Gość: Karolcia IP: 80.54.168.* 03.03.06, 20:07 Mam pytanko,czy moze ktos wie cos o zespole Dallas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meggi Re: Zespol na wesele Dallas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:39 Hejka. Polecam, zespół grał na moim weselu i naprawdę super rozbawili towarzystwo. Jest jeszcze jeden zespół Club Band jest nieco lepszy od Dallas, ale na moje weselicho już nie było terminu:(. ogólnie polecam te dwa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: Zespol na wesele Dallas IP: 80.54.168.* 04.03.06, 11:05 Dziekuje za informacje! A czy masz jakies namiary na ten drugi zespol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meredith Re: Zespol na wesele Dallas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 11:33 Dallas grali u mnie na studniowce ;) taka impreza byla :> maja bardzo rozlegly repertuar, od hitow typu "wszytskie rybki spia w jeziorze" ;) po najwspolczesniejsze utwory. i naprawde dobrze graja. nie wiem jak z weselem, ale polecam jako zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amaseusz1981 Re: Zespol na wesele Dallas IP: *.man.czest.pl 04.03.06, 13:32 Witam Można ich brac są spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda żonka Re: Zespol na wesele Dallas IP: 80.51.57.* 05.03.06, 13:46 polecam też lavado - są świetni! a zbaczając z tematu - nie bierzcie kamerzysty Skowronka jest totalnie przereklamowany. może kiedyś był ok, ale teraz idzie na straszn amasówkę. Barrrdzo odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Zespol na wesele Dallas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 23:08 o co Ty nie powiesz? Tych mozna brac mowisz... no tak, ale trzeba wiedziec, ze na zywo to oni nie graja, posluguja sie czyms takim jak dyskietka, chcoiaz nie przecze temu, ze jeden z czlonkow zespolu ma wyksztłacenie muzyczne. Moze troszkę obiektywizmu? W tej cenie osobiscie wielabym cos innego. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz1981 Re: Zespol na wesele Dallas IP: *.man.czest.pl 07.03.06, 13:46 Witam Czego chcesz eee przecież nikt nie pytał czy grają na żywo czy z dyskietek coś mi się zdaje ze jesteś konkurencją !!!!! większość zespołów leci z dyskietek mniej lub więcej utworów jak chcesz wiedzieć!!! Akurat Dallasowi to wychodzi nie źle więc pisze że spoko! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Zespol na wesele Dallas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 14:41 Nie jestem konkurencja, tylko akurat w temacie - sama organizuje wesele swoje, więc co nieco udało mi się dowiedziec o tych czy tamtych zespolach. A co do tego, ze wszyscy jada z dyskietek, to nieprawda, sa zespoly, ktore potrafia i graja samodzielnie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: Zespol na wesele Dallas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 17:56 a mnie sie nie podobal.tez gral na mojej 100dniowce jakis czas temu. nie nazwalabym ich profesjonalistami-falsze,rozjazdy i takie tam ale najlepiej samemu posluchac-bycmoze to rzecz gustu bo widze tu same pozytywy o nich.ale radze najpierw sprawdzic... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi do 'Karolci' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 00:19 Podaję nr telefonu do "Club Band" Henryk Zasada 034 3619015 Chyba jeszcze aktualny. Pozdrawiam Meggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: do 'Karolci' IP: 80.54.168.* 07.03.06, 08:33 Dziekuje Ci bardzo za informacje i telefon!A nie wiesz czy ten zespol gra na harmoni? I ile berze za jeden dzien wesela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena009 Re: do 'Karolci' IP: 195.117.153.* 07.03.06, 11:29 Jezeli chodzi o Dallas, to slyszalam mnostwo dobrych opinii, mielismy sie nawet na nich zdecydowac. Sa bardzo sympatyczni,maja bogaty repertuar, ale... to nie bylo to czego szukalam. Ostatecznie zdecydowalismy sie na kogo innego, ale mysle, ze Dallas nie bedzie dla nikogo kto ich wybierze, rozczarowaniem. Po prostu my szukalismy czego innego... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_lina2 Re: do 'Karolci' 16.03.06, 16:24 a możesz powiedzieć (tzn. napisać) na kogo się zdecydowaliście i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Zespol na wesele Dallas IP: 80.54.171.* 17.03.06, 14:41 O kamerzyście też tak słyszałem od kilku osób. Odpowiedz Link Zgłoś