maggos 05.03.06, 13:00 panicznie boję się dentystów, może możecie mi polecić jakiegoś przyjaznego dentystę ;) dzięki za pomoc =) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tim Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:41 polecam lek.stomat.Edytę Mitura,w al.NMP 51 wejscie przez bramę obok sklepu FKA dawna TELIMENa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tim Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:30 tel.034/3612911 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: poszukuje dobrego dentysty IP: 82.160.8.* 07.03.06, 00:34 Polecam dwóch do wyrywania zębów: Hirurga Lipowskiego Pawła Rynek Wieluński a do lecznia P.Szymańską na ulicy Szajnowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: i slownik ortograficzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 10:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: i slownik ortograficzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 10:46 jeśli boisz sie bólu,to świetny jest dr Wcisło na Rocha-przemiły gość,bardzo delikatny i niestety dosyć drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pęknięty ząb Re: i slownik ortograficzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 15:12 fakt, bardzo przemiły i drogi. Robił mi wstawkę czyli nowego zęba zamiast wyrwanego. Należało spiłować sąsiednie zęby by założyć koronki. Niestety dentysta miał pech, podczas intensywnego piłowania pękł zdrowy ząb. Zaproponował wyrwanie i większą wstawkę (oczywiście droższą). Zgodziłem się bo nie miałem wyjścia, zaczął piłować kolejny ząb, tym razem rozłożył to na dwa razy. Podczas drugiego piłowania spieszył się bo była kolejka i ząb rozgrzany ponad miarę pękł. Wynik: miałem jeden wyrwany zdrowy ząb, drugi spiowany i pęknięty a dziura jak była tak była. Nie czekałem na resztę propozycji pana doktora i zrezygnowałem z jego usług. A teraz najciekawsze, pan doktor kazał sobie zapłacić za: spiłowanie 2 zębów, wyrwanie jednego zęba (zdrowego, który pękł podczas szlifowania) oraz za ostatnią wizytę w czasie której po pęknięciu zęba zrezygnowałem z usług pana dentysty. Wniosek: POLECAM dla osób o silnych nerwach i zasobnym portfelu. Miły pan i "bardzo delikatny" zanim ząb pękł pytał się czy boli, odpowiadałem, że boli. Pan dentysta z uśmiechem odpowiadał, że przestanie. Przestało, jak zmieniłem dentystę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczerbaty Re: i slownik ortograficzny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:10 czy nie lepiej powybijac sobie zeby? problem z wyborem dentysty z glowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cecylia Z. Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 13:42 Nie polecam tej kliniki wyłudzają pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudi Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:41 Polecam dr.Izabele Sychniak-Rećko przzyjmuje na Niepodległości 46.Przesympatyczna kobieta i tak dużo z Tobą rozmawia że nawet nie wiesz kiedy skończy leczenie i najważniejsze nie wyciaga kasy bo jeśli jest możliwość zrobienia czegoś na Kase Chorych to mówi o tym.Tel.371-00-07. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena009 Re: poszukuje dobrego dentysty IP: 195.117.153.* 07.03.06, 17:52 Ja polecam doktora Tomasza Wilsza. Przyjmuje na Czecha 21. Mozna leczyc u niego zeby zarowno prywatnie jak i na kase chorych. Bardzo mily, sympatyczny i przede wszystkim dokladny. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata M. Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 13:42 Nie polecam - szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:38 na alei wolnosci po prawej stronie zaraz za kosciołem andwentystów tak pomiedzy pks a pkp pprzyjmuje bardzo dobra dentystka Odpowiedz Link Zgłoś
marthina Re: poszukuje dobrego dentysty 08.03.06, 13:03 dr Sobczyk przyjmuje w bud NOT-u na Kopernika!polecam!jest genialny! Odpowiedz Link Zgłoś
wanessaiii Re: poszukuje dobrego dentysty 24.03.06, 19:25 Jest miły , dużo mówi,bez pytania wykonuje drogie zdjecia zębów lub calej jamy ustnej(dość droga usługa),a poza tym plomby wylatują lub wypłukują Odpowiedz Link Zgłoś
wanessaiii Re: poszukuje dobrego dentysty 24.03.06, 19:27 chodzi mi o dr Sobczyka Odpowiedz Link Zgłoś
wanessaiii Re: poszukuje dobrego dentysty 27.03.06, 14:59 Czy może ktoś był u stomatologa Pana P. sikorskiego na Grabówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 15:15 Tak potwierdzam, na wejściu dla każdego pacjenta jest zdjęcie panoramiczne zębów, no i trzeba mieć worek pieniędzy żeby się u niego leczyć, ceny idą w tysiącach... ja swego czasu chodziłam do niego jeszcze jak miał gabinet na Limanowskiego na nfz. Cóż teraz mam do leczenia kilka zębów bo plomby powypadały, a miał być spokój na lata. Odpowiedz Link Zgłoś
paccc Re: poszukuje dobrego dentysty 27.03.06, 22:34 Dr Sobczyk to zwykły naciągacz, a lekarz to cie...niutki. Bez pytania wykonuje zdjęcia panoramiczne jamy ustnejdość drogie, plomby wylatują po trzech miesiącach a są drogie,jeżeli chodzi o usuwanie kamienia to też żadna rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 22:33 polecam Justyne Sadkowską. również jeśli chodzi o dzieciaki. Moja chrześnica ma buzie pęłną kolorowych plomb. Uważam, że jest dobrym specjalistą i w tej chwili tylko raz na jakiś czas zaglądam do niej na kontrolę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:18 czesc ja tez panicznie balam sie dentysty byly to moje zmory nocne do poki nie spotkalam pani Mitury przemila dziewczyna a co najwazniejsze robi zabki bardzo szybko nawet nie zdazy cie zabolec oczywiscie na znieczulenie ja dzieki niej juz odwiedzam gabinet stomatologiczny bez stresow i nawet lecze czasem zabki bez znieczulenia a jeszcze pare lat temu uwazalam to za szczyt odwagi podaje tel 512454364 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:31 Polecam dr Barbarę Knysak Chotecką. Bardzo miła i pogodna osoba, potrafi tak "pozytywnie zagadać" człowieka, że nawet nie wie kiedy i już po leczeniu :) Chodzimy do niej cała moja rodzina + znajomi. Adres: Andersa 12A/U2 (Północ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:42 Ja z kolei polecam pana Tomasza Zagziła (przyjmuje w gabinecie przy ul Kilińskiego- na przeciwko dawnej Prasowej). Bardzo profesjonalnie podchodzi do sprawy i nawet najwięksi panikarze polubią wizyty u dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od Tomasza Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 13:44 Moja rodzina zrezygnowała z usług P. Tomasza - nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.area4.il.chicago.comcast.net 09.03.06, 17:57 na ul. Lipowej jest gabinet ,przyjmuje tam pewna młoda pani stomatolog jest super choć nazwiska nie pamiętam , każdemu aplikuje znieczulenie specjalnym aparatem ( nie zastrzykiem ) jest spoko robiłem u Niej resekcje i było OK , ale niestety nazwiska nie pamiętam , ale znaleść można bez problemu jadąc od sezamu w strone makro skręcamy w ul. lipową i zaraz po lewej stronie jest dom w którym ma gabinet.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:33 Polecam doktor Annę Markowską, przyjmuje przy ulicy Boya-Żeleńskiego 10 (uliczka za lodowiskiem) telefon 034 368-26-76. Gabinet nazywa się "Galeria Uśmiechu". Super stomatolog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 19:44 Polecam dr Justynę SADKOWSKĄ, przyjmuje 3 Aleja .Mają sąsiadujące gabinety ze sławnym ginekologiem nie pamiętam dobrze jego nazwiska, Korn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 10:37 Ja też polecam Justyne Sadkowską, jest naprawdę super. Ja na hasło dentysta dostawałam gęsiej skórki a do niej chodzę z przyjemnością. Atmosfera super, każdego pacjenta traktuje jak dobrego znajomego. Można się leczyć na kase chorych i zawsze mówi co robi co można zrobic i co ona radzi. Mojemu mężowi uratowała zeba który był skreślony przez innych dentystów. wymagało to pracy i częstych wizyt ale się udało.Nr tel. do gabinetu 034 3241123. Aha ma super podejście do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 19.05.06, 16:35 Dokładnie jak wyżej. Pani Sadkowska jest super. Boje się dentystów a do Niej chodzę z prawdziwą przyjemnością. Rzeczowa, miła i co najważniejsze świetny specjalista. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p-acjent Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 09:54 mam podobne problemy(-: ostatnio wyrwałem kilka starych skorup na oddziale szczękowymszp. na Tysiącleciu... polecam PANIĄ DOKTOR WIERUS.........I ORDYNATORA ODDZIAŁU !!! są przykładem porżadnych i Dobrych!!! lekarzy...to niestety rzadkość w ćzęstochowie... szczerze polecam Tobie jeśli masz coś do rwania..(-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcio Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 10:30 Ja leczę się u dr Anity Jabłońskiej Olek.Pobyt w jej gabinecie odbywa się bez stresu, jest delikatna, dokładna i stwarza bardzo dobrą atmosferę.Widać że lubi to co robi i dba o pacjentów.Przyjmuje na Zajączka1 034/ 3611692. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:53 Ja polecam dr. Szczerbaniewicza przyjmuje z żoną na ul. Wręczyckiej zaraz za Arsem. Ale jest bardzo bardzo drogi podobno przyjmuje też na kase chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 19:29 Polecam Przychodnię Stomatologiczną DENTARIA ul, Stroma 12 www.dentaria.com.pl cała ekipa jest na 5 z plusem! Mają bardzo przyjazne a jednocześnie bardzo fachowe podjście do pacjenta zarówno do tego dorosłego jak i najmłodszego. DENTARIA postawiła sobie chyba za cel, zmienić w nas stosunek do dentystów i to nie tylko przez swój profesjonalizm jak i również dzięki ciepłej prawie rodzinnej atmosferze i bardzo przytulnemu a jednocześnie nowoczesnemu wystrojowi Przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.man.czest.pl 18.03.06, 20:37 Skorzystam z okazji.Moze powiecie gdzie"znajde" dobrego,szybkiego, protetyka /stracilam jedynke /.Dzieki za powazna pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.pl / *.sfc.pl 19.05.06, 10:54 Mam pytanie. Czy może są pancjenci gabinetu Dentaria, którzy by mogli wydać więcej opinii ?. Czy ktoś był znieczulany przy pomocy The Wand. Bardzo proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.zim.pcz.czest.pl 24.03.06, 10:46 Chyba sobie żartujesz polecając Szczerbaniewicza z żoną. Totalni naciągacze. Leczone Ich metodą zęby musiałam zatruć u innego dentysty( 4 trzonowce - zapalenie miazgi). ABSOLUTNIE ODRADZAM. Malwina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 22:22 Nie polecam pani tylko pana Szczerbaniewicza mnie leczył zęby i nigdzie indziej iść nie musiałam, dobrze je zrobił. A że nie wie ile brac to inna sprawa wiec napisałam że jest baaardzo drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 17:50 Paskudny ten doktor Szczerbaniewicz. Pomijam fakt, że drogi bo jak boli to człowiek zapłaci każdą kase aby nie bolało. Trzy tygodnie miałam sińce na twarzy po jego leczeniu i jeszcze mi wmawiał że tak powinno być. Dziwne po innym dentyście tak nie miałam. Broń Boże przed tym dentystą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinka Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 20:56 Ja polecam gabinet Eldent na Orkana, fajna dentystka pani Jurgielewicz...;) ps. delikatnie obchodzi się z pacjentami, ale straszna gaduła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.zim.pcz.czest.pl 24.03.06, 10:49 Zgadzam się z Malwiną - TYLKO NIE SZCZERBANIEWICZ - nowoczesna metoda otwierać zęby ( nawet te zdrowe)- ekspresowa plomba i 150 zł dla Niego do przodu. Renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.21.pl / *.21.pl 24.03.06, 15:40 podobnie jak Ghost- polecam gabinet na ul.Lipowej 8a , tel.366 37 17 ; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGOR Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:12 Ja polecam panią doktor Agnieszkę Dudek Jadczyk przyjmuje w bramie na przeciwko sądu na Dąbrowskiego ,jest duży szyld łatwo trafić a pani doktor naprawdę się stara ,Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: poszukuje dobrego dentysty IP: 212.87.244.* 24.03.06, 21:30 a ja sadkowskiej nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
olivka_82 Re: poszukuje dobrego dentysty 24.03.06, 22:27 Polecam Hankę Babczyńską.Ma prywatny gabinet na ul. Piłsudskiego (ostatnia brama).Przemiła, delikatna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czop490 Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 15:37 według mnie najlepszym stomatologiem jest p.A.Szlęg przyjmuje na ul.Michałowskiego 26m45 leczę u niej zęby od 25 lat bardzo miła i delikatna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: poszukuje dobrego dentysty IP: 82.160.8.* 26.03.06, 17:59 ja polecam panią dr Beatę Świerczyńksą miała gabinet na Elsnera, etraz przeniosła gdzieśw bok od Makuszyńskiego. Bardzo dobrze leczy zęby i to bezboleśnie, ma swietną pomoc , a także doskonałych techników leczę u niej zęby ja i cała rodzina co najmniej od 5 lat także zron\biłam sonbie mostek jest super. Nie polecam natomiast Magdy Kuklińskiej pali przy pacjencie papierochy, nie chce dawać znieczulenia i ma fatalnych protetyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: dr. Tomasz Wilsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 14:50 ja rowniez polecam dr. Tomasza Wilsza. chodzilem do niego jak pracowal w przychodni na wyczerpach. obecnie przyjmuje przy ul. Czecha 21 na Polnocy. bardzo mily i sympatyczny. wielu moich znajomych ktorzy sie bali isc do dentysty bylo pod wrazeniem pana doktora. jego poczucia humoru i wogole.... we wrzesniu byl nawet w telewizji TVN:) robi zeby prywatnie i na NFZ polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: dr. Tomasz Wilsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 17:32 Podajcie namiary na jakiegoś dentystę na Rakowie -Zachód! Odpowiedz Link Zgłoś
borisa Re: poszukuje dobrego dentysty 20.05.06, 09:29 doktor kaniewska przyjmuje w wieżowcu na wprost zarządzania politechniki- SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.pl / *.sfc.pl 21.05.06, 09:09 Mam pytanie. Czy może są pancjenci gabinetu Dentaria, którzy by mogli wydać więcej opinii ?. Czy ktoś był znieczulany przy pomocy The Wand. Bardzo proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: poszukuje dobrego dentysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 11:30 Witam. Rok temu kolezanka poleciła mi dr Miszczyk pracacącą w przychodni stomatologii zachowawczej na Kilińskiego. Owszem wszystko było oki do czasu gdy Pani Miszczyk nie otwarła swojego prywtnego gabinetu i zaczela przyjmowac tylko w poniedziałki. Umówiłem się wiec na kolejną wizytę, na która czekałem ponad miesiąc (jak nie 1,5). Po uplywie terminu i odczekaniu swojego przyszedłem na umówioną wizytę. W recepcji poinfomowano mnie, że pani Miszczyk wyjechała na jakiś kurs (akurat w poniedziałek) i jedyne co mi pozostało to umówić sie na kolejna wizytę na, którą musiałbym czekać 2 miesiące. Zapisując się do tej przychodni ta sama pani w recepcji poprosiła mnie o numer tel. że w razie nieobecnosci stomatologa poinformuje mnnie tel. i umówi na inny termin... Szkoda, że o tym zapomnniała... Myślałem, że w tym kraju zdarzają się jeszcze przypadki miłej obsługi na kase chorych ... a tu taki zonk! Jeśli nie masz kasy na leczenie wyrwij zęba, wiecej sie nie upomni... ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nora25 Re: poszukuje dobrego dentysty 21.05.06, 17:13 Dobry dentysta, to taki który wyleczy zęba i potem jest spokój na długie lata.Takimi są małżeństwo Tkaczyńscy w al.NMP, dość drogo ale solidnie. Leczyłam się już wcześniej u niejednego "paproka"-szkoda czasu a i kasa wychodzi ta sama bo poprawia jednego zęba trzy lub cztery razy no i płacić za każdym razem trzeba i cierpieć!!!!Ja leczę zęby za każdym razem w znieczuleniu ale można też chyba w narkozie? powodzenia!!!!!!!!!!!!!! takimi Odpowiedz Link Zgłoś