zak24 03.02.06, 15:46 Chcial bym sie dowiedziec jakie macie zdanie o ty clubie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dede Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? IP: ipcop.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:16 łeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! kaszanka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bmwwilliamsf1team Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? 03.02.06, 19:00 ładna kaszana.....Taki sobie, raczej nie należy do najlepszych klubów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yk Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? IP: *.inds.pl / *.inds.pl 03.02.06, 19:05 same kotleciary,blachary,rupieciary,maloletnie blond dziweczki,zero fajnych dziewczyn,tylko przeleciec i zostawic...jednym slowem OBORA!!bylem tam 2 razy:pierwszy i ostatni i nigdy wiecej,to samo sadze o DEPO!!!w cz wie nie ma fajnych miejsc tak naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 19:40 nie nazywajcie tego klubem... to nie ma nic wspolnego z klubem. dresy, absy ,blachary,małolaty to caly porter:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzyz Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 20:44 club ... buhahahahahah chyba billard club bueheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toes Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 22:08 dresiarze nieletnie dziewczyny nieletni chłopcy sprzedaż alkoholu powyższym towarzystwo kolesiów pożal się boże nocne sprinty po alko do oleńko na deka (bo taniej?) porażka Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? 03.02.06, 22:11 Zimno, brudno, zapyziale, zadymione, muzyka ..... jakieś domowe konstrukcje. Brrrr...... Odpowiedz Link Zgłoś
nan24 Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? 03.02.06, 22:54 tam jest lepiej niz w depo chociaz za darmo po mordzie nie dostaniesz a co do muzyki to jest spoko sa na czasie i nie maja wcale domowego sprzetu. nie znam lepszej dyskoteki w czestochowie!!! malolaty jak zawsze sie kreca ale pokarzcie na ktorej dyskotece ich nie ma sami jak byliscie mlodsi to tez sie pewnie kreciliscie po takich lokalach!!!! POLECAM PORTER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? IP: *.pcz.pl 03.02.06, 23:16 + niezła zabawa ale tylko w srodku tygodnia późne godziny zamykania chyba tyle ... - w weekendy pożal sie Boże towarzystwo: miejscowe piękności trzynastoletnie, bez... dresy :) troszke drogo jak dla studenta, klub studencki to to raczej nie jest nie ten klimat co np. w Filutku :( Ale co sie tu dziwić skoro miejsce w szeregu wskazuje nam sam pan prezydent Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
nan24 Re: do toes 04.02.06, 13:31 po alko do olenki??? a co sam/a tak robisz??? wszystko wskazuje na to ze tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista raczej maloletni klub IP: 82.160.8.* 04.02.06, 13:41 duzo malolat, ogolnie nie za fajny, szkoda czasu, ale z drugiej strony w czewie nie ma sie gdzie juz bawic, wrona wszystko pozamykala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 13:53 Jak sie komus w moim lokalu nie podoba to nikt go tu na sile ciagnac nie bedzie- wazne zebym ja mogl sobie popodgladac malolaty w toaletach jak sie gżdzia z jakimis typami-kasety oczywiscie dostepne u dyrektora d/s marketingu i promocji.A malolaty daja sporo kasy za piwo,a jak sie burza to wystarczy ze sie podejdzie, powie ze zadzwonei po mame albo policje i dopiero mlokos bedzie mial przejechane w domu, oczywiscie w takicg sytuacjach doloze cos od siebie(zyganie na parkiecie, bojka z ochrona, itd...) dlatego serdecznie zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toes Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 01:20 ty chyba nie na te forum trafiłeś półmuzgu?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
liilia Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? 04.02.06, 13:59 OGROMNY SYF jakich wiele w tym małym miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armin Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:01 skoncze z tymi tematami... co sadzicie o depo co sadzicie o porterze, jesten wielki shit i tyle:) gdbym zalozyl temat co sadzicie o c4 to polowa piszacych tutaj by nie wiedziala gdzie to jest i co tam graja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morning calm Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.06, 18:31 Armin i cale szczescie! Przynajmniej mamy klub z prawdziwego zdarzenia w Czestochowie, a dzieki selekcji jest spokoj i zawsze swietna zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
nan24 Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? 04.02.06, 18:37 tu masz racje armin!!!!! polowa nawet nie wie ze porter istnieje albo gdzie sie znajduje!!!! osobiscie wiem gdzie sie znajduje C4 niekiedy bywalam tam na piwie ale jezeli chodzi o jakas wieksza impreze to nie mialam przyjemnosci!!! no i .... troszke mam juz wyrobione zdanie o tym lokalu przez jego wczesniejszy image Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234567890 Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 18:38 Przestańcie podobne opinie co tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=34485082 Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? 04.02.06, 20:06 a i pewnie,ze podobne,no ba jakie maja byc??w czewie nie ma nic fajnego, a jesli chodzi o portera??hmm...czasami tam zagladam,ale tylko jak sa jakies wieksze imprezki, matys, malec itd. ogolnie nie jest tak zle, chyba za bardzo przesadzacie z tymi dresami i blacharami. pewnie,ze tam bywaja,ale ja sie pytam gdzie nie bywaja??moze i c4 hesy wyjatkiem,ale jak na dosc sporawa czewe jeden taki lokal...zreszta sami wiecie o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Depowicz Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 00:25 Jestem stałym bywalcem Depo, do Portera też kiedyś chodzilem, do Oleńki po alko też biegałem. Chcialem zdementować opinie, że w Porterze jest bezpieczniej niż w depo. Otóż w Depo w momencie gdy ktoś sie leje na parkiecie, pada komunikat ze strony didżeja o następującej treści "ochrona proszona na podest", następnie przybiegają na miśki z ochrony i wyprowadzają kogucików na zewnątrz. Nie wiem jak jest teraz w Porterze, ale kiedyś mi sie zdarzylo, że bylem tam ze znajomymi w większości koleżankami na sali, w której jest kareoke. Co pare minut na nasz stolik wpadł jakiś zakrwawiony typek, nie dało sie spokojnie wypić piwa. Trzeba bylo trzymać szklanki ciągle w górze, żeby sie nie stresować. Biło sie chyba wtedy z 10 osób, wszystko miało miejsce w środku lokalu, starcia miały charkter cykliczny, powtarzały sie co jakiś czas. Ubikacja pływała we krwi, co troche ktoś inny zmywał z siebie krew. Normalnie Sodoma i Gomora. W środku żadnej ochrony, nikt nie interweniował w żaden sposób. Naprawde strach tam bylo siedzieć w dodatku z dziewczynami. Nie wiem czy ciągle tam tak jest, bo to co opisałem miało miejsce już dość dawno, a w chwili obecnej zamiast Portera i Oleńki wybieram wariant Depo/Megasam. Poprostu mam stamtąd blisko do domu, a w obu lokalach jest raczej podobnie. Chciałem sie jeszcze spytać jak wygląda ta selekcja w C4, nigdy tam nie bylem a może sie kiedyś wybiore i niechciałbym zeby cofneli mnie przy wejściu. Jakie są kryteria tej selekcji, kto wchodzi a kto nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bi bi Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:39 ja tam akurat do portera nic nie mam fakt moze i chodza blachary itd... nie obrazajac mlodszych kolezanek ale ja akurat witam tam w czwartki wtedy malolaty spia bo jutro szkola :D wiec zapraszam w czwartki Odpowiedz Link Zgłoś
zak24 Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? 21.02.06, 19:21 a co sadzicie o tym bombelkowym party? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cornohlio Re: Co sadzicie o PORTER CLUB?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:58 Najlepsza techniawka w Częstochowie.Co do Wyglądu wewnętrznego i osób które tam chodzą to jest tak jak wszędzie bardzo średnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łeee Re: Co sadzicie o porter club?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 18:20 ja to mysle ze w wszyscy wieczorami siedzicie w domkach przy mamusi i pryszcze na plecach sobie wyciskacie!! jestescie nominowani do kolcka na klate (parujacego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morning calm Re: Co sadzicie o porter club?? IP: *.pl / 212.203.133.* 23.02.06, 21:26 Huhu, trysnal inteligencja jakis wixiarz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dairyu taa, porter.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:47 W porterze byłem raz... I zwątpiłem jak sie przede mną zaczęła gibać panienka, która nie wyglądała mi na więcej niż 14 lat... Tam jest dobrze iść jak sie chce po ryju dostać (za darmy czy za opłatą), zaliczyć małolate itd. Tak samo jest w depo, a o fuksie to nawet nie wspomne jak kiedyś było. Mówiąc krótko te "kluby" łączą trzy słowa - są do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Genesis IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 24.02.06, 00:13 A GENESIS na Dąbrowskiego to jeszcze jest otwarty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: Co sadzicie o Porter Club?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:54 same małolaty i szczyle ehhhh gdzie sie pdodziały te wspaniałe czasy tego klubu :( dlaczego wszystkie klubu upadają powoli w tym miescie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacha Re: Co sadzicie o Porter Club?? IP: *.man.czest.pl 24.02.06, 17:40 za to masz kojot i don kichot, tam też ciągle te same gęby. A we Wrocku, klub na klubie, jest w czym wybierać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Co sadzicie o porter club?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:52 moje zdanie na temat portera jest takie samo jak o depo... Wielka kupa z tłumem malolatow Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Co sadzicie o porter club?? 02.03.06, 01:02 wszędzie pie..ik jest małe miasto więc i mało miasteczkowe knajpy no ale kurde w domu chcecie siedzieć :) ? Odpowiedz Link Zgłoś