Gość: spokojny gość IP: 195.116.81.* 19.02.06, 11:58 Która pizzeria wg was jest najlepsza? Bo te które ja preferuje to serwują dobre jedzonko ale nie koniecznie by tam posiedzieć z gośćmi;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lookas.prv.pl Re: Pizzerie w Częstochowie 19.02.06, 12:42 Kiedyś dawno, dawno temu bardzo lubiałem chodzić do bodajże "Busoli" czy jakoś tak naprzeciwko Merkurego - tam gdzie teraz jest drugi lokal Allegro. Kilka dni temu byłem poraz pierwszy w Diavolo na Rynku Wieluńskim i bardzo mi posmakowała pizza. Mają tam tez inne dania meksykańskie. Bardzo dobre i niedrogo no i przyjemny lokal. Na uboczu i miło się siedzi. Do Allegro też lubię chodzić. Tanio i smacznie. W KFC i w Telepizzy już dawno nie byłem i chyba nie mam czego żałować. ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ja-kasiaa Re: Pizzerie w Częstochowie 19.02.06, 12:52 Polecam Allegro:D ale to na kościuszki nie w alejach bo tam jakoś klimat jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Pizzerie w Częstochowie 19.02.06, 13:14 Ja też mam na myśli to Allegro na Kościuszki :-) ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maggos Re: Pizzerie w Częstochowie 12.03.06, 11:51 Ja lubię pizzę z Da Grasso, ale nie przepadam za samym lokalem, więc zawsze chodzę do Flinstonów i tam zamawiam sobie pizzę z Da Grasso. Allegro na kościuszki też jest fajne. Pozdrawiam wiebicieli pizzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:07 Diavoli? dobra to chyba cos ze smakiem nie tak - pisza w menu ze ser mozarella a to nawet kolo mozarelli nie lezalo - duza pizza ha ha ha chyba nie ma nawet 30 cm a ciasto - bleee najgorsza pizza w miescie po wielu degustacjach w roznych lokalach na razie na pierwszym miejscu jest La Grappa na dekabrystow - pyyyyszna jest poprostu a sosik an ciasto wysmienity no i lokal nie zadymiony i zawsze jest miejsce megapizza - ida na ilosc a nie na jakos - ciasto zupelnie bez smaku a sos na bazie kechupu pozdrawiam Zuza Odpowiedz Link Zgłoś
qmar Re: Pizzerie w Częstochowie 19.02.06, 12:56 da grasso ale lepiej nie zaglądać im do kuchni... i uzbroić się w cierpliwość gdy zamawiacie do domu no i w kuchenkę mikrofalową :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 20:30 najlepszą pizzą w częstochowie jest MEGA PIZZA z Dekabrystów. Nie trzeba długo czekać i fajny klimat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 20:42 W Mega pizzy mi jedzenie nie smakuje, wg. mnie najlepsze pizzerie to Da Grasso i Allegro (na Kościuszki) :) Odpowiedz Link Zgłoś
3bracia Re: Pizzerie w Częstochowie 08.04.06, 10:02 Witam wszystkich. Nie wiem dlaczego tylko kilka osób wyraziło swoją opinią o pizzerii TOPOLINO w III Al. NMP. Ja rozumiem, że niektórzy lubią nawet "pizze" mrozoną odgrzewaną w mikrofali. Ale jeżeli ktoś prócz smaku sosu, i kiepskiego sera, chce poczuć smak prawdziwego ciasta, które możnaby było ze smakiem jeść samo bez żadnych dodatków bo jest naprawde wyśmienite. Co do dodatków do pizzy, to Topolino jest jedyna pizzerią, ktora nie tnie na tym kosztów. Prócz pizzy lokal oferuje nam kilka bardzo smakowitych włoskich potraw. Jadam dużo na mieście ale tam wracam najczęściej. Jeżeli nie byliście w Topolino to zajrzyjcie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.trustnet.pl 21.02.06, 21:03 Gość portalu: eliza napisał(a): > najlepszą pizzą w częstochowie jest MEGA PIZZA z Dekabrystów. Nie trzeba długo > czekać i fajny klimat nie wcale nie trzeba długo czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:09 pizza wcale nie jest smaczna, Mega pizza powinno się jeszcze dużo nauczyć, na mieście sa dużo smaczniejsze pizze np. Allegro, lub na Biznes centrum no tam pizza cudo::)))Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 14:50 Mega pizza to dno pizza ich jest bez smaku i przypraw, a wystrój do bani, zimno i brzydko. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprobujcie Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.03.06, 22:41 wszyscy tylko Allegro i Da Grasso. ale jak ktos chce i klimatu i takiej naprawde dobrej, wloskiej pizzy to poleca, Zorbe na ul. Glogera.Fajna knajpa, zielone piwo, kominek.mniam.lub Vittorio z tylu merkurego jak na pkp od ul Pilsudskiego sie idzie.Pizza wielka jest mega wielka a za 30 zł sie naje pare osb.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAKsiarz Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.21.pl 12.03.06, 12:56 mega pizza to najgorsza pizza jaką jadłem. Co z tego, że ciasto jest ogromne, skoro dodatków trzeba szukać z lupą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farnek225 Re: Pizzerie w Częstochowie IP: 82.160.8.* 06.04.06, 19:40 W mega pizzy to nawet całkim dobra i duża:] ale czekanie to ich WIELKA wada. największa pizza i najdłuższy czas oczekiwania. Jak zamówiłm do domu to musiałem czekać 1,5 godziny!!!!!!!! Odmówiłem pizze i zamówiłem z pizzy hut. Był to dobry wybór. Elegancki pan w krawacie przywiózł mi pizze w 30 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.21.pl / *.21.pl 08.04.06, 14:55 Kiedyś zamówiłem z Megapizzy i dostałem pizzę zimną. Nie polecam. W smaku była taka sobie. Co z tego, że duża jak niesmaczna. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: Pizzerie w Częstochowie 21.02.06, 21:00 La Bella na Okólnej. Najsmaczniejsza póki co pizza w mieście. :) kuchnia.o2.pl/lokale/lokal_int.php?id_l=315 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmela Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:04 Moim zdaniem jesli chcesz milo spedzic czas ze znajomymi proponuje Ci wybierz sie do pizzerni Zorba na ulicy Gloggera.Klimat niepowtarzalny a pizza wysmienita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizzomaniak Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:09 Pizza do domu ale z ul Garibaldiego "Martini" jest naprawdę pyszna , czeka się na nią do 20 min i w dobrej cenie. POLECAM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Carmeli Ania Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:11 Carmela masz rację z Zorby na glogera najlepsza pizza w mieście, wiele jadłam ale ta najlepsza::)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmela Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:15 Aniu popieram Cie w 100 procentach. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Pizzerie w Częstochowie 21.02.06, 23:38 Klimat w Zorbie jest, to trzeba przyznać. I można się wybrać tam na spokojnie i w ciszy zjeść pizzę. Tylko te ceny... ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmela Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:48 Ceny faktycznie nie sa zbyt niskie ale potrafia tam docenic stalych klientow znizkami nie mowiac juz o przesympatycznej obsludze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 00:23 a ja polecam pizze w La Gondola na Wroclawskiej a przy okazji mozna posiedziec ze znajomymi w gondoli super klimat jak chcecie to sprobujcie sami .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabs Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:03 Proszę o uściślenie, bo raz pizzeria La Gondola podawana jest na ul. Wrocławskiej a w innym poruszanym wcześniej wątku o pizzeriach na ul. Wysockiego. Jeśli można proszę o jakiś tel. Dzięki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawer Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:36 La gondola to pizzeria od niedawno otwarta i miesci sie na Wroclawskiej (tel.602 813 000)i tylko tam mozesz zjesc pizze jak we Wloszech. na Wysockiego zapomnij chlopie bo to koszmar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizzerman Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.xtreme.net.pl 06.04.06, 13:00 nie macie pojecia co to jest pizza zalewacie ja sosami i nie cZujecie smaku ciasta ani sera pracowalem we wloszech w pizzeri i najbardziej podobna do tej ktora robi sie tam jest pizza w topollino ciasto robione jest na mleku w zadnej innej pizzerii w czestochowie nie ma takiej dlatego polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.xtreme.net.pl 06.04.06, 13:06 przepracowalem w pizzerii pare lat spedzilem setki godz przy wyrabianiu masy na ciasto dlatego cos na ten temat wiem i dlatego moge powiedziec ze najlepsza pizza jest w topollino mleko,maka itp.na ciato dodatki dawane sa bez ograniczen jak ser,szynka itd..polecam Byly pracownik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodny Re: Pizzerie w Częstochowie IP: 217.97.0.* 22.02.06, 08:44 Pizza w dechę na północy - najsmaczniejsza pizza w Częstochowie ale i nie najtańsza, niestety czekać trzeba długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czewa Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:22 wszedzie tylko nie w Oskarze totalne nieporozumienie i ketchup dodatkowo płatny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaaa Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:36 Zorba-pizza rewelacyjna.Tylko te ceny...Ale coz raz na jakis czas mozna sobie pozwolic.Polecam rowniez pizze z Kleopatry calkiem niezla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAK Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.21.pl 22.02.06, 16:18 Łoo.. Jezu :/ Znów temat pizzeri. POszukaj w archiwum, bo było już wielokrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:34 wiec ja preferuje 3 miejsca: topolino w alejach, tevere na lipowej i alegroo na kosciuszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 22:39 nie polecam da grasso cos tam nie gra kiedys tam jadalam byla super teraz totalny syf. Odpowiedz Link Zgłoś
aka79 Re: Pizzerie w Częstochowie 12.03.06, 10:20 A ja lubię w Oskarze (AL.Pokoju) z sosem czosnkowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieczor Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.prenet.pl 12.03.06, 10:30 Mnie bardzo smakuje pizza w Pizzolinie na Kościuszki. Bardzo dobre ciasto, składniki, a sos czosnkowy jest super...polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 14:35 a na jakiej ulicy jest Oskar dajcie znać???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temur Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 16:47 Na Niepodległości. Pod biblioteką muzyczną. Nawet, nawet... Bardzo smakuje mi też w Rustice na CBC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 23:18 mega pizza- robi wrażenie wielkością, jakośc już nie tak rewelacyjna. mało sosu. czosnkowy bardzo czuc majpnezem. lokal ok, tylko bardzo zimno. da grasso, kiedyś było super, ale coś zwalili, i już nie jest. zorba potwornie droga, ale nie ma co: NAJLEPSZA Odpowiedz Link Zgłoś
mrucus Re: Pizzerie w Częstochowie 30.03.06, 17:41 Dla mnie najlepsza jest Da Grasso,a najgorszą "pizzę" jadłem w "sphinx-ie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sullivan Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.parkitka.prenet.pl 31.03.06, 00:34 Najlepsza pizza jest w TOPOLLINO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student2 Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 19:25 nOWO OTWARTA NA ARMII KRAJOWEJ W WIEŻOWCU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XxXxX Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 16:59 W środe u mnie w bloku otworzyli nowa pizzerie SURF CAFFE!! Dobra tylko ze troszke mala!! Odpowiedz Link Zgłoś