Dodaj do ulubionych

Pizzerie w Częstochowie

IP: 195.116.81.* 19.02.06, 11:58
Która pizzeria wg was jest najlepsza? Bo te które ja preferuje to serwują
dobre jedzonko ale nie koniecznie by tam posiedzieć z gośćmi;)
Obserwuj wątek
    • lookas.prv.pl Re: Pizzerie w Częstochowie 19.02.06, 12:42
      Kiedyś dawno, dawno temu bardzo lubiałem chodzić do bodajże "Busoli" czy jakoś
      tak naprzeciwko Merkurego - tam gdzie teraz jest drugi lokal Allegro.

Kilka dni temu byłem poraz pierwszy w Diavolo na Rynku Wieluńskim i bardzo mi
      posmakowała pizza. Mają tam tez inne dania meksykańskie. Bardzo dobre i niedrogo
      no i przyjemny lokal. Na uboczu i miło się siedzi.

Do Allegro też lubię chodzić. Tanio i smacznie.

W KFC i w Telepizzy już dawno nie byłem i chyba nie mam czego żałować.

• ja-kasiaa Re: Pizzerie w Częstochowie 19.02.06, 12:52
        Polecam Allegro:D ale to na kościuszki nie w alejach bo tam jakoś klimat
        jest....
        • lookas.prv.pl Re: Pizzerie w Częstochowie 19.02.06, 13:14
          Ja też mam na myśli to Allegro na Kościuszki :-)

• maggos Re: Pizzerie w Częstochowie 12.03.06, 11:51
            Ja lubię pizzę z Da Grasso, ale nie przepadam za samym lokalem, więc zawsze
            chodzę do Flinstonów i tam zamawiam sobie pizzę z Da Grasso. Allegro na
            kościuszki też jest fajne. Pozdrawiam wiebicieli pizzy ;)
      • Gość: suzi Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:07
        Diavoli? dobra to chyba cos ze smakiem nie tak - pisza w menu ze ser mozarella
        a to nawet kolo mozarelli nie lezalo - duza pizza ha ha ha chyba nie ma nawet
        30 cm a ciasto - bleee najgorsza pizza w miescie
        po wielu degustacjach w roznych lokalach na razie na pierwszym miejscu jest La
        Grappa na dekabrystow - pyyyyszna jest poprostu a sosik an ciasto wysmienity
        no i lokal nie zadymiony i zawsze jest miejsce
        megapizza - ida na ilosc a nie na jakos - ciasto zupelnie bez smaku a sos na
        bazie kechupu
        pozdrawiam
        Zuza
    • qmar Re: Pizzerie w Częstochowie 19.02.06, 12:56
      da grasso
      ale lepiej nie zaglądać im do kuchni... i uzbroić się w cierpliwość gdy
      zamawiacie do domu
      no i w kuchenkę mikrofalową :P
    • Gość: eliza Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 20:30
      najlepszą pizzą w częstochowie jest MEGA PIZZA z Dekabrystów. Nie trzeba długo
      czekać i fajny klimat
      • Gość: piotrek Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 20:42
        W Mega pizzy mi jedzenie nie smakuje, wg. mnie najlepsze pizzerie to Da Grasso
        i Allegro (na Kościuszki) :)
        • 3bracia Re: Pizzerie w Częstochowie 08.04.06, 10:02
          Witam wszystkich.
          Nie wiem dlaczego tylko kilka osób wyraziło swoją opinią o pizzerii TOPOLINO w
          III Al. NMP. Ja rozumiem, że niektórzy lubią nawet "pizze" mrozoną odgrzewaną w
          mikrofali. Ale jeżeli ktoś prócz smaku sosu, i kiepskiego sera, chce poczuć
          smak prawdziwego ciasta, które możnaby było ze smakiem jeść samo bez żadnych
          dodatków bo jest naprawde wyśmienite. Co do dodatków do pizzy, to Topolino jest
          jedyna pizzerią, ktora nie tnie na tym kosztów. Prócz pizzy lokal oferuje nam
          kilka bardzo smakowitych włoskich potraw. Jadam dużo na mieście ale tam wracam
          najczęściej. Jeżeli nie byliście w Topolino to zajrzyjcie. Polecam.
      • Gość: kasiaa Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.trustnet.pl 21.02.06, 21:03
        Gość portalu: eliza napisał(a):

> najlepszą pizzą w częstochowie jest MEGA PIZZA z Dekabrystów. Nie trzeba długo
        > czekać i fajny klimat

nie wcale nie trzeba długo czekać...
      • Gość: student Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:09
        pizza wcale nie jest smaczna, Mega pizza powinno się jeszcze dużo nauczyć, na
        mieście sa dużo smaczniejsze pizze np. Allegro, lub na Biznes centrum no tam
        pizza cudo::)))Polecam
      • Gość: kinga Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 14:50
        Mega pizza to dno pizza ich jest bez smaku i przypraw, a wystrój do bani, zimno
        i brzydko. Nie polecam
        • Gość: sprobujcie Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.03.06, 22:41
          wszyscy tylko Allegro i Da Grasso. ale jak ktos chce i klimatu i takiej
          naprawde dobrej, wloskiej pizzy to poleca, Zorbe na ul. Glogera.Fajna knajpa,
          zielone piwo, kominek.mniam.lub Vittorio z tylu merkurego jak na pkp od ul
          Pilsudskiego sie idzie.Pizza wielka jest mega wielka a za 30 zł sie naje pare
          osb.polecam
      • Gość: TAKsiarz Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.21.pl 12.03.06, 12:56
        mega pizza to najgorsza pizza jaką jadłem. Co z tego, że ciasto jest ogromne,
        skoro dodatków trzeba szukać z lupą?
      • Gość: farnek225 Re: Pizzerie w Częstochowie IP: 82.160.8.* 06.04.06, 19:40
        W mega pizzy to nawet całkim dobra i duża:] ale czekanie to ich WIELKA wada.
        największa pizza i najdłuższy czas oczekiwania. Jak zamówiłm do domu to
        musiałem czekać 1,5 godziny!!!!!!!!
        Odmówiłem pizze i zamówiłem z pizzy hut. Był to dobry wybór. Elegancki pan w
        krawacie przywiózł mi pizze w 30 min.
      • Gość: marcin_r Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.21.pl / *.21.pl 08.04.06, 14:55
        Kiedyś zamówiłem z Megapizzy i dostałem pizzę zimną. Nie polecam. W smaku była
        taka sobie. Co z tego, że duża jak niesmaczna.
    • ka-8 Re: Pizzerie w Częstochowie 21.02.06, 21:00
      La Bella na Okólnej. Najsmaczniejsza póki co pizza w mieście. :)

kuchnia.o2.pl/lokale/lokal_int.php?id_l=315
    • Gość: Carmela Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:04
      Moim zdaniem jesli chcesz milo spedzic czas ze znajomymi proponuje Ci wybierz
      sie do pizzerni Zorba na ulicy Gloggera.Klimat niepowtarzalny a pizza
      wysmienita.
      • Gość: pizzomaniak Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:09
        Pizza do domu ale z ul Garibaldiego "Martini" jest naprawdę pyszna ,
        czeka się na nią do 20 min i w dobrej cenie. POLECAM !!!!
      • Gość: do Carmeli Ania Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:11
        Carmela masz rację z Zorby na glogera najlepsza pizza w mieście, wiele jadłam
        ale ta najlepsza::))
        • Gość: Carmela Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:15
          Aniu popieram Cie w 100 procentach.
          • lookas.prv.pl Re: Pizzerie w Częstochowie 21.02.06, 23:38
            Klimat w Zorbie jest, to trzeba przyznać. I można się wybrać tam na spokojnie i
            w ciszy zjeść pizzę.

Tylko te ceny...

• Gość: Carmela Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:48
              Ceny faktycznie nie sa zbyt niskie ale potrafia tam docenic stalych klientow
              znizkami nie mowiac juz o przesympatycznej obsludze.
    • Gość: ola Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 00:23
      a ja polecam pizze w La Gondola na Wroclawskiej a przy okazji mozna posiedziec
      ze znajomymi w gondoli super klimat jak chcecie to sprobujcie sami ....
      • Gość: izabs Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:03
        Proszę o uściślenie, bo raz pizzeria La Gondola podawana jest na ul. Wrocławskiej a w innym poruszanym wcześniej wątku o pizzeriach na ul. Wysockiego. Jeśli można proszę o jakiś tel. Dzięki. Pozdrawiam
        • Gość: wawer Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:36
          La gondola to pizzeria od niedawno otwarta i miesci sie na Wroclawskiej
          (tel.602 813 000)i tylko tam mozesz zjesc pizze jak we Wloszech. na Wysockiego
          zapomnij chlopie bo to koszmar!!!
          • Gość: pizzerman Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.xtreme.net.pl 06.04.06, 13:00
            nie macie pojecia co to jest pizza zalewacie ja sosami i nie cZujecie smaku
            ciasta ani sera pracowalem we wloszech w pizzeri i najbardziej podobna do tej
            ktora robi sie tam jest pizza w topollino ciasto robione jest na mleku w zadnej
            innej pizzerii w czestochowie nie ma takiej dlatego polecam
            • Gość: byly pracownik Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.xtreme.net.pl 06.04.06, 13:06
              przepracowalem w pizzerii pare lat spedzilem setki godz przy wyrabianiu masy na
              ciasto dlatego cos na ten temat wiem i dlatego moge powiedziec ze najlepsza
              pizza jest w topollino mleko,maka itp.na ciato dodatki dawane sa bez ograniczen
              jak ser,szynka itd..polecam Byly pracownik
    • Gość: głodny Re: Pizzerie w Częstochowie IP: 217.97.0.* 22.02.06, 08:44
      Pizza w dechę na północy - najsmaczniejsza pizza w Częstochowie ale i nie
      najtańsza, niestety czekać trzeba długo.
      • Gość: czewa Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:22
        wszedzie tylko nie w Oskarze totalne nieporozumienie i ketchup dodatkowo płatny
        • Gość: Kasiaaa Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:36
          Zorba-pizza rewelacyjna.Tylko te ceny...Ale coz raz na jakis czas mozna sobie
          pozwolic.Polecam rowniez pizze z Kleopatry calkiem niezla.
    • Gość: TAK Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.21.pl 22.02.06, 16:18
      Łoo.. Jezu :/ Znów temat pizzeri. POszukaj w archiwum, bo było już wielokrotnie.
    • Gość: magda Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:34
      wiec ja preferuje 3 miejsca: topolino w alejach, tevere na lipowej i alegroo na
      kosciuszki
      • Gość: mysza Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 22:39
        nie polecam da grasso cos tam nie gra kiedys tam jadalam byla super teraz
        totalny syf.
    • aka79 Re: Pizzerie w Częstochowie 12.03.06, 10:20
      A ja lubię w Oskarze (AL.Pokoju) z sosem czosnkowym
      • Gość: Wieczor Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.prenet.pl 12.03.06, 10:30
        Mnie bardzo smakuje pizza w Pizzolinie na Kościuszki. Bardzo dobre ciasto,
        składniki, a sos czosnkowy jest super...polecam !
      • Gość: ala Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 14:35
        a na jakiej ulicy jest Oskar dajcie znać????
        • Gość: Temur Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 16:47
          Na Niepodległości. Pod biblioteką muzyczną.
          Nawet, nawet...
          Bardzo smakuje mi też w Rustice na CBC.
          • Gość: justa Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 23:18
            mega pizza- robi wrażenie wielkością, jakośc już nie tak rewelacyjna. mało
            sosu. czosnkowy bardzo czuc majpnezem. lokal ok, tylko bardzo zimno. da grasso,
            kiedyś było super, ale coś zwalili, i już nie jest. zorba potwornie droga, ale
            nie ma co: NAJLEPSZA
            • mrucus Re: Pizzerie w Częstochowie 30.03.06, 17:41
              Dla mnie najlepsza jest Da Grasso,a najgorszą "pizzę" jadłem w "sphinx-ie".
              • Gość: Sullivan Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.parkitka.prenet.pl 31.03.06, 00:34
                Najlepsza pizza jest w TOPOLLINO
                • Gość: Student2 Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 19:25
                  nOWO OTWARTA NA ARMII KRAJOWEJ W WIEŻOWCU.
    • Gość: XxXxX Re: Pizzerie w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 16:59
      W środe u mnie w bloku otworzyli nowa pizzerie SURF CAFFE!! Dobra tylko ze
      troszke mala!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka