w fotelu i tak sobie siedziałam przyszła ta
      fryzierka z bożej łaski, obcięła mi grzywkę, której nie chciałam...i zostawiła
      na kolejne 15 minut, żebym się , jak to ona stwierdziła, przyzwyczaiła do nowej
      fryzury. Więc spędziłam kolejne 15 minut wpatrując się w wygryzioną końską
      grzywkę. Pani Beata D. raczyła wrócić, wydając w międzyczasie 1000 poleceń
      swoim współpracownikom, pomachała nożyczkami i ...koniec... dzięki Bogu grzywkę
      można spiąć. Nigdy więcej Beaty Dysiewicz.
    • Gość: sfh Re: Fryzjer stylista ? IP: 80.54.171.* 14.04.06, 17:35
      Ja jestem łysy. Ty wiesz jak fajnie wyglądam po wyjściu od fryzjera stylisty?
      • Gość: MjM Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 18:51
        jak jajo wielkanocne pasujesz do stolu Wielkanocnego.
        smacznego jajka i mokrego dyngusa
        • Gość: Dżana Re: Fryzjer stylista ? IP: 82.160.8.* 27.04.06, 22:23
          Moja siostra od zawsze chodział do Laurenta najpierw do Pani Iwony potem do
          Patryka, wyglądała za każdym razem szałwo, extra cięcie i niesamowity
          profesjonalizm, na ulicy każda laska się za nią oglądała i nie jeden raz
          podchodziły i pytały się gdzie tak super obicnają!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka