Gość: Gość IP: *.man.czest.pl 23.03.06, 08:27 Mam pytanko... Gdzie można kupić smaczny i ŁADNY (dla dziewczynki na 2-gie urodziny) tort? Chciałabym, żeby tort był kolorowy-typowo na urodziny dziecka. Pozdrawiam i czekam na podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BEA Re: Tort dla 2-latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 10:25 cukiernia Michaś, mają m.in. stioisko w delikatesach Wojtuś na Ogińskiego bodajże. Torty i ładne i bardzo smaczne, kształty i formy jakie klient zamarzy ... gorąco polecam, ja tam co roku na urodziny syna zamawiam i zawsze jestem zadowolona i goście równiez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Tort dla 2-latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 10:30 z cukierni Praszka na Promenadzie, pyszne bita śmietana itd.A po urodzinach jak zostanie tortu to można się z żoną pobawić...mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Tort dla 2-latki IP: *.czestochowa.agora.pl 23.03.06, 10:34 Cukiernia Mithos w III Alei (przed Empikiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: Tort dla 2-latki IP: *.pl / *.sfc.pl 23.03.06, 13:17 Cukiernia MICHAŚ - potrafią zrobić wszystko, wedle życzeń klienta. Ja dla synka robiłam samochód osobowy i ciężarówkę. Wyglądały świetnie, ceny bardzo rozsądne a śmietankowy tort jest bardzo smaczny. Ich wyroby możesz obejrzeć na stronie internetowej, nie pamiętam adresu ale wystarczy wpisać w przeglądarkę - michaś - i wyświetli się zakład cukierniczy michaś. Odpowiedz Link Zgłoś