Dodaj do ulubionych

Bloki z ciepłą wodą

IP: *.man.czest.pl 21.03.06, 09:01
Gdzie w Częstochowie są bloki mieszkalne z ciepła wodą w kranie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawy Re: Bloki z ciepłą wodą IP: *.man.czest.pl 22.03.06, 00:47
      ?
      • Gość: Lesio Re: Bloki z ciepłą wodą IP: *.org / *.org 22.03.06, 01:28
        polnoc
    • Gość: zorientowany Re: Bloki z ciepłą wodą IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 22.03.06, 01:42
      Tylko na Północy, ale niestety przez ten luksus są tu jedne z najdroższych mieszkań.
      • Gość: ciekawy Re: Bloki z ciepłą wodą IP: *.man.czest.pl 22.03.06, 13:01
        Dzięki za info
        • Gość: Szczęki Jakto tylko na Północy reszta ma Junkersy? IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 22.03.06, 16:27
          Może mi ktoś powiedzieć co jest z resztą Czętochowy, grzeją junkersami lub
          węglem? Szczerze powiem, że dziwie się temu wątkowi (dokładniej pytaniu). Wiem,
          że na rakowie mają junkersy, w śródmieściu chyba węgiel (razem z ogrzewaniem)...
          ale reszta miasta? Parkitka to już chyba ma ciepło w kranie.
          • Gość: Lesio Re: Jakto tylko na Północy reszta ma Junkersy? IP: *.org / *.org 22.03.06, 16:48
            Jak czytam takie wypowiedzi jak powyzej to coraz badziej ejstem za logowaniem.

Czlowieku jaki wegiel masz w srodmiesciu ? dobrze sie czujesz ?
            My mamy junkersy, na parkitce tez sa junkersy, nie mamy wegla :]
            • Gość: kasiaa Re: Jakto tylko na Północy reszta ma Junkersy? IP: *.trustnet.pl 22.03.06, 16:56
              w śrómieściu oczywiście junkersy... ciekawe gdzie ten węgiel bym sobie
              wsypała... eh.. pozdr:)
          • Gość: ciekawy Re: Jakto tylko na Północy reszta ma Junkersy? IP: *.man.czest.pl 22.03.06, 23:44
            Chodziło mi o ciepła wodę z kranu dokładniej mówiąc
    • Gość: kasiaa Re: Bloki z ciepłą wodą IP: *.trustnet.pl 23.03.06, 10:55
      Ja tez mam ciepla wode w kranie:D a ze podgrzewana junkersem to juz inna
      sprawa:P na polnocy nie maja junkersow z tego co wiem
    • facia Re: Bloki z ciepłą wodą 23.03.06, 14:08
      Wlasciwie to w kazdym bloku mieszkalnym z kranu plynie ciepla woda. Ale tobie
      zapewne chodzi o tak zwana "centralna ciepla wode".Taka woda plynie tylko i
      wylacznie z kranow w dzielnicy "Polnoc" w Czestochowie oczywiscie.
      ' "
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka