Gość: Przemo23 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 00:48 W dzisiejszym Życiu Częstochowy troszke sie wyjasniło... Zainteresowanych odsyłam do linka: www.zycie.czest.pl AVE RACOVIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cz Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 07:17 Nie interesuje to nie czytaj łbie, chyba, że cię "jara" pisanie takich pierdół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 08:11 Interesuje to NAS, kibiców RAKOWA, ktorych w Częstochowie jest najwięcej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 10:53 Napisałem wyraźnie DLA ZAINTERESOWANYCH, czytać nie umiesz?! AVE RACOVIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 09:10 Chyba tak naprawde niewiele się wyjaśniło, bo pisze wyraźnie że władze klubu sceptyczne, jak będą chcieli to będą a jak ich nie będzie to płakać po Donbasie nie będą :) Zresztą najpierw to może Donbas sobie wyjaśni ze Związkami Zawodowymi na Hucie dlaczego nie wywiązuje się z pakietu, nie wierzysz? przeczytaj głos Hutnika albo zadzwoń do któregokolwiek ze Z.Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 11:22 nie wywiazuje z pakietu? Chyba dawno realisto nie robisz na hucie, albo chciałbys i mieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
leandrao Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P 15.02.06, 11:26 Z artykulu guzik wynika. Donbas tak samo myśli o Rakowie jak i AZS-ie, a z tego co wiem i jednych i drugich wesprą swoim sponsoringiem. Żużel ich kompletnie nie interesuje więc nawet nie ma takiego tematu. Mnie tam nie przeskadza mimo, że jestem kibicem siatkówki, żeby Donbas wsparł Raków wielką sumą, a AZS dostał "mniej", bo to "mniej" w realiach siatkówki, która generalnie jest tańsza niż piłka nożna oznaczać może potężną kwotę, więc niech się dogadają dla dobra Rakowa i AZS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P 15.02.06, 11:42 Również jestem za tym, aby Raków otrzymał więcej pieniędzy, a AZS mniej... Aby wprowadzić Raków co najmniej do II ligi potrzeba sporych środków finansowych, których klub w tej chwili nie ma... Już teraz nie ma na transfery co powoduje, że w oknie transferowym nikogo nie zakupili :/ Oczywiście chodzi o wartościowych zawodników, którzy sporo kosztują (Raków ma swoich wychowanków, ale III liga pokazała, że te siły już nie wystarczą na spokojne utrzymanie, a co dopiero mówić o walkę o II ligę)... Cała III liga się zbroi... Dla AZS ta niewielka suma spokojnie wystarczy, ponieważ mają bardzo dobrych sponsorów i na brak pieniędzy nie mogą narzekać... Myślę, że i z tego Donbas się wywiąże, choć niczego wprost nie obiecywał i nie podawał żadnych konkretnych terminów... Częstochowa czeka na piłkę z wyższej półki... i oczywiście stadion piłkarski z pradziwego zdarzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racovia Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 11:57 Tu sie zgadzam! Prawda jest niestety brutalna, w taki miescie jak Częstochowa zarówno siatkówka jak i żużel zabrał RKS-owi prawie wszystkich sponsorów :/ I nikt temu nie zaprzeczy... Wiec DONBAS to jak przysłowiowa gwiazdka z nieba! :P Cos mi sie wydaje, że w przewie letniej czeka nas w RAKOWIE nareszcie przełom pod względem organizacyjnym! Oby sie tylko spokojnie utrzymali! A juz teraz gorąco ZAPRASZAM 11 marca na mecz z Jastrzębiem! Im potrzebne sa nasze gardła! FORZA RAKÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P 15.02.06, 12:12 Nie można powiedzieć, że AZS i CKM zabrały wszystkich sponsorów. Częstochowa nie ma 3 firm na krzyż... Nie mozna mówic, ze zabrały tylko RKS'owi... Co ma powiedzieć Victoria, Włodar (jakby nie patrzeć kluby z niemniejszymi tradycjami)? Tu chodzi o to, że u nas siatkówka i żużel ciesza się wielkim zainteresowaniem, gdyż kluby odnosza sukcesy, są pokazywane w TV itd... To przyciąga sponsorów... III liga tego nie gwarantuje i dlatego musi się znaleźć sponsor, który będzie cierpliwie finansował drużynę i nie wymagał od niej od razu powalających sukcesów... Zwróccie uwage, że CKM miał problemy ze Złomrexem, gdyż zdobył "zaledwie" brązowy medal... Donbas to wymarzony sponsor dla Rakowa... Najwazniejsze jest dla nich, aby klub był dobrze zarzadzany i nie przynosił strat finansowych... Takie zarządzanie gwarantuje pani Bielecka i pan Malinowski... Dlatego Donbas tak uwaznie sprawdza wyniki finansowe... Być może też zwlekali tyle, aby się przekonać jak sobie z finansami Raków będzie radzić w III lidze... Nikt nie będzie łożył pieniędzy w klub, który jest workiem bez dna, a ekipa zarzadzająca zmarnuje każdą wyłożoną złotówkę... Raków moim zdaniem zdał egzamin i teraz Donbas nie powinien miec żadnych obiekcji odnośnie finansowania klubu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.icis.pcz.pl 15.02.06, 12:20 Rakow i Donbas to bardzo dobre polaczenie. Ale jest tez to "ale" o ktorym kiedys juz pisalismy: nikt nie da wiekszych pieniedzy na klub ktory bedzie sie zle kojarzyl - mam na mysli wybryki niektorych kibicow - to wyciagniecia reki w stylu a la Heil Hitler czy w podobnym stylu hasla na trybunach. Warto o tym tez pomyslec - to dla kibicow Rakowa uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racovia Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:52 Czekałem kiedy ktoś wspomni o tych incydentach i sie doczekałem :/ Zaraz sie zacznie szeroka dyskusja eh... Tłumaczyłem to wiele razy, tłumaczył bede i teraz! Nikt nie wpłynie na pojedyncze jednostki, a takie są wszedzie! Działamy razem, działamy pod jednym hasłem: BBJ RAKÓW RKS !!! A gest AVE RACOVIA to pozdrowienie rzymskie, nie kojarzyc ze znakiem 88... Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.icis.pcz.pl 15.02.06, 13:00 Pozdrawiam prawdziwych kibicow Rakowa. Ale problem pozostal i on nie zniknie, nawet jak sie nie bedzie o nim mowic. Szzcegolnie to pozdrowienie - zbyt jednoznacznie sie ono kojarzy. Rzym byl 2000 lat temu, to juz historia, a ten morderczy system to kwestia bardzo bliska dla wspolczesnie zyjacych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zal Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:59 Kurlwa, komunizm zabił kilka razy więcej ŻYWYCH, MYŚLĄCYCH ISTOT a kurlwa jego symbole nie są zabronione... Jak to jest? Wy sobie pierdo[lcie swoje, ślijcie maile, zakładajcie tematy. Będzie Donbas czy nie, my będziemy, prawdziwi kibice... hitler dla nas to taki sam skurlwiel jak stalin czy "magister". Wy pokolenie tolerujące zboczeńców i ta wasza ideologia: tylko moje zdanie jest właściwe, a ludzie o innycm pojęciu o świecie i porządku w nim panującym to faszyści, naziści i inne wasze ulubine określenia. Nie łaź na Raków i chouj... Są inne jkluby piłkarskie w Częstochowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.icis.pcz.pl 15.02.06, 19:06 Dlaczego tym swoim belkotem godzisz w Rakow ? Przeciez gdyby takich bylo wiecej, to Rakow nie mialby racji bytu. Symolami komunizmu tez nikt przy zdrowych zmyslach sie nie chwali. Ja chcialbym zeby Rakow byl wielki, a Tobie pasuje Rakow w IV lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 11:37 Dostałeś umowe darowizny za bonus? chyba, że nie robi Ci różnicy czy wskoczysz w próg podatkowy wyżej i będziesz miał niezła dopłatę do podatku... Co do reszty jak napisałem wystarczy się zainteresować żeby zoabczyć, ale jak masz ciepłą posadkę i wszystko głęboko to sie nie dziwie że nie zauważasz rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 11:45 no prosze, i kto tu ma ciepła posadke? Ja z tym co daje donbas nie wskocze w próg wyżej i nie martwie sie o to. Poza tym donbas tak kombinował, aby dac nam ta kase i nie płacic wyzszego podatku za bonus. tobie jak zwykle zle. Pewnie jestes od M.W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:03 Tak kombinował i co? zapytaj ludzi jak się cieszą, bo większość z nich wskoczy w wyższe progi, tak słabo płacą na hucie. Jeśli nie wiesz to Pan Seifryd i Pani Magiera też uważają, że Donbas leci w ch.. co firmują swoimi podpisami na pismach związków do szefostwa huty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.icis.pcz.pl 15.02.06, 12:16 Jesli wiesz na czym polega niewywiazywanie sie Donbasu z pakietu, to napisz a nie powoluj sie na Glos Hutnika czy kogos jeszcze. To w koncu pare zdan, ktore wystarczy napisac zamiast sciemniac w Twoim stylu. Zreszta podejrzewam ze to stara osoba pod nowym nickiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H2O Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:14 Dlaczego tak wszyscy bezkrytycznie podchodzicie do poczynań Donbasu i nawet nie pomyślicie, że możecie nie mieć racji nie mówiąc już o sprawdzeniu informacji? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:16 Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi, ale jesli piszesz odnosnie Rakowa to wiadomosci takie dostępne sa na oficjalnej stronie: www.rakow.com.pl Co do Hutników - troche czytam po necie o Mittalu i to co on wyprawia z pracownikami woła o pomste do nieba !!! A Donbas to nadzieja... I wcale nie musi byc matką głupich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c12h22o11 [...] IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 15.02.06, 13:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racovia Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:45 Oj zasmierdziało mi tu hanysem! I to bardzo! I pamietaj ciulu, RKS z dużej litery... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c12h22o11 Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 15.02.06, 13:49 ty jestes pacanie hanys....!!!hanys bos curffa gupol...i chodzisz na rks....mózg masz jak szpilka..hehehehehehehhe....albo korek od buta....pilkarzyka rksu..heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racovia Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:57 Teraz widzisz jakie sa roznice między Medalikami a Hanysami! Kompletnie nie wiadomo o co wam chodzi i piszecie beznadziejen bzdety... Buhahaha! Nie denerwujsie tyle, bo Ci zyłka wyskoczy...ciulu... Buhaha! NIGDY HANYSY ZAWSZE MEDALIKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.icis.pcz.pl 15.02.06, 14:25 Masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.icis.pcz.pl 15.02.06, 13:33 Wlasnie o te informacje na temat realizacji pakietu socjalnego prosilem. Zeby sprawdzac, tzreba najpierw wiedziec co sprawdzac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ezechiel1 Re: Przemo 15.02.06, 17:22 Umiem czytac a ty przemo nie rznij cwaniaka bo mieszkam kolo ciebie i moge ci w kazdej chwili dupe skopac dzieciaku tobie twojemu bratu albo wam obu na raz wiec grzeczniej prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleś Re: Przemo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 17:30 Te bohater, a może się podpisz, zamiast anonimowo straszyć Przema. Pie..ny cwaniak zza monitora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ Re: Przemo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 18:52 Nie strasz chlopcze bo sie zesrasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: Przemo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:02 Oj widze straszysz... A co do nicka, to nie pisz do mnie dzieciaku, bo ten numer za Przemo jest juz dawno nieaktualny! Odpowiedz Link Zgłoś
ezechiel1 Re: Przemo 15.02.06, 19:07 Nie strasze tylko ostrzegam Nie rzni cwaniaka i koniec tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: Przemo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:11 Cwaniaka wcale nie rznę, bo od "typowo" kibicowskich spraw są inni. I ja sie bynjamniej za takiego nie uwazam! Koniec tematu! Odpowiedz Link Zgłoś
ezechiel1 Re: Przemo 15.02.06, 19:22 Ale ja nie mam nic do rakowa naprawde zawsze bede za swoim miastem Wydawalo mi sie tylko ze takie rzeczy sa na stronie rakowa a ze rzniesz cwaniaka to inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki_Jeden Re: Przemo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 20:42 A ty sie uspokuj, bo sam sie mozesz zerznac, ale ze strachu w gacie - bucu. Odpowiedz Link Zgłoś
ezechiel1 Re: Taki_Jeden 15.02.06, 22:55 Nie zamierzam sie klocic na forum na takie tematy ale nie sadze ze jestes w stanie mnie do tego zmusic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 20:58 Tak apropo jutra: jesli ktos ma ochote i czas gorąco zapraszam na osniezanie głównej płyty! Wiadomo, ze z kasą u nas póki co krucho wiec przydadzą sie każde rece! Zresztą prawdziwych fanatyków zapraszac nie musze :P 9.00 - 15.00 kto może, pomóżmy klubowi! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoko Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 21:40 niestety ale duże grono osób ma w tym czasie inne obowiązki. Jendakże kto ma ochotę i wolny czas niech przyjdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: DONBAS bliżej RAKOWA :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 22:08 Dokładnie o to mi chodzi, nikt nikogo na siłe nie ciągnie :) kto może i chce... Odpowiedz Link Zgłoś