Dodaj do ulubionych

Do kibiców siatki i AZTsu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:03
Słuchajcie
Jestem z kiedrzynskiej ,mieszkam za basenem i bardzo bym was prosił że jak
przyjeżdzacie na mecz waszej ukochanej drużyny to parkujcie swoje pie..ne
graty na parkingu przed halą polonia i naprawde gó.. mnie interesuje że tam
może nie być miejsca a jak nie ma miejsca to przyjedzcie komunikacją miejską
bo jak jeszcze raz nie będe miał gdzie zaparkować to okaże się że kilku z was
będzie miało o jedno koło zapasowe mniej.
Pozdrawiam wszystkich kibiców i nie radze parkować pod blokami.
Obserwuj wątek
    • Gość: groźba karalna Re: Do kibiców siatki i AZTsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:10
      niestety tak sie to nazywa
      • Gość: Lee nara synu, nara !! IP: 80.54.168.* 09.02.06, 19:17

idz do łazienki i sie powies na rurze !!

nara synu, nara ...
      • Gość: ghost Re: Do kibiców siatki i AZTsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:18
        mam to gdzieś , utrudniacie życie osobą co płacą za to parkowanie w czynszu i
        jak wracam z pracy to chyba mam prawo postawić swój samochód i iść do domu nie ???
        • Gość: Franek O. Re: Do kibiców siatki i AZTsu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 20:02
          Jesteś typowym polskim burakiem granatem oderwanym od pługa. Najlepiej żeby nie
          było AZS innych sportów, kin, tetrów itp. wtedy przynajmniej mógłbyś spokojnie
          zaparkować. A tak biedaku musisz cierpieeć raz na miesiąc :(
          • Gość: Romper Stomper Re: Do kibiców siatki i AZTsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:16
            Ehh, po twojej wypowiedzi śmiem twierdzić, że to ty jesteś burakiem. W pełni Cię
            popieram Ghost, czasami nie ma innej metody żeby głupka czegos nauczyć. I do
            nieogarniętych, którzy się tu wpisali by pojechać Ghost'a, to nie jest atak na
            AZS!!! Użyjcie mózgu czasami, to nie boli. Pozdrawiam myślących kibiców AZS'u.
        • Gość: obserwator Re: Do kibiców siatki i AZTsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 08:43
          Szanowna redakcjo jest tu przykład grożby i sprawą powinna zająć się Policja a
          po drugie miejsce wykupić może na cmentarzu Spółdzielnia Nasza Praca i inne nie
          pobierają opłat za parkowanie poprostu facet kłamie
          • Gość: <rotfl> Re: Do kibiców siatki i AZTsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:48
            Hahahaha, groźba??? Buahahahahaha. Skąd u ludzi bierze się taka głupota. To
            zadzwoń na Policję i zgłoś to!
            - Dzień dobry, gość o nicku Ghost grozi, że poprzebija opony.
            - Komu?
            - Nie wiem, chyba kibicom AZS.
            - Kiedy?
            - Nie wiem, a kiedy jest następny mecz?
            - Nie wiem. Dlaczego chce to zrobić?
            - Bo mu miejsce zajmują pod blokiem jak wraca z pracy.
            - Które jest jego miejsce?
            - Nie wiem, chyba potrzebuje jednego miejsca pod blokiem, obojętnie gdzie.
            - I jak wszystko będzie zajete to poprzebija opony?
            - Tak.
            - A skąd będzie wiedział, że to nie jest czasem własność mieszkańców lub osób,
            które u nich goszczą?
            - Nie wiem, chyba nie będzie wiedział.
            - A jak ta groźba brzmi?
            - "...jak jeszcze raz nie będe miał gdzie zaparkować to okaże się że kilku z was
            będzie miało o jedno koło zapasowe mniej."
            - A może on chce ukraść koła zapasowe?
            - Nie wiem.
            - A może napisał tak tylko pod wpływem impulsu, był zdenerwowany. Nigdy nie
            zdarza się panu powiedzieć "zabiję cię" jak pana ktoś zezłości, a w
            rzeczywistości nie zrobiłby pan takiej rzeczy?
            - To ja przepraszam. Dowidzenia.

Miejsca parkingowe bezpłatne są z tyłu sali Politechnik, przed wydziałem
            zarządzania oraz przed innymi wydziałami (oczywiście jeżeli w tym czasie nie
            odbywa się zlot studentów ze studiów zaocznych).

Pozdrawiam.
      • Gość: xyz Re: Do kibiców siatki i AZTsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:58
        Żądam od redakcji zainteresowania się tym facetem co grozi że ukradnie koła
        zapasowe . Nikt w Spółdzielni NASZA PRACA nie płaci za miejsce parkingowe facet
        zciemnia Przypominam jest to grozba karalna a gość straszy na forum gazety?!
        • Gość: <rotfl> Re: Do kibiców siatki i AZTsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:54
          Odnoszę wrażenie xyz, że przeczytałeś tylko 1 post, może lepiej by było
          przeczytać wszystkie wypowiedzi zanim się coś napisze? Myślenie nie boli.
    • Gość: ghost Re: Do kibiców siatki i AZTsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 07:34
      " Najlepiej żeby nie
      było AZS innych sportów, kin, tetrów itp. wtedy przynajmniej mógłbyś spokojnie
      zaparkować."

Franek debilu jeden pewnie że tak ,pewnie mieszkasz gdzieś na jakiejś wiosce i
      wyrywasz sie częstochwy raz w miesiącu zaszaleć i gó.. cie obchodzi gdzie
      stawiasz swojego grata bo to przecież ty jesteś ten co przyjechał wydać kase NIe ??

A najlepiej by było żeby hala sportowa kino teatr były w moim mieszkaniu i żebyś
      mógł włazić do niego w buciorach wszędzie tylko nie u ciebie nie ??

i jeszcze jedno pewnie należysz do tych ludzi co zamiast kupić karte parkingową
      albo skorzystać z płatnego parkungu szukasz jakiejś dziury miedzy blokami dla
      swojego złoma żeby tylko nie zapłacić 5 żł

Tak czy inaczej kiedyś się to musi skończyć bo to ja płace za to miejsce i nie
      zamierzam robić komuś dobrze

Pozdrawiam
      • Gość: gość Re: Do kibiców siatki i AZTsu IP: *.grosz.prenet.pl 10.02.06, 08:49
        ja myślę , że rację mają po części obie strony .
        za to jak wracałem wczoraj spacerkiem do domu ,
        to przeraził mnie fakt braku możliwości dojazdu
        dla karetki , straży czy innej nagłej pomocy .
      • Gość: Franek O. Re: Do kibiców siatki i AZTsu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:44
        Tak mieszkam w okropnej wiosce Czewa, jestem sympatykiem AZS i bywam niemal na
        każdym meczu. Niestety zdarza się często, że parking przy hali Polonia jest
        zapełniony (jest bezpłatny), dlatego muszę gdzieś zaparkować. Na pewno jest to
        uciążliwe dla okolicznych mieszkańców. Ala ja nikogo nie biję, nie rysuję
        samochodów, opon nie przebijam. Jeżeli mój grat kogoś kiedykolwiek zdenerwował
        to proszę o wybaczenie. Ja też płacę podatki, płacę za karnet i chciałbym
        zaparkować pod halą, jeżeli tam nie znajduję wolnego szukam gdzie indziej. I
        nigdy nie wjechałem na teren oznaczony wyłącznością dla mieszkańców, natomiast
        jeżeli widzę wolne miejsce parkingowe przy drodze to po prostu parkuję. Uważam,
        że mam do tego takie samo prawo jak ty.
    • Gość: ghost Re: Do kibiców siatki i AZTsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:02
      ja nikomu nie rysuje samochodów nie przebijam i nie mam zamiaru tego robić
      ,szanuje wszystkich kibiców niezależnie od tego kim są bo sam jestem takowym
      ,podatki płace jak ty ale oprócz podatków musze płacić za miejsce pod blokiem
      ,bo napewno płace,bo za darmo nic nie ma i pomyśl Franek ja wracam z roboty
      ,zwały śniegu i nie mam gdzie postawić samochodu i do tego zjechali się jeszcze
      kibice albo klijenci Targów ślubnych albo miłośnicy psów w listopadzie albo Bóg
      jeszcze wie kto na jakąś impreze do poloni i gdzieś mają to że ten co mieszka
      tam niema gdzie postawić swojego samochodu.

Myśle że 50%ludzi jadących na mecz jest z częstochowy i spokojnie mogło by
      dojechać komunikacją miejską ale po co ?? lepiej stać w gogantycznym korku
      żeby wyjechać z parkingu na dekabrystów albo postawić samochód na czyimś
      miejscu albo na chodniku i iść sobie spokojnie oglądać widowisko

Myśle że jestem pierwszym który poruszył ten temat na forum ale napewno nie
      jestem pierwszym któremu to przeszkadza oprócz mnie mieszkają tu też inni
      posiadacze samochodów i psioczą tak samo jak ja

pozdrawiam
      • t3d1 Re: Do kibiców siatki i AZTsu 10.02.06, 11:54
        Ghost jesli przy parkingu nie ma tabliczki ze parking jest tylko i wylacznie dla
        mieszkancow bloku znajdujacego sie tuz obok albo na tabliczce nei widnieje nazwa
        wrac z numerem bloku to parking jest dla WSZYSTKICH i nie ma roznicy cze jest to
        osba z Rakowa, Polnocy czy Grabowki :)

I nie denerwuj sie tak bo mecze sa 2 razy w miesiacu a nie codziennie :) rownie
        dobrze Ty tez mozesz jezdzic do pracy MPK PKS PKP bo zatruwasz powietrze i innym
        ludziom to nie pasuje :D

Wrzuc na luz :D
    • Gość: obywatel Re: Do kibiców siatki i AZTsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 16:06
      Straszyć to możesz dzieci kominiarzem Szanowna gazeto na twoim forum ukazała
      się grozba jak wiem jest to karalne!
      • Gość: Romper Stomper Re: Do kibiców siatki i AZTsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 16:49
        Kolejny nieogarnięty. Ręce mi opadły jak przeczytałem Obywatelu twojego posta.
        Najpierw Ghost'a poniosło, a później jak ochłonął napisał: "ja nikomu nie rysuje
        samochodów nie przebijam i nie mam zamiaru tego robić".
        Ciekawe ilu się jeszcze znajdzie i będzie pisać o groźbie?
        • Gość: azs Re: Do kibiców siatki i AZTsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 18:42
          ggghost-pocaluj mnie w dupe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka