Gość: kiper IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 08:17 czy ktoś może powiedzieć jak działa logistyka w TRW ? czy zakład Legionów i Rolnicza działają zupełnie niezależnie od strony logistyki? co jest wspólne? Dostałem ofertę pracy. as Manager. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: małaSz Re: logistyka TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 17:36 no to pogratulować;-) .niestety nie doradzę koledze managerowi, bo nie znam odpowiedzi.z ciekawosci pytam jaką uczelnię i kierunkek ukończyłeś?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rch Re: logistyka TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 18:12 jak dostałeś propozycje to powinieneś chyba wiedzieć co ci proponują, zresztą w TRW nie ma takiego stanowiska jak "manager", z tego co wiem to obybwa stanowiska szefów logistyki są raczej nie zagrożone, niezły kit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9,5 Re: logistyka TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:52 menager fajnie brzmi tylko niewiele w tym prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat Re: logistyka TRW IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.02.06, 21:07 Mnie wybierzcie mnie!! :-) Etyczny jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontrkandydatka Re: logistyka TRW IP: *.chello.pl 08.02.06, 21:32 Tak tak!Wybierzcie go!A wtedy zjawie sie tez ja!:) Odpowiedz Link Zgłoś