Gość: gosc Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 23:03 a co sądzicie o gawronskich? Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Fryzjer stylista ? 02.04.06, 12:20 Przerost formy nad treścią, zdzierstwo i firma zatrzymała się na latach 80-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emm4 Bardzo trafne spostrzeżenie :) Kameleon górą :) IP: 82.160.21.* 08.04.06, 14:42 Odpowiedz Link Zgłoś
doda.nie.elektroda Kameleon górą !!! Tylko pan Mariusz 09.04.06, 09:53 śledząc wątek z dumą uświadamiam sobie, iż jestem klientką tak wspaniałego stylisty. Panie Mariuszu dziękuję, że to w Częstochowie ma Pan salon. Odpowiedz Link Zgłoś
happyagain Re: Kameleon górą !!! święta prawda 09.04.06, 10:09 ja również - i to już od dawna - chodzę do pana Mariusza. Jestem zachwycona za każdym razem coraz bardziej, coraz lepiej zgłebia naturę moich włosów. Polecam wszystkim: studio_kameleon.webpark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
nana691 Re: Kameleon górą !!! Tylko pan Mariusz 10.04.06, 19:51 z wielkim zainteresowaniem śledziłam ten wątek, a to dlatego, iż miałam złe doświadczenia z dotychczasowymi fryzurami i fryzjerami. zaryzykowałam (teraz myślę - podjęłam właściwą decyzję) i poszłam do pana Mariusza z Kameleona na Zapolskiej /tel. 372-44-44/. Jestem zachwycona, wiem gdzie będę kontynuować stylizację, koloryzację, a nawet pielęgnację swoich włosów. POLECAM WSZYSTKIM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynaa Re: Kameleon górą !!! Tylko pan Mariusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 21:26 A na jakich kosmetykach pracuje Mariusz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: Kameleon górą !!! Tylko pan Mariusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 10:41 sądząc po certyfikacie (patrz: link "galeria" na www.studio_kameleon.webpark.pl) to na ALLWAVES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strus Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 13:01 a ja uważam,że jeśli ktoś ma 6olat i w góre to może tam iść ale nie młoda osoba bo personel jest zacofany. Może kiedyś to był dobry salon ale nie dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Marzena w Rędzinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 22:09 TROCHę POZA CZ-Wą, ALE FAJNY SALON, GDY SIąDZIESZ W FOTELU PODCHODZI SZEFOWA-MARZENKA- PYTA CO ROBIMY? WYSłYCHA, DORADZI I ... RZUCA DZIEWCZYNOM W SKRóTOWCU CO MAJą ZROBIć ZANIM TRAFISZ DO NIEJ. BYłAM 2 RAZY, WYCHODZIłAM ZAWSZE ZADOWOLONA, CENA 80-100Zł ZA MYCIE, FARBOWANIE, CIęCIE UKłADANIE. POLECAM DLA ZMOTORYZOWANYCH OSóB Z DUżą ILOśCIą CZASU W KIESZENI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Fryzjer stylista ? IP: 80.54.173.* 10.04.06, 22:39 Tylko nie w Białym Domu na górze na Północy. Tragedia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Fryzjer stylista ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 21:53 wlasnie mialam sie wybrac do Białedo Domu na górze na Północy. a ktos napisal ze tegedia? a moze ktos ma inne zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
gm11 Re: Fryzjer stylista ? 14.04.06, 13:02 jeśli północ, to polecę mały salonik welli u pani Grażyny Nowak. Chyba Pużaka, tki fajny refleks z nazwą Wella na ścianie sąsiedniego bloku. Moja dziewczyna tak sie czesze. Jako facet po troszę muszę być znawcą pięknych kobiecych fryzur i mówię wam, można dziewczyny tam pracujace szczerze polecić. Szczególnie panią Monikę, ma taki dar, że każda klientka z uśmiechem na twarzy schodzi z fotela. To salonik firmowy, kosmetyki najlepszej jakości a ceny bardzo rozsądne. Spróbujcie warto. Faceci też mogą zostać tam obsłużeni. Pan Daniel to fachowiec w tym co robi. I jak przeglądam to forum to nikt na siłę zygzaków na głowie nie zrobi. Spróbujcie, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
doda.nie.elektroda więcej autoreklamy p. Nowak 18.04.06, 13:45 biorąc pod uwagę fakt, że nie jesteś ich klientem niezwykła jest Twoja wypowiedź. znasz wszystkich pracowników w salonie z imienia, niektórych z nazwiska, na czym pracują i jak, a nawet gdzie i jaki kaseton mają. czyżby w wolnym czasie Twoja dziewczyna dzieli się z Tobą wrażeniami z wizyty u fryzjera. stary więcej se zrób autoreklamy Odpowiedz Link Zgłoś
gm11 Re: więcej autoreklamy p. Nowak 24.04.06, 08:35 Przykro mi ale Nowakiem to ja nie jestem. Zaskoczony!!!!!. A faktem jest, że z dziewczyną rozmawiamy na różne tematy i te pare szczegółów które podałem zapamiętałem bez problemu. Nie jestem osobą która przesiaduje co tydzień u fryzjera, dwa razy w miesiącu mi wystarcza i korzystam właśnie z tego salonu, więc pozwól że wypowiem sie o tym co wiem. Według twojego mniemania to powinno brzmieć to tak: Gdzieś coś jest i robią coś tam. Nie powiem jak, czym i za ile, poszukaj a się przekonasz!!. Ekstra, prawda, tylko powiedz mi po cholerę to forum jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 18:13 aa i zeby nikt nie mylil pojec ,,stylista" ii ,,fryzjer" bo piszac ,,stylista " maja na mysli kazdego DOBREG fryzjera kazdy fryzjer jest stylista musi byc wiec nie ma sensu pisanie o ,,stylistach" nazwa bardzo oficjalna mozna przeciez fryzjer i chyba latwiej bedzie skojarzyc aa i bez sensu jest wypisywa bo i tak kazdy chodzi tam gdzie dopasuje fryzjera i zwiedzi i tak zwiedzi swoje zaklady i podpasuje dwojego frzyjera przepraszam --> styliste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 20:57 polecam sebastiana, wlasciciela salonu welli na ulicy jasnogorskiej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ DO kAZIKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 15:17 fryzjer STYLISTA - TWORZY, KREUJE,EKSPERYMENTUJE, REALIZUJE ZAMYSŁY I WIZJE. fryzjer RZEMIEŚLNIK - KOPIUJE, POWIELA, ODTWARZA PEWNE WZORCE, W BEZKRYTYCZNY SPOSÓB LEPIEJ LUB GORZEJ ODTWARZA FRYZURY ZE ZDJĘĆ PRZYNIESIONYCH PRZEZ KLIENTKĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ve Re: Fryzjer stylista za 5 groszy IP: 195.117.153.* 13.04.06, 08:58 zazwyczaj styliści stulizują całą cz-we tak samo czyli na jedno kopyto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Fryzjer stylista ? IP: *.bulldogdsl.com 13.04.06, 11:27 a ja właśnie niedawno jak w sobotę byłam u pani beaty dysiewicz, pierwszy raz i ostatni zapewne. posadziła mnie w fotelu i tak sobie siedziałam przyszła ta fryzierka z bożej łaski, obcięła mi grzywkę, której nie chciałam...i zostawiła na kolejne 15 minut, żebym się , jak to ona stwierdziła, przyzwyczaiła do nowej fryzury. Więc spędziłam kolejne 15 minut wpatrując się w wygryzioną końską grzywkę. Pani Beata D. raczyła wrócić, wydając w międzyczasie 1000 poleceń swoim współpracownikom, pomachała nożyczkami i ...koniec... dzięki Bogu grzywkę można spiąć. Nigdy więcej Beaty Dysiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfh Re: Fryzjer stylista ? IP: 80.54.171.* 14.04.06, 17:35 Ja jestem łysy. Ty wiesz jak fajnie wyglądam po wyjściu od fryzjera stylisty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MjM Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 18:51 jak jajo wielkanocne pasujesz do stolu Wielkanocnego. smacznego jajka i mokrego dyngusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżana Re: Fryzjer stylista ? IP: 82.160.8.* 27.04.06, 22:23 Moja siostra od zawsze chodział do Laurenta najpierw do Pani Iwony potem do Patryka, wyglądała za każdym razem szałwo, extra cięcie i niesamowity profesjonalizm, na ulicy każda laska się za nią oglądała i nie jeden raz podchodziły i pytały się gdzie tak super obicnają! Odpowiedz Link Zgłoś