Gość: ciekawy IP: *.man.czest.pl 21.03.06, 09:01 Gdzie w Częstochowie są bloki mieszkalne z ciepła wodą w kranie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zorientowany Re: Bloki z ciepłą wodą IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 22.03.06, 01:42 Tylko na Północy, ale niestety przez ten luksus są tu jedne z najdroższych mieszkań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Bloki z ciepłą wodą IP: *.man.czest.pl 22.03.06, 13:01 Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęki Jakto tylko na Północy reszta ma Junkersy? IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 22.03.06, 16:27 Może mi ktoś powiedzieć co jest z resztą Czętochowy, grzeją junkersami lub węglem? Szczerze powiem, że dziwie się temu wątkowi (dokładniej pytaniu). Wiem, że na rakowie mają junkersy, w śródmieściu chyba węgiel (razem z ogrzewaniem)... ale reszta miasta? Parkitka to już chyba ma ciepło w kranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re: Jakto tylko na Północy reszta ma Junkersy? IP: *.org / *.org 22.03.06, 16:48 Jak czytam takie wypowiedzi jak powyzej to coraz badziej ejstem za logowaniem. Czlowieku jaki wegiel masz w srodmiesciu ? dobrze sie czujesz ? My mamy junkersy, na parkitce tez sa junkersy, nie mamy wegla :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: Jakto tylko na Północy reszta ma Junkersy? IP: *.trustnet.pl 22.03.06, 16:56 w śrómieściu oczywiście junkersy... ciekawe gdzie ten węgiel bym sobie wsypała... eh.. pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Jakto tylko na Północy reszta ma Junkersy? IP: *.man.czest.pl 22.03.06, 23:44 Chodziło mi o ciepła wodę z kranu dokładniej mówiąc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: Bloki z ciepłą wodą IP: *.trustnet.pl 23.03.06, 10:55 Ja tez mam ciepla wode w kranie:D a ze podgrzewana junkersem to juz inna sprawa:P na polnocy nie maja junkersow z tego co wiem Odpowiedz Link Zgłoś
facia Re: Bloki z ciepłą wodą 23.03.06, 14:08 Wlasciwie to w kazdym bloku mieszkalnym z kranu plynie ciepla woda. Ale tobie zapewne chodzi o tak zwana "centralna ciepla wode".Taka woda plynie tylko i wylacznie z kranow w dzielnicy "Polnoc" w Czestochowie oczywiscie. ' " Odpowiedz Link Zgłoś