Dodaj do ulubionych

!!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!!

IP: *.visp.energis.pl 05.12.02, 21:48
Witam wszystkich.
Od lutego 2003 roku będę organizował w Częstochowie giełdę komputerową bardzo
proszę o opinie na ten temat. Dziękuję
Wszelkie pytania kierować na zikom@life.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! IP: *.bloklan.org.pl / 10.0.1.* 06.12.02, 00:05
      Pomysł niegłupi tylko jedna sprawa po 1 - loalizacja sugeruje cos blizej
      centrum bo ostatnia lokalizacja byla niewypałem (rejon ul. Ogrodowej trudno
      nazwac centrum) Po 2 sprawa chetnych do udziału przy poprzedniej probie
      skonczylo sie tym ze bylo coraz mniej osob przy kazdej kolejnej gieldzie. Mam
      nadziej ze tym razem sie uda.
      • Gość: mundek Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! IP: 217.97.140.* 06.12.02, 14:41
        jestem za w 100 %
        o tej na ogrodowej to nawet nie wiedzialem :/
      • Gość: ziba Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! IP: *.visp.energis.pl 07.12.02, 05:25
        Czy możecie powiedzieć mi coś więcej o tej giełdzie która była na ogrodowej? Ja
        o niej usłyszałem jak już jej nie było. Czy może wiecie kto ją organizował?
        • Gość: Krzysiek Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! IP: *.bloklan.org.pl / 10.0.1.* 07.12.02, 17:35
          No coż z tego co wiem robili to goscie ze stradomia ale nie miałem przyjemności
          spotkac organizatorów. Na giełdzie wiało pustką to znaczy zainteresowanie i
          sprzedających i kupujących było z tygodnia na tydzien coraz mniejsze. Nie było
          zwłaszcza sprzedających - przedstawicieli Częstochowskich firm handlujących
          sprzetem komputerowym którzy to sa na karzdej ze znanych mi giełd to znaczy w
          Katowicach, Krakowie czy w Warszawie. Giełda istniała chyba 2 miesiące i to
          chyba nawet niepełne. gólnie mowiąc nie było czym sie interesować.
          • pesti Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! 08.12.02, 16:56
            zgadza sie, organizowali ja goscie ze stradomia. komputerowcy, scenowcy, itp.

super, jesli znowu bylaby gielda. jesli nie taka niesamowita jak w
            sienkiewiczu, to moze chociaz taka jak w mrowkowcu przed parszywa ustawa;)

to byly piekne czasy...
            • Gość: jmk Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 21:28
              W Sienkiewiczu było ciekawie ale jak tylko usłyszeli o ustawie to od razy
              zwineli impreze, a ponadto jak ktoś sie napatoczył na halę to giełda szła w
              odstawkę, obecnie jest tyle możliwości sciągania programów że wątpię by ta
              impreza weszła na stałe. Sam sprzęt po okazyjnych cenach to chyba zbyt mało, a
              ponadto klientela jest bez kasy. w tamtych czasach giełdy żyły z programów.
              Życzę powodzenia.
              • Gość: pesti Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! IP: *. / *.MA1.srv.t-online.de 10.12.02, 21:48
                ôczywiscie, masz racje!

chyba mnie troche wspomnienia poniosly. ale wiem, ze tamtego klimatu
                wszechobecnego piractwa powtorzyc sie nie da. szkoda...;)
            • Gość: ya Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.12.02, 14:24
              pesti napisał:

> zgadza sie, organizowali ja goscie ze stradomia. komputerowcy, scenowcy, itp.
              >
              Scenowcy?! A z jakiej grupy? Ze Stradomia??
              • pesti Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! 12.12.02, 21:17
                zabij mnie, a nie przypomne sobie nazwy. ze scena c64 juz dosc dlugi czas
                stycznosci nie mam i nie pamietam...;)

czekaj, a moze samar?
    • Gość: ziba Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! IP: *.visp.energis.pl 09.12.02, 20:53
      Bardzo mnie cieszy, że pomysł zyskał taką aprbatę.
      Jeżeli znacie kogoś kto ma jakiś kontakt z organizatorami poprzedniej giełdy to
      bardzo proszę o informację zikom@life.pl jeżeli będę wiedział z jakiego powodu
      im nie wyszło to będę mógł tego uniknąć.
      Pozdrawiam
      • Gość: pesti Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! IP: *. / *.MA1.srv.t-online.de 10.12.02, 21:51
        napisz do mnie na priva, to ci dam telefon prywatny.
        ratko@gmx.de
        • pesti Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! 11.12.02, 01:57
          przepraszam, mialem chwilowo zawezony strumien swiadomosci i nie zauwazylem
          twojego emaila;)))

napisze jutro, bo 'nie mam pod reka' tego telefonu...
    • Gość: ziba Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! IP: *.zim.pcz.czest.pl 10.12.02, 17:54
      Trochę więcej o giełdzie można się dowiedzieć na stronie www.gieldakomp.prv.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka