Gość: Uczen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 16:06 Czy ktos zna dobrego korepetytora, korepetytorke majaca wolny termin? Chodzi o przygotowanie do matury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ulcia Re: Korepetycje - WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 16:12 najlepszy jakiego znam to prof. Jaskóła, uczy w Traugucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuck Re: Korepetycje - WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 16:27 Uwazajcie na goscia od wosu i historii pawla z., mieszka na witosa. Jedyna jego zaleta jest to ze jest tani, ale oprocz tego lekcje u niego to jednym slowem pomylka. Zadnych pomocy, zadnego zaangazowania, przez pare miesiecy nie zaproponowal nawet kubka herbaty. Jego lekcje opieraly sie na tym ze dyktowal nam do zeszytu to co mial na swoich kserowkach.Gosciu ten pozatym jest bardzo nie zadowolony z zycia, najchetniej zabil by wszystkie kobiety, a jego jedyna pasja sa jaskinie i bialoruska wodka. Uwazajcie na niego. Ja z kumplem chodzilismy do niego przez pare miesiecy i zalujemy tego do dzis, lekcje byly tak nudne ze czasem ciezko bylo wysiedziec, no ale bral 10 zeta za godzine. ___________________________ a ten kto umarl, ten nie zyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Korepetycje - WOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 11:11 Chyba żartujesz!? Miałam z nim zajęcia na studiach - totalna porażka. I wielkie braki w wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Korepetycje - WOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 11:13 Opinia była oczywiście o Tomaszu Jaskóle. A! Jest on magistrem, a nie żadnym profesorem ( i na pewno nigdy nim nie zostanie )! Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: Korepetycje - WOS 20.03.06, 11:47 Korepetycje z WOS'u... Niebawem uczniowie będą je brać z WF'u... Przedmiot banalny, wystarczy troche poczytac i pomysleć... To nie jest matematyka, chemia czy fizyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Korepetycje - WOS IP: *.man.czest.pl 07.03.06, 23:31 jestem studentką politologii mogę pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IKS Re: Korepetycje - WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 20:37 A nie lepiej uczyć się samemu. Przecież to nie przedmiot ścisły. Wichry dziejów zmieniają go podobnie jak historię. Przy nauce tych przedmiotów należy zachowywać "czujność klasową". Nauczyciel, który lubi białoruską wódkę może ją otrzymywać z KGB to jest takiego ABW. W każdym razie osobnik podejrzany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaw Re: Korepetycje - WOS IP: 80.54.171.* 20.03.06, 11:02 Bardzo chetnie pomoge jestem studentka politologii.Jesli jestes zainteresowany odezwij sie na forum a wtedy podam Ci kontakt ze mna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Korepetycje - WOS IP: *.parkitka.prenet.pl 21.03.06, 02:44 Ja rowniez jestem studentem politologii,i powiem Ci szczerze,ze korepetycje z tego przedmiotu to tylko strata kasy,no chyba,ze jestes idiota ,ktoremu trzeba na sile "wpychac" wiedze,masz za duzo pieniedzy,albo jestes zbyt leniwy.To nie jest mata czy fizyka,czy nawet jezyk obcy,by nie dalo sie samemu tego nauczyc,bierzesz ksiazke i cztasz!!!kupujesz gazete (pilityka czy wprost)i czytasz ,idziesz do biblioteki i czytasz!!sa widmosci-ogladasz!!!Cala filozofa Wosu!!Wiec nie trac kasy tylko bierz sie za czytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Korepetycje - WOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 09:12 Jestem nauczycielem historii i również podczas studiów miałam zajęcia z Jaskółą - popieram negatywną opinię o nim - beznadziejny. A WOS kolego to możesz bez większego wysiłku nauczyć się sam, tylko trochę poczytaj. Na korepetycje z tego przedmiotu szkoda kasy. P.S. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcia Re: Korepetycje - WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:57 pan Jaskóła jest profesorem, bo uczy w liceum...chyba masz braki wiedzy jakieś...:/ fakt, że Wosu można się nauczyć samemu, ale poza wiedzą trzeba mieć odpowiedni sposób myślenia, rozumowania... i tego właśnie uczy nas PROFESOR Jakóła!!! a o tym jak sktueczne jest jego nauczanie świadczą wyniki matury uczniów którzy się z nim przygotowywali, a nie wasze subiektywne oceny jego osoby :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Korepetycje - WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 17:06 profesor czyli tytuł powszechnie używany w szkole ponadgimnazjalnej względem nauczycieli. chyba do liceum chodziliscie wiec wiecie o co chodzi:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Korepetycje - WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 17:31 Maja chyba nie chodziła ...:/ i swoich braków jakoś nie dostrzega...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dim Re: Korepetycje - WOS IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.06, 18:36 tel 604 916 507 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Korepetycje - WOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 14:35 chodziło mi o tytuł!; a poza tym nie jestem jedyną byłą studentką "Profesora", która tak myśl. T.J.ze swoią wiedzą może uczyć tylko w liceum, bo na studia na pewno się nie nadaje. A studentom tak łatwo jak wam licealiści nie da się ciemnoty wciskać ( zapytajcie dlaczego tak krótko wykładał na AJD ). A jeżeli chodzi o te wyniki matur, to gratuluje, ale to w większości zasługa Was samych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Korepetycje - WOS IP: 82.160.8.* 26.03.06, 18:09 zupelnie cię,popieram, TJna lekcjach narzuca swoje racje polityczne i swoje poglądy, jest zagorzałym zwolennikiem PO i pluje na wszystko i wszytskich, co z tą formacją nie jest związane. A jego uczniowie aby zdać maturę chodzą na korki lub kursy przygotowujące. Wiem, bo sama takich uczniów douczałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm? Re: Korepetycje - WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 18:46 czemu krotko wykładał na ADJ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Korepetycje - WOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 12:17 No i gdzie jesteśce wielbiciele "Profesorka"? Odpowiedz Link Zgłoś