Dodaj do ulubionych

Korepetycje - WOS

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 16:06
Czy ktos zna dobrego korepetytora, korepetytorke majaca wolny termin? Chodzi o
przygotowanie do matury.
Obserwuj wątek
    • Gość: ulcia Re: Korepetycje - WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 16:12
      najlepszy jakiego znam to prof. Jaskóła, uczy w Traugucie.
      • Gość: chuck Re: Korepetycje - WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 16:27
        Uwazajcie na goscia od wosu i historii pawla z., mieszka na witosa. Jedyna jego
        zaleta jest to ze jest tani, ale oprocz tego lekcje u niego to jednym slowem
        pomylka. Zadnych pomocy, zadnego zaangazowania, przez pare miesiecy nie
        zaproponowal nawet kubka herbaty. Jego lekcje opieraly sie na tym ze dyktowal
        nam do zeszytu to co mial na swoich kserowkach.Gosciu ten pozatym jest bardzo
        nie zadowolony z zycia, najchetniej zabil by wszystkie kobiety, a jego jedyna
        pasja sa jaskinie i bialoruska wodka. Uwazajcie na niego. Ja z kumplem
        chodzilismy do niego przez pare miesiecy i zalujemy tego do dzis, lekcje byly
        tak nudne ze czasem ciezko bylo wysiedziec, no ale bral 10 zeta za godzine.

• Gość: Maja Re: Korepetycje - WOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 11:11
        Chyba żartujesz!? Miałam z nim zajęcia na studiach - totalna porażka. I wielkie
        braki w wiedzy.
        • Gość: Maja Re: Korepetycje - WOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 11:13
          Opinia była oczywiście o Tomaszu Jaskóle. A! Jest on magistrem, a nie żadnym
          profesorem ( i na pewno nigdy nim nie zostanie )!
          • ulisses_czwa Re: Korepetycje - WOS 20.03.06, 11:47
            Korepetycje z WOS'u... Niebawem uczniowie będą je brać z WF'u... Przedmiot banalny, wystarczy troche poczytac i pomysleć... To nie jest matematyka, chemia czy fizyka...
    • Gość: studentka Re: Korepetycje - WOS IP: *.man.czest.pl 07.03.06, 23:31
      jestem studentką politologii mogę pomóc
    • Gość: IKS Re: Korepetycje - WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 20:37
      A nie lepiej uczyć się samemu. Przecież to nie przedmiot ścisły. Wichry dziejów
      zmieniają go podobnie jak historię. Przy nauce tych przedmiotów należy
      zachowywać "czujność klasową". Nauczyciel, który lubi białoruską wódkę może ją
      otrzymywać z KGB to jest takiego ABW. W każdym razie osobnik podejrzany.
    • Gość: kasiaw Re: Korepetycje - WOS IP: 80.54.171.* 20.03.06, 11:02
      Bardzo chetnie pomoge jestem studentka politologii.Jesli jestes zainteresowany
      odezwij sie na forum a wtedy podam Ci kontakt ze mna.
      • Gość: lukasz Re: Korepetycje - WOS IP: *.parkitka.prenet.pl 21.03.06, 02:44
        Ja rowniez jestem studentem politologii,i powiem Ci szczerze,ze korepetycje z
        tego przedmiotu to tylko strata kasy,no chyba,ze jestes idiota ,ktoremu trzeba
        na sile "wpychac" wiedze,masz za duzo pieniedzy,albo jestes zbyt leniwy.To nie
        jest mata czy fizyka,czy nawet jezyk obcy,by nie dalo sie samemu tego
        nauczyc,bierzesz ksiazke i cztasz!!!kupujesz gazete (pilityka czy wprost)i
        czytasz ,idziesz do biblioteki i czytasz!!sa widmosci-ogladasz!!!Cala filozofa
        Wosu!!Wiec nie trac kasy tylko bierz sie za czytanie...
    • Gość: mika Re: Korepetycje - WOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 09:12
      Jestem nauczycielem historii i również podczas studiów miałam zajęcia z
      Jaskółą - popieram negatywną opinię o nim - beznadziejny. A WOS kolego to
      możesz bez większego wysiłku nauczyć się sam, tylko trochę poczytaj. Na
      korepetycje z tego przedmiotu szkoda kasy.
      P.S.
      Powodzenia!
      • Gość: ulcia Re: Korepetycje - WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:57
        pan Jaskóła jest profesorem, bo uczy w liceum...chyba masz braki wiedzy
        jakieś...:/ fakt, że Wosu można się nauczyć samemu, ale poza wiedzą trzeba mieć
        odpowiedni sposób myślenia, rozumowania... i tego właśnie uczy nas PROFESOR
        Jakóła!!! a o tym jak sktueczne jest jego nauczanie świadczą wyniki matury
        uczniów którzy się z nim przygotowywali, a nie wasze subiektywne oceny jego
        osoby :P
        • Gość: piter Re: Korepetycje - WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 17:06
          profesor czyli tytuł powszechnie używany w szkole ponadgimnazjalnej względem
          nauczycieli. chyba do liceum chodziliscie wiec wiecie o co chodzi:]
          • Gość: kkk Re: Korepetycje - WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 17:31
            Maja chyba nie chodziła ...:/ i swoich braków jakoś nie dostrzega...:/
    • Gość: dim Re: Korepetycje - WOS IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.06, 18:36
      tel 604 916 507
      • Gość: maja Re: Korepetycje - WOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 14:35
        chodziło mi o tytuł!; a poza tym nie jestem jedyną byłą studentką "Profesora",
        która tak myśl. T.J.ze swoią wiedzą może uczyć tylko w liceum, bo na studia na
        pewno się nie nadaje. A studentom tak łatwo jak wam licealiści nie da się
        ciemnoty wciskać ( zapytajcie dlaczego tak krótko wykładał na AJD ). A jeżeli
        chodzi o te wyniki matur, to gratuluje, ale to w większości zasługa Was samych!
        • Gość: ela Re: Korepetycje - WOS IP: 82.160.8.* 26.03.06, 18:09
          zupelnie cię,popieram, TJna lekcjach narzuca swoje racje polityczne i swoje
          poglądy, jest zagorzałym zwolennikiem PO i pluje na wszystko i wszytskich, co z
          tą formacją nie jest związane. A jego uczniowie aby zdać maturę chodzą na korki
          lub kursy przygotowujące. Wiem, bo sama takich uczniów douczałam
          • Gość: hm? Re: Korepetycje - WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 18:46
            czemu krotko wykładał na ADJ ?
            • Gość: maja Re: Korepetycje - WOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 12:17
              No i gdzie jesteśce wielbiciele "Profesorka"?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka