Dodaj do ulubionych

Białe małżeństwo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:32
W jednym łóżku, obok siebie

Pierwsza „noc w celibacie” była dla nas wielkim przeżyciem. Mąż w dziwny
sposób odsuwał się ode mnie, ja leżałam na boku, tyłem do niego. Baliśmy się,
że sam dotyk może być grzechem... dalej:www.asia.alleluja.pl/tekst.php?
numer=6696 Czy są takie związki?
Obserwuj wątek
    • Gość: vcv Re: Białe małżeństwo IP: 82.160.8.* 24.03.06, 19:36
      ta chyba jakis psychopatow albo zboczencow bo normalnych ludzi napewno nie
    • Gość: Róża Re: Białe małżeństwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:36
      www.asia.alleluja.pl/tekst.php?numer=6696
      • Gość: ??? Re: Białe małżeństwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:35
        @ @
        |
        \---/ po prostu szok!
    • Gość: paula20 Re: Białe małżeństwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:27
      Różo-po co to ponawianie tematu???Swoją drogą dziwne to Wasze
      postanowienie!czytałam kiedyś o tym w gazecie i nie mogłam się 'nadziwić' jak
      tacy ludzie interpretują Biblie!ja nie znam jej dokładnie,ale w 100% nie jestem
      pewna,że to jakiś wymysł ludzi nie dokońca"normalnych"skoro choćby prokreacji
      odmawiają ...Nie do pomyślenia!!!
    • Gość: otak Re: Białe małżeństwo IP: 80.51.57.* 24.03.06, 23:26
      Ja w białe małżeństwo bawię sie już od prawie 20 lat.Nie kierują nami jakieś
      pobudki natury religijnej tylko sama proza życia.Mąż jest impotentem i nigdy
      nawet nie próbował z tym problemem sobie poradzić.Przed ślubem były już wyrażne
      zachowania męża że coś jest nie tak ale jak każda kobieta myślałam że to się
      zmieni.Jesteśmy razem ale żyjemy obok siebie w pozornej zgodzie bo tak
      naprawdę to coraz trudniej przychodzi mi tolerować mojego ,,męża,,.
    • segel Re: Białe małżeństwo 25.03.06, 08:42
      www.asia.alleluja.pl/tekst.php?numer=6696
      Przeczytałam i mam tylko jedna uwagę. Dlaczego z taką determinacją nie walczyłaś o Rafałka? Zostawiłaś dziecko i nie masz z tego powodu wyrzutów sumienia? Możesz spokojnie przystępowac do Komunii, wiedząc, że Twoje dziecko wychowuje ktoś inny?
      • Gość: kubus Re: Białe małżeństwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 15:11
        Wyszlo mi, ze to cale "dzielo" to czarcia indiktrynacja przez inwigilacje, albo odwrotnie. Zapomnialem gdzie to sie tlucze ten marek.................
        • Gość: kubus Re: Białe małżeństwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 15:16
          ...acha, to po piekle. To miejsce nie tych co mieli w zyciu zwatpienia, tylko dla tych co mieli za zycia dziury w mozgu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka