Gość: ziba IP: *.visp.energis.pl 05.12.02, 21:48 Witam wszystkich. Od lutego 2003 roku będę organizował w Częstochowie giełdę komputerową bardzo proszę o opinie na ten temat. Dziękuję Wszelkie pytania kierować na zikom@life.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysiek Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! IP: *.bloklan.org.pl / 10.0.1.* 06.12.02, 00:05 Pomysł niegłupi tylko jedna sprawa po 1 - loalizacja sugeruje cos blizej centrum bo ostatnia lokalizacja byla niewypałem (rejon ul. Ogrodowej trudno nazwac centrum) Po 2 sprawa chetnych do udziału przy poprzedniej probie skonczylo sie tym ze bylo coraz mniej osob przy kazdej kolejnej gieldzie. Mam nadziej ze tym razem sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! IP: 217.97.140.* 06.12.02, 14:41 jestem za w 100 % o tej na ogrodowej to nawet nie wiedzialem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziba Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! IP: *.visp.energis.pl 07.12.02, 05:25 Czy możecie powiedzieć mi coś więcej o tej giełdzie która była na ogrodowej? Ja o niej usłyszałem jak już jej nie było. Czy może wiecie kto ją organizował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! IP: *.bloklan.org.pl / 10.0.1.* 07.12.02, 17:35 No coż z tego co wiem robili to goscie ze stradomia ale nie miałem przyjemności spotkac organizatorów. Na giełdzie wiało pustką to znaczy zainteresowanie i sprzedających i kupujących było z tygodnia na tydzien coraz mniejsze. Nie było zwłaszcza sprzedających - przedstawicieli Częstochowskich firm handlujących sprzetem komputerowym którzy to sa na karzdej ze znanych mi giełd to znaczy w Katowicach, Krakowie czy w Warszawie. Giełda istniała chyba 2 miesiące i to chyba nawet niepełne. gólnie mowiąc nie było czym sie interesować. Odpowiedz Link Zgłoś
pesti Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! 08.12.02, 16:56 zgadza sie, organizowali ja goscie ze stradomia. komputerowcy, scenowcy, itp. super, jesli znowu bylaby gielda. jesli nie taka niesamowita jak w sienkiewiczu, to moze chociaz taka jak w mrowkowcu przed parszywa ustawa;) to byly piekne czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 21:28 W Sienkiewiczu było ciekawie ale jak tylko usłyszeli o ustawie to od razy zwineli impreze, a ponadto jak ktoś sie napatoczył na halę to giełda szła w odstawkę, obecnie jest tyle możliwości sciągania programów że wątpię by ta impreza weszła na stałe. Sam sprzęt po okazyjnych cenach to chyba zbyt mało, a ponadto klientela jest bez kasy. w tamtych czasach giełdy żyły z programów. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pesti Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! IP: *. / *.MA1.srv.t-online.de 10.12.02, 21:48 ôczywiscie, masz racje! chyba mnie troche wspomnienia poniosly. ale wiem, ze tamtego klimatu wszechobecnego piractwa powtorzyc sie nie da. szkoda...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.12.02, 14:24 pesti napisał: > zgadza sie, organizowali ja goscie ze stradomia. komputerowcy, scenowcy, itp. > Scenowcy?! A z jakiej grupy? Ze Stradomia?? Odpowiedz Link Zgłoś
pesti Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! 12.12.02, 21:17 zabij mnie, a nie przypomne sobie nazwy. ze scena c64 juz dosc dlugi czas stycznosci nie mam i nie pamietam...;) czekaj, a moze samar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziba Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! IP: *.visp.energis.pl 09.12.02, 20:53 Bardzo mnie cieszy, że pomysł zyskał taką aprbatę. Jeżeli znacie kogoś kto ma jakiś kontakt z organizatorami poprzedniej giełdy to bardzo proszę o informację zikom@life.pl jeżeli będę wiedział z jakiego powodu im nie wyszło to będę mógł tego uniknąć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pesti Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! IP: *. / *.MA1.srv.t-online.de 10.12.02, 21:51 napisz do mnie na priva, to ci dam telefon prywatny. ratko@gmx.de Odpowiedz Link Zgłoś
pesti Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! 11.12.02, 01:57 przepraszam, mialem chwilowo zawezony strumien swiadomosci i nie zauwazylem twojego emaila;))) napisze jutro, bo 'nie mam pod reka' tego telefonu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziba Re: !!! GIEŁDA KOMPUTEROWA !!! IP: *.zim.pcz.czest.pl 10.12.02, 17:54 Trochę więcej o giełdzie można się dowiedzieć na stronie www.gieldakomp.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś