Gość: gin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 11:44 mam pytanie : gdzie według was można najlepiej zrobić kat E do C ? gdzie są najlepsi instruktorzy itd. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiekk Re: prawo jazdy kat E 12.03.06, 19:24 hej ja robiłem u Pana Karolczyka przy Kościuszki 10/12. świetnie i szybko załatwione pozytyw od podejścia. Możesz też w "driver-car" maja baze na 1-go Maja koło kręgielni.instruktorzy cierpili i doskonale znaja sie na swojej robicie. POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gin Re: prawo jazdy kat E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:27 dzięki a moge wiedzieć ile płaciłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: prawo jazdy kat E IP: *.plusgsm.pl 12.03.06, 19:36 ja robilem E do C w adepcie na Niepodleglosci instruktor spoko ale sprzęt taki sobie egzamin pozytywnie zdany cena kursu 11oo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiekk Re: prawo jazdy kat E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 00:07 Ja za kurs płaciłem 1300 złotych.Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
fiooona Re: prawo jazdy kat E 12.03.06, 21:13 A nie wiecie moze od ilu lat można zrobić prawo jazdy kat B i ile to kosztuje? Z góry dziękuje za odp:* Odpowiedz Link Zgłoś