Dodaj do ulubionych

patrox na strazackiej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 15:29
chcialabym wymienic podzespoly w komputerze(m.in procesor)i slyszalam ze
sklep na strazackiej(nie mialam konkretnej nazwy) sie tym zajmuje.wlasnie
znalazlam stronke w internecie patrox-a. czy to wlasnie on sie tymi rzeczami
zajmuje?dziekuje za odp
czy znacie jakies inne sklepy czestochowskie i ich strony internetowe ktore
sie zajmuja wymiana podzespolow?moglabym tym porownac ceny
Obserwuj wątek
    • Gość: jot Re: patrox na strazackiej IP: 195.116.81.* 19.02.06, 15:32
      Ręce opadają czytając niektóre posty.
      • Gość: tylda Re: patrox na strazackiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 15:39
        ale sie wysiliłeś z odpowiedzią, mogłeś sobie darować. Jak nic nie masz do
        powiedzenia, to sobie odpuść.
        Ad rem, o Patroksie, czy jak mu tam nie słyszałam, ale na Krótkiej jest
        Enterprice. Może to zrobią w miarę dobrze, wymieniałam tam padniętą a płytę
        główną. Ale dla pewnośći należy zapytać.
        • Gość: jot Re: patrox na strazackiej IP: 195.116.81.* 19.02.06, 15:43
          Dlaczego tak piszę ? Przeczytaj sobie:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=31803621&a=32264823
          • Gość: agusia_1988 Re: patrox na strazackiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 15:54
            no wlasnie ja nie chce kupowac nowego tylko wymienic niektore podzespoly
            ->procesor, pamiec i jesli bedzie trzeba(jesli beda kazac) to plyte gl no i
            jesli bede mogla to jeszcze dysk
            • Gość: m Re: patrox na strazackiej IP: *.prenet.pl 19.02.06, 16:08
              ja tez nie chce nowego komputera tylko nowsze rzeczy, ale nie najnowsze, a poszukuje:
              obudowe, ram, dysk, procesor, plyte, grafike ... nie wiecie gdzie takie rzeczy sprzedaja ;)
              • Gość: agusia_1988 Re: patrox na strazackiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 16:43
                znalazlam stronke www.patrox.pl sklep sie miesci na strazackiej.
                mam karte graficza: nvidia riva tnt2 model 64 i muzyczna:sb live 102
                chlopak mowil ze calkiem dobra jest,ja tez nie mam zastrzezen.o dwie rzeczy
                mniej do wymiany.mam 40 gb dysk, nie narzekam bo i tak zajmuje lacznie 8 gb, a
                filmy to moge trzymac na plytkach,a z dyskiem sie zrobi format.
                moja obudowa juz przezolkla, chyba umyje ja woda z wizirem, albo ace :D:P <lol2>
                a moga kazac mi wymienic karte gl z racji nowego procka i pamieci?
                • Gość: agusia_1988 Re: patrox na strazackiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 16:53
                  czy sempron - procesor jest dobry?bo patrze na tabele cen i widze ze sa o wiele
                  tansze od athlonow
                  • Gość: lol sempron 3100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:20
                    budżetówka, w miare dobre semprony zaczynają się od 3100 w górę, ale jak chcesz kupić płytkę socket 754 to do niej polecam athlona 2800 lub 3000 są już 64 bit-owe a wydajność większa jak w sempronach przy zbliżonej cenie.
                • Gość: s Re: patrox na strazackiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 16:59
                  w patroksie wymieniaja takie rzeczy.najlepiej byloby trafic na szefa, gosc
                  konkretny,gorzej jak trafisz na jego szwagra-lubi kombinowac i czasem troche
                  przychachmencic.idac w gorke ul.krakowska do pl.daszynskiego tez jest sklep
                  komp. pewnie tez wymieniaja podzespoly.jest tez sklep na ogrodowej.
                  • Gość: agusia_1988 Re: patrox na strazackiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 17:54
                    dziekuja za informacje.czekam jeszcze na inne opinie
    • Gość: ghost Re: patrox na strazackiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:29
      no właśnie szef jest w porządku ale ten jego szwagier .... szkoda gadać ,cham
      i krętacz .. ale całej prawdy o nim to właściciel sklepu chyba nie zna bo go
      jeszcze trzyma w tym sklepie

gdyby to odemnie zależało to wylał bym go na zbity pysk za to chamstwo
      • Gość: ja Re: patrox na strazackiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 19:41
        Najlepszy jest x-kom i najtańszy jak dla mnie
        • Gość: lol polecam x-kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:20
    • Gość: Stiepan BINO IP: 80.53.75.* 19.02.06, 21:12
      Polecam sklep Bino na Ogrodowej. NIe robią z niczym problemów. Szybko wymieniają
      podzespoły. Jak coś się zepsuje to nie ma kłopotu z przyjęciem do reklamacji.
      • Gość: Krzys Polecam Pat-Rox, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:22
        Pat-Rox, ja tam chodzę i jest ok.
        X-Kom też polecam.
        Biono jest tez ok, tylko jak wejdzie troche ludzi to jest problem bo trzeba
        dlugo stać, a tego nie lubję.

• Gość: agusia_1988 Re: Polecam Pat-Rox, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:57
          "problem bo trzeba dlugo stać, a tego nie lubję".

pewnie kazdy nie lubi- bylam w sklepie spozywczym(szlag mnie tarfia jak
          staruszki sobie nabiora a potem- nie mam pieniedzy-rozumiem ze niskie renty ale
          niech sie dotego dostosuja "co ile kosztuje".jeden wielki cyrk.pamietajcie
          unikajcie staruszki przed soba)przede mna taka stala na "miesnym", a ja sie
          spieszylam.za mna mama z dzieckiem,ktoremu bylo goraco i marudzilo ze chce
          wyjsc juz.
          w erze na klinskiego/nmp tez sa sporawe kolejki-nie raz sie przekonalam,raz
          bylam z tata myslalam ze go rozniesie widzac taka kolejke, a to jeszcze
          mielismy 15 minut karty postojowej-ostatni raz tam poszedl.
          • Gość: morning calm Re: Polecam Pat-Rox, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.06, 15:04
            Pytaj o szefa (Michal) albo taki mlody chlopak teraz tam pracuje, ktory tez sie
            bardzo dobrze zna na rzeczy i Ci pomoze ze wszystkim.
            Sempron moze byc, ale na pewno bedziesz musiala wymieniac plyte glowna. Jesli
            sempron to tak jak ktos pisal, od 3100 daja rade.

pzdr.
          • Gość: marcin_r Re: Polecam Pat-Rox, IP: *.21.pl / *.21.pl 20.02.06, 18:27
            Ale wpadłaś w słowotok widzę, od komputerów do staruszek :) Polecam Bino, jako
            klient (a nie jakiś znajomek), trochę się czeka, ale to też zależy od pory dnia.
            Co ważne chłopaki są chętni do pomocy i udzielania rad i nie zbywają ludzi.
            Można się również umówić z serwisem na gg na naprawę i przyjść dużo po 18, jak
            komuś nie pasują godziny otwarcia sklepu.
        • Gość: Ortograf Re: Polecam Pat-Rox, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:21
          Krzyś napisał:
          "Biono jest tez ok, tylko jak wejdzie troche ludzi to jest problem bo trzeba
          dlugo stać, a tego nie lubję."

Widzę że słownika ortograficzne tez nie "lubjsz"! ;-)
    • Gość: zyglis Re: patrox na strazackiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:35
      INFORMER na ulicy Berka Joselewicza. Bardzo solidna firma, ceny umiarkowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka