Dodaj do ulubionych

Polski express do warszawy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 13:46
Mam pytanie czy jechal ktos kiedys polskim expresem do warszawy?interesuje
mnie dokladnie cena biletu ulgowego!pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: jagoda Re: Polski express do warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 10:32
      Polski expres jedzie do wawy bite 5 godz!!!! ma trasę przez łódź i wszelkie
      możliwe wsie po drodze. Nie pamiętam cen biletów. Ja jeżdżę RIVIERĄ 3,5 godz i
      jesteś w wawie pod Pałacem Kultury - bilet ulg chyba 27 zł (??) masz tu linka
      www.riviera.pl i wszelkie mozliwe info. pozdr,
      • Gość: raz jeszcze Re: Polski express do warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 10:34
        www.riviera.pl/content/view/33/61/ ;)
      • Gość: patii Re: Polski express do warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:24
        dzieki bardzo tylko mi zalezy na tym zeby byc pod okeciem bo mam samolot a nie
        chce mi sie motac w warszawie!!
    • Gość: Częstochowianka Re: Polski express do warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:29
      jedź eurotransem rel. Lubliniec-Warszawa, ale ten tez jedzie przez Łódź....
      • Gość: Patiii:) Re: Polski express do warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:47
        moze jechac przez co che ja musze bycna 16 w wa wie na lotnisku :)
        • Gość: Częstochowianka Re: Polski express do warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:50
          łooo, to eurotransem będziesz w w-wie ok 14.
    • Gość: jagoda Re: Polski express do warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:14
      z tego co wiem to riviera mija lotnisko wiec mozesz zagadać z kierowcą na pewno
      Cię wysadzi, na tej stronie masz podany nr do opola, to sobie zadzwoń i się
      upewnij. Planwo jest w wawie ok 11
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka