Gość: ggg IP: 82.160.8.* 21.03.06, 22:12 Potwierdza to podejrzenia ze Czestochowskie Sądy sa najbardziej skorumpowane !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sivy Re: Chcą dopaść pedofila IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 21.03.06, 22:21 nasze prawo to pomyłka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ten debil moją córke by zaatakował ! to sam wymierze sprawiedliwość !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykastrowac [...] IP: 82.160.21.* 21.03.06, 23:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator [...] IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 22.03.06, 02:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bilder Re: Chcą dopaść pedofila IP: *.dclient.hispeed.ch 22.03.06, 06:04 Naukowo udowodniono....95% pedofili to ludzie ktorzy piastuja powarzne stanowiska a wiec doktorzy ,adwokacji,ksieza,i kasta rzadzaca..... Po prostu wykastrowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v1 Re: Chcą dopaść pedofila IP: *.czestochowa.agora.pl 22.03.06, 10:11 M. nie piastuje, ani nigdy nie piastował poważnego stanowiska. Jest synem zamożnego biznesmena. To prawda, że był zięciem kontrowersyjnego adwokata, ale po pierwsze natychmiast po wybuchu skandalu żona się z nim rozwiodła, a po drugie były teśc nie tylko nie pomoagał, ale podobno właśnie dzięki niemu sprawa M. trafiła do sądu, bo pilnował, aby prokurator porządnie się tym zajął. Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 Re: Chcą dopaść pedofila 22.03.06, 06:24 Jak koleś się pojawi na UW to mu z dupy przerębel zrobią. No bo ile może być Piotrów M. z Częstochowy na zaocznych w Warszawie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Chcą dopaść pedofila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 07:56 A co bedzie jak jest niewinny. Pamiętacie sprawe Arkadiusz R. żekomo rozpoznanego przez pięciu studentów, potem stwierdzili że sie pomylili jak złapali prawdziwego sprawce. U M. pisali pamiętam że znależli włosy na miejscu gwałtu więc łatwo sprawdzić czy jest winny czy nie wystarczy porównać DNA. I to chyba zrobiono skoro go wcześniej uniewinniono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qw Re: Chcą dopaść pedofila IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 08:18 DNA jest albo niewiarygodne albo nasi fachowcy nie potrafią tego badania zrobić prawidłowo.Miałem robione te badania w 2001r trzy razy z jednej próbki i wyszły trzy różne wyniki.Badanie robione w Krakowie.A co do pedofila aresztować na trzy miesiące i do zbiorowej celi najlepiej ośmio osobowej,anie trzymać zboka pod kloszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor :) Re: Chcą dopaść pedofila IP: *.trustnet.pl 22.03.06, 09:38 uwazam ze w przypadku pedofili ludzie powinni byc solidarni i takiego delikwenta poprostu zakopac w lesie!!!!!!!!!!!! bo zanim sad cos zrobi to taka menda zmarnuje zycie wiele niewinnych dzieciakow!!!! a na jaw wychodza tylko szczatki informacji!!!!! wiele przypadkow nie wyjdzie spoza psychiki dzieciaka!!!! tak sadze!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankibittt Re: Chcą dopaść pedofila IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 11:17 zdjecie, zdjecie prosze, az szkoda by bylo nie wykorzystac okazji mijajac skur.. przypadkowo na ulicy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student polibudy Re: Chcą dopaść pedofila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 11:23 Pamiętam sprawe tego nożownika z TysiącLecia jak żekomo zaatakował 5 moich kolegów. Został rozpoznany przed okazaniem bo policja pokazła im jego zdjęcie i wmówiła im że to ON (tak słyszałem od kolegów). Okazało sie póżniej że jest niewinny. Nie chce prorokowac ale jeśli chodz jeden świadek z Uniwerstetu potwierdzi że tam był a z artykółu to wynika to znów Piotr M. uniewinnią. Bo wszystkie sprzecznści bierze sie na korzyść oskarżonego. Dla mnie facet jest niewinny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJD do studenta polibudy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 18:35 Studencie politechniki zmień uczelnię na AJD, najlepiej na filologię polską. Jak się podciągniesz z zasad pisowni to będziesz się mógł wypowiadać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Chcą dopaść pedofila IP: *.21.pl 22.03.06, 11:36 POtwierdza to regułę, że wystarczy wskazać kogoś palcem a ludzie wydadzą wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Chcą dopaść pedofila IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 22.03.06, 11:43 tak macie rację, ale w tym przypadku to prawda. znam jego i jego byla zonę, przez kase nie mogę mu nic udowodnić...sama zrobiłam mu awanturę, ale co to da. teraz prowadza się z blond dziewczynami (wiek na oko 16lat, a pewnie maja mniej) tez jest to chore. tragedia z nim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Chcą dopaść pedofila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 13:23 to jakas farsa jego tesc uwiklany jest donosicielstwo na JG. pisze gazeta w swoim artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . ad bingo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 13:36 z art. i wypowiedzi forum.zrozumiałam coś innego > to jakas farsa jego tesc uwiklany jest donosicielstwo na JG." - a mianowicie pracował dla JG i SB , a donosił na kazdego kazdemu kto płacił. Pozatym to były teść owego osobnika o którym artykuł. A może wszystko poplątane. Odpowiedz Link Zgłoś