Gość: Krzysztof IP: *.21.pl / *.21.pl 14.02.06, 12:27 Czy ktoś nie orientuje się gdzie w Cz. można zrobić sobie prywatnie badanie nasienia ? Chodzi mi o podstawowe badanie labolatoryjne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aro Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 12:50 debil, niech ci dziewczyna zbada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.stacje.agora.pl 14.02.06, 13:16 Aro, twój wpis jest po prostu szczytem chamstwa. Rozumiem, ze jak widzisz na ulicy faceta na wózku to też się z niego śmiejesz, że ma kółka zamiast nóżek. Założyciel wątku pyta o poważne badanie, bo - być może - ma jakies schorzenie, ale ty to zrozumiesz dopiero jak i ciebie jakieś choróbsko dopadnie, mądrasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:07 przepraszam , nie miałem nic złego na mysli to głupi mój wpis przepraszam wszystkich urażonych tym bardziej chorych.Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: Gdzie badanie spermy? 15.02.06, 14:48 Gość portalu: aro napisał(a): > przepraszam , nie miałem nic złego na mysli to głupi mój wpis przepraszam > wszystkich urażonych tym bardziej chorych.Przepraszam. Chociaż tyle, że potrafisz przeprosić - to się chwali. Zastanów się następnym razem, zanim walniesz taki komentarz - to jest forum, nie śmietnik, każdy wpis jest logowany, na serwerze zostawiasz IP - to jest do ustalenia w ciągu godziny. A obrażanie ludzi chwały CI nie przyniesie - podyskutuj rzeczowymi argumentami, kulturą tylko zyskasz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "aro?" Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 14:59 przeprosiłem za "aro" .Przepraszam i za swój nietakt skojarzeniowy.P. Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: Gdzie badanie spermy? 14.02.06, 13:26 Gość portalu: aro napisał(a): > debil, niech ci dziewczyna zbada Ku.., ludzie, co z Wami ? Wszystko Wam sie z dupą kojarzy ?? Chłopak zadał rzeczowe pytanie - i oczekuje odpowiedzi. Na słowo "ginekolog" też reagujesz w podobny sposób ?? Skąd się biorą tacy debile.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Gdzie badanie spermy? IP: 82.160.21.* 14.02.06, 12:51 na strazackiej, na warszawskiej, czasami stoi pod catorama ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urolog Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 13:04 Na tym polega właśnie polska tolerancja,na słowo sperma reagują jak by służyła ona tylko do zaspokojenia swoich naturalnych potrzeb fizjologicznych. To prawda służy też do tego,ale służy również do prokreacji czy jak kto woli do podtrzymywania gatunku ludzkiego. Badanie spermy wykonuje najczęściej specjalista typu lekarz urolog itd, Wystarczy zapytać też lekarza pierwszego kontaktu,powinien być zorientowany. Jeżeli natomiast badanie spermy ma polegać tylko na sprawdzeniu się,to jest trochę tych burdeli w Cz-wie, a i Pośrednik też jest pełen ogłoszeń specjalitstek ds.rozkoszy cielesnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.orange.pl 14.02.06, 13:05 Na Krakowskiej jest laboratorium, ktore robi te badania - podstawowe, spermatogram, itp. Laboratorium jest w bramie, naprzeciwko Katedry. Pamietaj tylko ze musza byc zachowane scisle warunki badania - a teraz jest zima, mroz, wyniki moga byc gorsze niz prawdziwe bo czesc chlopaczkow zgnie podczas transportu, a na miejscu nie ma warunkow do pobrania materialu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.21.pl / *.21.pl 14.02.06, 13:31 Buractwo z was tylko wychodzi i dziecinada. Oby wam w przyszłosci pojawiły sie problemy zdrowotne których leczenie wymagać bedzie zbadania nasienia i wtedy chojraki zobaczycie. Ale do koga ja pisze cham chamem zawsze zostanie. Wielkie dzięki aa za namiary. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Gdzie badanie spermy? 14.02.06, 14:01 poprostu coraz więcej chamstwa nauczyło sie obsługiwać internet:/ Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: Gdzie badanie spermy? 14.02.06, 14:36 henryczek-czewa napisał: > poprostu coraz więcej chamstwa nauczyło sie obsługiwać internet:/ > To jest jedna sprawa, a druga jest taka, że moderatorzy śpią - a facet o xywce "aro" już i w tym wątku pokazał swoją kulturę osobistą : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=36734106 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (((( Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 14.02.06, 14:38 Dobre laboratorium znajduje się w Megasamie na dole. Zapytaj tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violetta Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 14:48 Gość portalu: aa napisał(a): > ... a na miejscu nie ma warunkow do pobrania materialu.. Eee ... tam nie ma warunków. Jak sie da, to sie pobierze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaaa Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 15:06 Na ul.Krakowskiej w bramie kolo katedry.Nasienie trzeba dowiezc w 30 min.Ale ze wzgledu,ze jest zima i niska temperatura to radze zrobic material na miejscu.Nie ma tam co prawda zadnego pokoiku ale jest toaleta.Chybaze mieszkasz gdzies blisko to zapakuj cieplutko pojemniczek i dowiez.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.21.pl / *.21.pl 14.02.06, 15:48 Dziekuję wszytskim który starali sie pomóc a nie robić z siebie idioty. Miszkam niedaleko od katedry wiec skorzystam z labolatorium na krakowskiej a nasienie z żoną w domu naprodukuje i sie dowiezie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvv Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 16:12 Takie badanie mozna zrobic na Czecha, bialy bydynek po lewej stronie, mgr Słabisz.Tylko pamietaj ze po wyprodukowaniu szybko musisz zawiezc, do pol godz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaaa Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 19:15 Krzysztofie nie wiem dokladnie ale nasienie powinno pochodzic chyba z masturbcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nasturcja Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:49 Co to jest mastucbcja?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufo Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.clarkconnect.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 19:53 Kasiaaa, a jaka jest roznica <lol>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvvv Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:23 Jeszcze jedna wazna rzecz: przed oddaniem nasienia powinny byc 4 dni abstynencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijak Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 01:01 Gość portalu: vvvvv napisał(a): > Jeszcze jedna wazna rzecz: przed oddaniem nasienia powinny byc 4 dni > abstynencji. Pić nie wolno, czy kopulować ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvv Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 09:46 kopulować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutki MEDICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 10:39 wejdź sobie na stronę www.medica.org.pl Oni wykonują wszystkie badania, są rzetelni i w ogóle. Ale to jest w Łodzi. Mają natomiast filię w Częstochowie, ale gdzies mi sie zapodzial adres. Zadzwon do Lodzi, oni podadzą Ci adres i telefon filii w Czestochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
iza-bel Re: Gdzie badanie spermy? 15.02.06, 11:29 potwierdzam , na Czecha, na Krakowskiej i jeszcze mój mąz robił u jakiegoś lekarza w Wojewódzkiej Przychodni Matki i Dziecka na Sobieskiego ale polecam głównie lab. na Krakowskiej, najbardziej wiarygodni sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 17:28 Ja chętnie bym poszedł. Nawet wielu moich znajomych też dałoby się namówić. Jednak najlepiej by było gdyby labolatorantki same pobierały nasienie do analizy. Krew nie przynoszę w słoiczku tylko laboratorantka sama ją ze mnie wyciąga. To samo powinno być z pobieraniem nasienia do analizy. Jestem głęboko przekonany że takie labolatorantki miałyby ręce pełne roboty. Zresztą w pogoni za klientem tak właśnie powinno być :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaaa Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:09 Nie wiem jaka jest roznica ale tak wyczytalam na necie kiedy moj maz szedl zrobic takie badanie.I 4-5 dni abstynencji trzeba zachowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masia Re: Gdzie badanie spermy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 21:32 my też robiliśmy na krakowskiej i dowoziliśmy Odpowiedz Link Zgłoś