Dodaj do ulubionych

lumpeksy w cz-wie

IP: *.man.czest.pl 27.03.06, 21:26
Mam prośbe, czy możecie wpisywać tu adresy lumpeksów w Cz-wie, bo mam zamiar
wybrać się na łowy, a jeszcze nie znam tak dokładnie tego miasta, z góry dziękuje!
Obserwuj wątek
    • Gość: XXX Re: lumpeksy w cz-wie IP: *.man.czest.pl 27.03.06, 21:51
      Na Piłsudskiego , wejście przez hotel zaraz po lewej stroniew
    • Gość: skl Re: lumpeksy w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 22:07
      a jaki jest twoj adres?
      bo moze to byc najwiekszy lumpex
      • Gość: XXX Re: lumpeksy w cz-wie IP: *.man.czest.pl 27.03.06, 22:53
        Pomyliłam się na Katedralnej zaraz po lewej, odzież jast na wagę a nie
        wyceniona, fajne rzeczy są też na Jasnogórskiej prawie na przeciwko TZN-u
    • Gość: Kiq Re: lumpeksy w cz-wie IP: 82.160.21.* 27.03.06, 22:52
      Kiedys duzy i nawet niezły był w Polnamie, ale nie wiem czy jeszcze istnieje.
      • Gość: xxx Re: lumpeksy w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 16:53
        Aleja 23 za dawnym levisem w bramie sa dwa.
      • notrendy Re: lumpeksy w cz-wie 04.08.06, 09:35
        Jest!
      • notrendy Szmateks w Polnamie 04.08.06, 09:36
        Jest.
    • Gość: manjana Re: lumpeksy w cz-wie IP: *.v.pppool.de 28.03.06, 17:09
      jak bede w czewie, podrzuce ci kilka par moich zużytych majtek.
      • Gość: dorota27 Re: lumpeksy w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 18:42
        helo lumpeksiary:) bylam dzisiaj na przeciw tzn'u i przezylam szok cenowy i baba
        jakas nie zainteresowana:/ , w magazynie mody tez bylam- nic speszal nie
        znalazlam... moze zly dzien wybralam na chodzienie po lumpkach?? co jeszcze
        nowego w swiecie szmatek w czewie?? piszcie na biezaco:) pozdrawiam:)
    • Gość: Vesus dolce gabbana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:38
      Najfajniejsze chyba sa w Polnamie ciuchy ale trzeba trafic .Spedzic z 2h. Poza
      tym kolo Levisa w bramie . Polecam tez na Dabrowskiego vis a vis Romeo
      kawiarnii i na Waszyngtona. Troche drogo , ale niekiedy warto ;)
    • Gość: ja Re: lumpeksy w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:41
      róg ul.Jasnogórskiej i Kościuszki ( była DAMA PIK ) polecam !!
      • Gość: Ewa Re: lumpeksy w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 21:44
        Skończmy z dziadostwem.
        • Gość: To nie Re: lumpeksy w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:03
          dziadostwo , bo dziadostwp to jest na kazdym ryneczku
          jak mozna chodzic w takich ciuchach , które po pierwszym praniu robia się
          szmatami .?

Poza tym lumpeksy sa wszedzie
          • Gość: lula lumpeksy w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 19:35
            kolo Levisa w Alejach , zawsze rankiem kolejka ;)
    • Gość: ona Re: lumpeksy w cz-wie IP: *.schering.de 21.04.06, 20:06
      po przeczytaniu pochwał na temat lumpexu przy lewisie sama się tam przeszłam.
      cóż z tego że kolejka jak wyboru nie ma żadnego . wisi kilka rzeczy i na tym
      koniec. Byłam również kilka razy w Polnamie. Owszem, ładne ale trzeba mieć
      chyba 4 dni czasu :-) Zostaję więc przy moim zdaniem jednym z lepszych -
      Magazyn Ubrań ( róg Jasnogórskiej) . Fajne rzeczy . Jestem bardzo zadowolona.
      pozdarwiam LUMPEKSIARY ! Do zobaczenia na zakupach !
      • Gość: szmaty Re: lumpeksy w cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 00:02
        najlepszy jest na warszawskiej naprzeciwko szkoly.drogi ale najlepszy
        • Gość: Szperaczka Re: lumpeksy w cz-wie IP: *.man.czest.pl 22.04.06, 00:57
          Dziękuje wszystkim za adresy..... a szperanie i szukanie unikalnych ciuchów nie
          nazwałabym dziadostwem, po zakupach w lumpeksie jestem pewna,że nikt nie będzie
          miał takiej samej rzeczy jak ja, a i cena ma swoje znaczenie, pozdrowienia dla
          zwolenników lumpeksów
      • Gość: gust Re: lumpeksy w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 06:43
        Co do Polnamu to wystarczy miec po prostu gust , by szybko wybrac
        a w kolo Levisa .. to z rana sie przychodzi a nie po południu,.

Polecam tez na Waszyngtona i Dabrowskiego
        troche drogo , ale porzadne;)
    • Gość: TANIE UBIERANIE Re: lumpeksy w cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 11:15
      a ja polecam ten TANIE UBIERANIE na Północy za pętlą tramwajową w budynku przy
      wieżowcu
    • Gość: m. Re: lumpeksy w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:49
      trafiłam całkiem przypadkiem do takiego fajnego miejsca na Jasnogórskiej -
      troche to jest na uboczu,ale dzieki temu mozna tam znaleźć prawdziwe cudeńka -
      wszystko prawie same markowe a jak juz nie to bardzo wysokiej jakości- nie
      zwróciłam uwagi na adres - ale to jakoś na wysokości TZN w stronę Jasnej Góry...
      • Gość: LUBIE TO Re: lumpeksy w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 08:40
        Fajne sa ciuchy w Polanmie a poza tym za Levisem i na Garncarskiej
        Podobno cos mozna wyszperac jeszcze gdzieś kolo PZU
        • Gość: Beety Barclay Re: lumpeksy w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:58
          Trzeba najlepiej przyjsc jak wyrzucaja
          a najlepiej miec jeszcze troche gustu i smaku
          • aaola Re: lumpeksy w cz-wie 16.08.06, 21:24
            a kiedy iśc do polnamu?kiedy maja "świeży" towar:)
            • Gość: sito Re: lumpeksy w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 08:11
              codzienie dokladaja towar , poza tym trzeba miec troche czasu na przejrzenie
              • Gość: anka Re: lumpeksy w cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 10:01
                a gdzie jakieś ciuszki na wagę??? Kupowanie bluzek za 10 zł czy sweterków za 15
                już się nudzi :P
                • Gość: anka Re: lumpeksy w cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 10:02
                  bo takie ceny w najlepszym w mieście lumpku na piłsudskiego! :D
                  • krypta81 Re: lumpeksy w cz-wie 19.08.06, 17:55
                    Witam! Od kupowania ciuchów w lumpeksach można się nieźle uzależnić. Dużo ich
                    już zwiedziłam i moim zdaniem najlepsze są:
                    1) na Piłsudskiego w bramie (koło Kitalów) - większość rzeczy na wieszakach,
                    które mają stałe ceny (np. za bluzki 12 zł), dużo firmowych ciuchów
                    2) na Dąbrowskiego i Wasztngtona (to ta sama filia), o tym już ktoś wspomniał,
                    zgadzam się, że ceny trochę przesadzone, ale warto zapłacić np. 25 zł za jeansy
                    Calvina Claina!!! :-)Na niektórych rzeczach można nawet spotkać sklepowe metki
                    3) i na koniec - najfajniejszy ciucholand. Znajduje się on w dawnym kinie Relax,
                    obecnie koło Leader Price na al. Pokoju. Jest dość duży, rzeczy nie są
                    "naciupane" na wieszakach, można naprawdę znaleźć dużo fajnych ciuchów, niekiedy
                    odjechanych na maksa!!! Teraz trochę szaleją z cenami, ale często można wyłowić
                    naprawdę niezłe perełki np. za 6 zł!!!!! Chyba co dwie, trzy godziny wykładają
                    nowy towar, w każdym razie godziny wykładań są rozpisane przy wejściu.
                    To owocnego polowania życzę i pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka